Harikasın. Suyu biraz daha arttırmaya çalış cnmBaşlangıç kilom 63.5
Ilk hedefim 60 kg
Kahvaltı klasik haslanmis yumurta peynir zeytin salatalik yedim
Ara ceviz
Öğle tarhana corba
Ara 4 tatli kaşığı muhallebi ceviz
Aksam 5 ad küçük kofte içinde ekmek yada galeta unu kullanmadim 5 küçük parca karnabahar ve peynirli kapya biber hepsini firinladim
Ara 4 ad kestane
1.5 lt su icebildim
Cok iyi vermissin canim basarirsin benceMerhabalaaaar
Kilomu yazmayı unutmuşum
61.4
Yılbaşı hedefime kaldı 1.4kg
Kalan hafta 3
Bence veririm ne diyosunuz?
Harikasın cnm. Bende 59 da iyiyim ama emniyet sibobu olsun diye 56 istiyorum.Gecen hafta 63.5
Guncel 62. 1 ilk hafta icin cok basarili oldu genel olarak aclik anlarini kuruyemisle gecistiriyorum kucuk kacamaklar yapiyorum sütüm etkilenmedi 59da birakirim sanırım daha fazla zayiflamak istemiyorum
Ne zaman kadar sut diyeti yapacaksin canim zor gerçektenSabah su ve günkurusu
Kahvaltıda 2 yumurta bir muz biraz karnabaharyiyecek bişi bulamıyorum şu alerjiden
Öğlen yine muz hatta iki tane
Bir armut
Ihlamur
Akşam kinoa eriştesi ve karnabahar
Faydasini görürsen yaz su masajinKızlar bakalım yarın kaç kilo olcam meraktayım
Bu arada bugün itibariyle selülit masajı yaptırmaya başladım. Yaza inşallah kalmıcak. Bacaklarım ağrıyor valla. Haftada bir gidiyorum güzellik merkezine.
Evdeki eliptik bisikletimi de yapmaya başladım. Ama şimdilik anca 15 dk yapabiliyorum. Her gün yapmıyorum. Bazen aşırı yorgun oluyorum işlerim yetişmiyor yapamıyorum. Ama her zaman derim “bir sıfırdan iyidir”
Eliptik ya da yürüyüş yaptığımda daha hızlı gidiyor kilolar. Yapmazsam daha az. Mesela haftada 500 gr kdr veriyorsam spor olunca 1 civarı olabiliyor. Neyse acelem yok☺
Cnm kızımda 1 yaşındayken geçmişti. Maksimum süresi bu. Büyük ihtimal en az 9 ay sürerNe zaman kadar sut diyeti yapacaksin canim zor gerçekten
Hadi inşallahFaydasini görürsen yaz su masajin☺
Hoşgeldin beybiiiOoo kuzular burada toplanmışsınız . Bende geldim . Harika bir girişle. Tam tamına 60 kg
58 bile olursun canimKızlar dayanamadım tartıldımama cts gene tartılcam tabiki. Buzdolabının üstünde çizelgem var ehehehe oraya yazıyorum cts günleri
Şu an 60,6 yım
Yeni yıl hedefime 600 gr ve 18 gün kaldı daha. 59 u görürüm bence ne dersiniz??
Hosgeldin canim bende 59 da birakirim galibaOoo kuzular burada toplanmışsınız . Bende geldim . Harika bir girişle. Tam tamına 60 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?