Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

Harikasın. Suyu biraz daha arttırmaya çalış cnm

Kızlar bakalım yarın kaç kilo olcam meraktayım
Bu arada bugün itibariyle selülit masajı yaptırmaya başladım. Yaza inşallah kalmıcak. Bacaklarım ağrıyor valla. Haftada bir gidiyorum güzellik merkezine.
Evdeki eliptik bisikletimi de yapmaya başladım. Ama şimdilik anca 15 dk yapabiliyorum. Her gün yapmıyorum. Bazen aşırı yorgun oluyorum işlerim yetişmiyor yapamıyorum. Ama her zaman derim “bir sıfırdan iyidir”
Eliptik ya da yürüyüş yaptığımda daha hızlı gidiyor kilolar. Yapmazsam daha az. Mesela haftada 500 gr kdr veriyorsam spor olunca 1 civarı olabiliyor. Neyse acelem yok

Gecen hafta 63.5
Guncel 62. 1 ilk hafta icin cok basarili oldu genel olarak aclik anlarini kuruyemisle gecistiriyorum kucuk kacamaklar yapiyorum sütüm etkilenmedi 59da birakirim sanırım daha fazla zayiflamak istemiyorum

Gecen hafta 63.5
Guncel 62. 1 ilk hafta icin cok basarili oldu genel olarak aclik anlarini kuruyemisle gecistiriyorum kucuk kacamaklar yapiyorum sütüm etkilenmedi 59da birakirim sanırım daha fazla zayiflamak istemiyorum
Harikasın cnm. Bende 59 da iyiyim ama emniyet sibobu olsun diye 56 istiyorum.

Sabah su ve günkurusu
Kahvaltıda 2 yumurta bir muz biraz karnabahar yiyecek bişi bulamıyorum şu alerjiden

Öğlen yine muz hatta iki tane
Bir armut
Ihlamur

Akşam kinoa eriştesi ve karnabahar

Faydasini görürsen yaz su masajin

Kırmızı mercimek ekmeği diye bi tarif buldum onu yaptım. Baya tok tutuyor. Gaz problemi oldu ama olsun hem mercimek süt de yapar
Onla beraber bolca zeytin ve 2 yumurta yedim
Öğlen 3 muz
1 armut

Akşam hamsi kızartma ve salata

Yakında tekrar 50 li kiloları göreceğim için çok mutluyum hatta yıllar sonra ilk kez 56 yı görücem belki de. En son 57 gördüm. 56 yı ise 6 sene oldu

Kızlar dayanamadım tartıldım ama cts gene tartılcam tabiki. Buzdolabının üstünde çizelgem var ehehehe oraya yazıyorum cts günleri
Şu an 60,6 yım
Yeni yıl hedefime 600 gr ve 18 gün kaldı daha. 59 u görürüm bence ne dersiniz??

58 bile olursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…