Doğum sonrası kilolar

bencede destek olalım birbirimize çünkü doğumdan sonra birtek külo değilki sorunumuz
mesela
-doğum kiloları
-doğum çatlakları
-selülütler
-doğum sonrası pisikoloji
-sarkan göbişler
falaaaaaaaaaaan filaaaaaaaaaaaan işte:kedi:
ama ben kesin karar verdim bo sandozla,sirkeli suyu deniycem.:dance:.pazartesi başlıycam size sonuçları bildiririm:dance:
en büyük KK:enbuyukkk:

ahhh doğum sonrası psikolojim ahada böyle oldu -tatlicadiarzu-
bende devam ediyorum 400 gram daha gitmiş canım delikafadulden
kilodan nefret ediyorummmm alsanaalsanasmile
hep beraber zayıflayalımmm kaydirigubbakcemile5

ahhh doğum sonrası psikolojim ahada böyle oldu -tatlicadiarzu-
bende devam ediyorum 400 gram daha gitmiş canım delikafadulden
kilodan nefret ediyorummmm alsanaalsanasmile
hep beraber zayıflayalımmm kaydirigubbakcemile5
sana tüm kalbimle katılıyorum:lepi:

arkadslar bende 58 le hamile kaldım 84 ledogum yaptı toplam26 kilo almıştım. su an bebeğim 7 aylık ve ben 70 kiloyum. geriye 12 kilo kaldı mayısakadar bu kilolar gidecekk biiliyorum. ama spor yapmak istiyorum.

Kızlar ben 3 gün önce diyete başladım.Şeker ve yağı tamamen sıfırldım. Kıvırcık vs. yedim. Sadece anne sütü veriyorum oğluma. Dün akşam bebeğim inanılmaz rahatsızlandı.Kakasını yapamadı.Çok ağladı yavrum. Emin değilim ama diyete başladığım için oldu diye düşünüyorum . Hemen bıraktım. Napalım bi süre daha bu kiloda kalıcam galiba. Diyet yapmayı düşünenler aman dikkat.

bende bugün sandaloz ve sirkeli su kürünealkisalkisalkis başladım şuan 70 kiloyum :kedi:bakalım ne kadar gidecek kilolarıma.s
inşallah akşama bozmam ama tatlısız nasıl dayanırım bilmiyorum:sm_confused:

bakm canım senin bel ağrın %90 kilodan.. bende 50 kilo ile hamile kaldım.. 68 le doğuma gititm.. doğumdan sonra 8 kilo v erdim.. mama malkesefki süt olsun diye yiyip içmekten tekrar 65 e kadar çıktımşuan 3 aydır dikkat ederek 54 e gelmeyi başardım.. senin gibi benimde belim çok ağrıyordu o dönemde.. abim dahiliye dr u.. onda sordum kilonu taşımıyor vücüut 5-6 kilo ver geçer dedi.. iananrımsıın kilo verdiğim an kayboldu o ağrı şükürler olsun.. bence muhtemelen seninkide kilodandoır.. vücut kaldırmıyor..ama sen şuan fazla diyey yapma.. ben kzıım 5 ayını doldurduktan sonra diyet başladım.. oda dikkat etmeye .. ve yürüyüşle sporla verdim daha çok.. depresyona hepimzi girdik.. her doğumdan sonra yaşanan şeyler bunlar.. sana tavsiyem önce bebeğini düşün.. ben mekik falanda çektim .. bende sezeryan oldum..

bende sandoloz aldım ama ağzımda erimiyor başka nasıl yiyebilirim sandolozu,lütfen yardım edin..

canım çiğneyeceksin erimez kendısı

sandaloz kullanan arkadaslar emzırıyor musunuz ?
bende aldım ama kullanmadım emzırırken oluyor mu?

canım benım çatlagım cok azaldı cok degıldı ama yok olma derecesıne geldı sadece karnımın sol kısmındaydı catlakta neymıs torunum dıye bı topic vardı kahve lımon karıstırıp suruyorsun ordan öğrendım işe yaradı sanırım ama türk kahvesıyle yapıyorsun banyodan once suruyorsun ama banyodan cıkıncada kahve kokuyorsun bır ay kadar yaptım
sımdı bıraktım contratubex dıye bı krem var doktorum onu önerdı kullanıyorum ama hergun yapamaıyorum bebegım cok yaramaz o yüzden pek kendımle ılgılenemıyorum
göbek ıcınde titreşimli bır alet var onu kullanıyorum baya toparladı pek bırsey kalmadı tabı dıyete devam edıyorum onunda katkısı oluyor

emzirirken rejim yapamayız b bir gerçek fakat doğumdan sonra kalan göbişleriniz için ne gibi önlemeler alıyorsunuz? yaptığınız egzersizlerden bahsedebilir misiniz? ben de kilodan öte göbiş çokk (
bol mekik çekmeniz tavsiye ederim.. ben ab rocket aldım. onund açalıştım 3 ay.. faydasını gçördüm.. bir de ebru şallıyla arad plates yaptım.. onal yapamssamda akşamalrı evde yapmaya çalıştım.. faydasnı görüdm. o kcoaman görbğim eski haline geldi nerdeyse..

walla çağla şikel mide bulantısıyla 4 ay yiyememiş ben 6 ay yiyemedim ama 17 kilo aldım..yapıya bağlı bunlar..55 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım..2 ay sonra 57 ye düştüm şu an 56 yım..biraz göbek var..
kimi çabuk veriyor kimi de hiç veremiyor..vücut yapısı..ben spor yapsam kemikten ibaret olurum ama kardeşim spor yapıyor 3 ayda 3 kilo verdi..
çok fazla takmayın..bişeye takılınca zorlaşıyor mutlaka

65 le hamile kaldım zaten diyetteydim hamile kaldığımda 3 kg falan kalmıştı ideal kiloma . 82 ile doğuma girdim bebeğim 5 aylık şuan 68 kiloyum. 6 kilo verirsem istediğime ulaşıcam. Bi kaç gündür tatlı isteğimi bastırsın diye sodaya limonata karıştırıp içiyorum. epey faydasını gördüm tavsiye ederim sütümüde acayip arttırdı günde 3 şişe falan tüketiyorum gereksiz abur cuburları yemiyorum sayesinde.

Hamilelikten önce 54 kiloydum
Doğuma 80 kg ile gittim
Doğumdan sonra eve geldiğimde hemen tartıya çıktım 72 kiloydum
Şu anda bebeğim 9,5 aylık 65 kiloyum
Özellikle göbeğim ve bel arkasında aslında beni en çok rahatsız eden kitleler şeklinde yağlarım var
Spor yapamıyorum
ebru şallının plates CDini aldım daha bi kere yapmadım
60 kiloya inmek istiyorum ama napıcam şaşırdım
Süper formulleri olan arkadaslar yardım edin lütfen,

bence bulantıdan falan değil kilo almasın diye bir şey yemedi o. bulanıyor olsa hala canlı yayınlanan yarışma programını pür neşe ile sunamazdı. niye ise mankenler hep erken doğum yaptıklarını iddia ediyorlar ama ben vücutları son aylarda çatlamasın diye bilerek erken doğurduklarını düşünüyorum. çağladan için emziriyor diyorlar ben inanmıyorum. hiç emziren bir kadın göğsü yok onda.

ben hamileliğim boyunca 6 kg aldım bebeğimde minik doğdu zaten 2,450 onun için hemen normal kiloma döndüm karnımdada çatlak olmadı hiç.çok şanslıydım bu konularda.ama gel görki bende bebeğimi 3 ay emzirebildim sütüm kesildi...hepsi bi arada olmuyo işte..yinede halimize şükredelim bebeği olmayanlarda var...

cağla şikel erken doğum mu yaptı canım..hakikaten emziriyo gibi değil..
bak gerçekten doğru olabilir bu erken doğum çatlak meselesi
biz catırdadık resmen:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…