- Konu Sahibi gardenya02
-
bencede destek olalım birbirimize çünkü doğumdan sonra birtek külo değilki sorunumuz
mesela
-doğum kiloları
-doğum çatlakları
-selülütler
-doğum sonrası pisikoloji
-sarkan göbişler
falaaaaaaaaaaan filaaaaaaaaaaaan işte:kedi:
ama ben kesin karar verdim bo sandozla,sirkeli suyu deniycem.:dance:.pazartesi başlıycam size sonuçları bildiririm:dance:
en büyük KK:enbuyukkk:
sana tüm kalbimle katılıyorum:lepi:ahhh doğum sonrası psikolojim ahada böyle oldu -tatlicadiarzu-
bende devam ediyorum 400 gram daha gitmiş canım delikafadulden
kilodan nefret ediyorummmm alsanaalsanasmile
hep beraber zayıflayalımmm kaydirigubbakcemile5
canım ben dövüp yiyorum ama sen midem bulanır diyorsan 1 kaşık yoğurtla karıştırıp yea.sbende sandoloz aldım ama ağzımda erimiyor başka nasıl yiyebilirim sandolozu,lütfen yardım edin..
Offfff bu kilolar offff. 54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim.Bi ara 58e düştüm ama şimdi 60 oldum. Böle giderse tekrar 67 olcam.Göbek desen kocaman.Oğlum 3.5 aylık oldu sezeryanla.Bide doğum sonrası bi bel ağrısı oldu noldu bilmiyorum doktorada gitmedim ama eğilip kalkarken canım yanıyo. Mekikte çekemiyom.Diyet yapamıyom.Evin içinde paspal paspal dolaşıyom işte.Depresyondayım imdaaaaaaaaaaaaat
bende sandoloz aldım ama ağzımda erimiyor başka nasıl yiyebilirim sandolozu,lütfen yardım edin..
bencede destek olalım birbirimize çünkü doğumdan sonra birtek külo değilki sorunumuz
mesela
-doğum kiloları
-doğum çatlakları
-selülütler
-doğum sonrası pisikoloji
-sarkan göbişler
falaaaaaaaaaaan filaaaaaaaaaaaan işte:kedi:
ama ben kesin karar verdim bo sandozla,sirkeli suyu deniycem.:dance:.pazartesi başlıycam size sonuçları bildiririm:dance:
en büyük KK:enbuyukkk:
bol mekik çekmeniz tavsiye ederim.. ben ab rocket aldım. onund açalıştım 3 ay.. faydasını gçördüm.. bir de ebru şallıyla arad plates yaptım.. onal yapamssamda akşamalrı evde yapmaya çalıştım.. faydasnı görüdm. o kcoaman görbğim eski haline geldi nerdeyse..emzirirken rejim yapamayız b bir gerçek fakat doğumdan sonra kalan göbişleriniz için ne gibi önlemeler alıyorsunuz? yaptığınız egzersizlerden bahsedebilir misiniz? ben de kilodan öte göbiş çokk(
bence bulantıdan falan değil kilo almasın diye bir şey yemedi o. bulanıyor olsa hala canlı yayınlanan yarışma programını pür neşe ile sunamazdı. niye ise mankenler hep erken doğum yaptıklarını iddia ediyorlar ama ben vücutları son aylarda çatlamasın diye bilerek erken doğurduklarını düşünüyorum. çağladan için emziriyor diyorlar ben inanmıyorum. hiç emziren bir kadın göğsü yok onda.walla çağla şikel mide bulantısıyla 4 ay yiyememiş ben 6 ay yiyemedim ama 17 kilo aldım..yapıya bağlı bunlar..55 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım..2 ay sonra 57 ye düştüm şu an 56 yım..biraz göbek var..
kimi çabuk veriyor kimi de hiç veremiyor..vücut yapısı..ben spor yapsam kemikten ibaret olurum ama kardeşim spor yapıyor 3 ayda 3 kilo verdi..
çok fazla takmayın..bişeye takılınca zorlaşıyor mutlaka
bence bulantıdan falan değil kilo almasın diye bir şey yemedi o. bulanıyor olsa hala canlı yayınlanan yarışma programını pür neşe ile sunamazdı. niye ise mankenler hep erken doğum yaptıklarını iddia ediyorlar ama ben vücutları son aylarda çatlamasın diye bilerek erken doğurduklarını düşünüyorum. çağladan için emziriyor diyorlar ben inanmıyorum. hiç emziren bir kadın göğsü yok onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?