günaydın kızlaaaaaaaaaaar! 

bugünkü beslenme düzenim: 

kalkınca 1 büyük bardak su,2 ceviz
bir küçük bardak suya da çok az elma sirkesi minicik bal ve pekmezi koyup içtim
kahvaltım:
2 dilim esmer ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,5 zeytin,domates,biber,salatalık,az maydonoz,1 bardak light süt
kuşluk:
1 muz,1 çay bardağı light süt
öğle:
1 tabak susuz sebze yemeği,salata,yoğurt,3 dilim esmer ekmek
ikindide 1 elma,10 badem ; akşamda et yemeği,salata,yoğurt,2 esmer ekmek, yatmadan da 1 meyve,light bisküvi yemeyi planlıyorum..valla hala spor falan yapmıyorum,odalar arası ne kadar yürüdümse işte..
şimdi smyrne'cim(izmirlisin sanırım), elma sirkesine eşim takmış durumda,1 yıldan fazladır kullanıyor günde 3 kez,ben de çok az başladım sabahları aç karnına..zayıflamaktan ziyade çok faydalıymış.bu arada senin bebiş kaç aylık?ticker'ın yok göremedim. bizimki 6,5 aylık,15 gün oldu ek besinlere geçeli,zor bi dönem..
kızlar,az önce ebrunun programını izledim,evde birsürü dvd var ama hep ağır aerobik dvdleri,aslında evde kondisyon aleti var ama canım hiç istemiyor nedense onda spor yapmayı uff.. ebruyla pilatese başlasam mı ne?!ama topmuş,bantmış,geçen migrosta görüp geçmiştim,alayım olmazsa..bi de bugün seda sayanda prof dr ahmet aydın çıktı, çok tuttum söylediklerini..hiç kalori hesabı yapmayın düzenli beslenin,doğal şeyler yiyin dedi.. 
bi de aklımdayken, emziren anneler için hem bebeklerine hem bize mart ayında hangi besinlerin taze olduğunu gösteren yazıyı aktarıyorum:
"MART
Balık: Levrek, kalkan, kefal
Sebze: Ispanak, havuç, pırasa,kırmızı turp, brokoli.
Meyve: Elma, muz
Mart, yaza hazırlanılan aydır. Hafif beslenmeye ve diyet yapmaya başlamanın tam zamanıdır. Mart, aynı zamanda ilkbahara geçiş yapılan aydır. Bu sebeple hafif ve bir o kadar da direnç veren besinleri tüketmeye özen göstermeniz gerekir. Balık, ızgara et, sebze ve meyveler bol tüketilmelidir."