- Konu Sahibi minikkus24
- #1.581
tebrik ederim canımm 1 haftada çok güzel kilo vermişsinnn...
teşekkürler canım.ne kadar yağ ne kadar su kaybettim bilmiyorum ama.sanırım ilk hafta olmasından fazla verdim,bir de bunlar yeni aldıgım kilolar.doguma 92 ile gittim ben.zaten kilolu hamile kalmıstım,bu 2. bebek,ilki 2,5 yaşında. dogumdan 20 gün sonra 79,5 e düşmüştüm aslında,ama hem süt olsun diye hem de şuursuzca yedim ve 6,5 kilo aldım üstüne.şimdi öncelikle bu yeni aldıgım kiloları vermem lazım zaten,hızlı aldıgım gibi hızlı giderlerse sevinirim valla

, bu ananen mi değil
, bu ananen mi değil .. ayrıca nasıl beslenirsen çocuk onu örnek alırmış, günde 6 öğün yediğimizde bir süreden sonra o da bizim gibi davranmaya başlayacak,bizi taklit edecekler çünkü.bakacağız onlar da almış ellerine elma parçasını kemiriyorlar,oyyy yerim onları ben
 .. ayrıca nasıl beslenirsen çocuk onu örnek alırmış, günde 6 öğün yediğimizde bir süreden sonra o da bizim gibi davranmaya başlayacak,bizi taklit edecekler çünkü.bakacağız onlar da almış ellerine elma parçasını kemiriyorlar,oyyy yerim onları ben  gerçi beslenme açısından çevre faktörlerinden(arkadaş grubu,reklam vs..) kötü etkileniyorlar ama biz elimizden geleni yapalım da artık onlar neyi seçerse..
 gerçi beslenme açısından çevre faktörlerinden(arkadaş grubu,reklam vs..) kötü etkileniyorlar ama biz elimizden geleni yapalım da artık onlar neyi seçerse.. başla artık şu spora!!
 başla artık şu spora!! rejim birazcık bozuluyor ama haftada 1 güncük kaçamak olur canım
 rejim birazcık bozuluyor ama haftada 1 güncük kaçamak olur canım  
		 (  en son 82 iken arkadaşlarım çok beğenmişlerdi.ben daha düşmeye çalışırken hamile kaldım.96 ile doğuma gittim 93,5 ile çıktım sinir oldum.şuan 94 üm...ama böyle gidersem daha artacak ve depresyona gireceğim...en iyisi buraya takılmak
(  en son 82 iken arkadaşlarım çok beğenmişlerdi.ben daha düşmeye çalışırken hamile kaldım.96 ile doğuma gittim 93,5 ile çıktım sinir oldum.şuan 94 üm...ama böyle gidersem daha artacak ve depresyona gireceğim...en iyisi buraya takılmak