- Konu Sahibi minikkus24
- #1.641
slm kızlar.ben de kendi çapımda başladım sayılır.pazar dikkat etmeye çalıştım ama dışarda kahvaltı ettik eşimle.sonrasında evde az yemeye çalıştım.yoğun emziriyorum çok karnım acıkıyor.benim 6 öğünü atlamamam gerekiyor.yoksa karnım kazınıyor resmen.henüz 6 öğüne geçemedim.bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltıda :
salçalı ekmek 3 dilim
az kaşar peynir,5-6 yeşil zeytin
1 bardak normal süt
arada 1 elma, 1 portakal,
3 saat sonra 1,5 kase çorba
4-5 kaşık mantar ymeğei
2 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğrut
sonra misafirliğe gideceğimiz için yemedim bi daha.orada 1 ıslak kek,1 baklava.3 bardak çay 1 er kesme şekeri ile
eve geldiğimde leblebi,1 beypazarı kurusu ve 1 lt su
bugün kızımı dr a götürürken yolda yürüdük,ondan öncede bebeği götürmüştük zaten.bu da sporum benim bu günlük:)))
kızlar yaa ben tatlandırıcı kullanamk istiyorum.şekersiz içecekler bana iğrenç geliyor.internetten anne sütüne geçmeyen bi tatlandırıcı buldum.ona başlamayı düşünüyorum.splenda diye.sizler ne alemdesiniz???

kahvaltıda :
salçalı ekmek 3 dilim
az kaşar peynir,5-6 yeşil zeytin
1 bardak normal süt
arada 1 elma, 1 portakal,
3 saat sonra 1,5 kase çorba
4-5 kaşık mantar ymeğei
2 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğrut
sonra misafirliğe gideceğimiz için yemedim bi daha.orada 1 ıslak kek,1 baklava.3 bardak çay 1 er kesme şekeri ile
eve geldiğimde leblebi,1 beypazarı kurusu ve 1 lt su
bugün kızımı dr a götürürken yolda yürüdük,ondan öncede bebeği götürmüştük zaten.bu da sporum benim bu günlük:)))
kızlar yaa ben tatlandırıcı kullanamk istiyorum.şekersiz içecekler bana iğrenç geliyor.internetten anne sütüne geçmeyen bi tatlandırıcı buldum.ona başlamayı düşünüyorum.splenda diye.sizler ne alemdesiniz???

kocaman bir kase gavurdağı salatası yaptım kendime,peynir de kattım onu yedim.
 kocaman bir kase gavurdağı salatası yaptım kendime,peynir de kattım onu yedim.

baklava?
 baklava?  allah analı babalı büyütsün canım
 allah analı babalı büyütsün canım  ancak bana sorarsan zaten yoğun emzirdiğinden kilo verirsin, yediklerinde de aşırıya kaçma ama onun dışında ek besinlere başlayana kadar en azından 6 ay iştahını kesme.şekersiz komposto,meyve suları,boza süt yapar derler.bebeğin emsin de sağlıkla, hayatının istediğin döneminde kilo verirsin.
 ancak bana sorarsan zaten yoğun emzirdiğinden kilo verirsin, yediklerinde de aşırıya kaçma ama onun dışında ek besinlere başlayana kadar en azından 6 ay iştahını kesme.şekersiz komposto,meyve suları,boza süt yapar derler.bebeğin emsin de sağlıkla, hayatının istediğin döneminde kilo verirsin. burada görmen lazım, küçük küçük, harika görünüyorlar..!
 burada görmen lazım, küçük küçük, harika görünüyorlar..!

)
)