- Konu Sahibi minikkus24
- #1.641
slm kızlar.ben de kendi çapımda başladım sayılır.pazar dikkat etmeye çalıştım ama dışarda kahvaltı ettik eşimle.sonrasında evde az yemeye çalıştım.yoğun emziriyorum çok karnım acıkıyor.benim 6 öğünü atlamamam gerekiyor.yoksa karnım kazınıyor resmen.henüz 6 öğüne geçemedim.bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltıda :
salçalı ekmek 3 dilim
az kaşar peynir,5-6 yeşil zeytin
1 bardak normal süt
arada 1 elma, 1 portakal,
3 saat sonra 1,5 kase çorba
4-5 kaşık mantar ymeğei
2 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğrut
sonra misafirliğe gideceğimiz için yemedim bi daha.orada 1 ıslak kek,1 baklava.3 bardak çay 1 er kesme şekeri ile
eve geldiğimde leblebi,1 beypazarı kurusu ve 1 lt su
bugün kızımı dr a götürürken yolda yürüdük,ondan öncede bebeği götürmüştük zaten.bu da sporum benim bu günlük:)))
kızlar yaa ben tatlandırıcı kullanamk istiyorum.şekersiz içecekler bana iğrenç geliyor.internetten anne sütüne geçmeyen bi tatlandırıcı buldum.ona başlamayı düşünüyorum.splenda diye.sizler ne alemdesiniz???
kahvaltıda :
salçalı ekmek 3 dilim
az kaşar peynir,5-6 yeşil zeytin
1 bardak normal süt
arada 1 elma, 1 portakal,
3 saat sonra 1,5 kase çorba
4-5 kaşık mantar ymeğei
2 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğrut
sonra misafirliğe gideceğimiz için yemedim bi daha.orada 1 ıslak kek,1 baklava.3 bardak çay 1 er kesme şekeri ile
eve geldiğimde leblebi,1 beypazarı kurusu ve 1 lt su
bugün kızımı dr a götürürken yolda yürüdük,ondan öncede bebeği götürmüştük zaten.bu da sporum benim bu günlük:)))
kızlar yaa ben tatlandırıcı kullanamk istiyorum.şekersiz içecekler bana iğrenç geliyor.internetten anne sütüne geçmeyen bi tatlandırıcı buldum.ona başlamayı düşünüyorum.splenda diye.sizler ne alemdesiniz???