Doğum sonrası korse kullanımı..

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba canlarım,
Bılgısı olanlara bazı sorularım olacak
9gun once normal dogum yaptım.Gobegım hafıf var ve cok yumusak.Korse kullanabılırmıyım? Kullanırsam belırlı bır markası varmı ? Kullananlar marka ya da ınternetten alındıysa sıte onerısınde bulunabılırler mı?
Bır dıger sorum da normal dogum sonrası ne tur spor yapabılırım evde.Hantallasmak ıstemıyorum.
Şimdiden tesekkurler canlarım:1:

Merhaba canlarım,
Bılgısı olanlara bazı sorularım olacak
9gun once normal dogum yaptım.Gobegım hafıf var ve cok yumusak.Korse kullanabılırmıyım? Kullanırsam belırlı bır markası varmı ? Kullananlar marka ya da ınternetten alındıysa sıte onerısınde bulunabılırler mı?
Bır dıger sorum da normal dogum sonrası ne tur spor yapabılırım evde.Hantallasmak ıstemıyorum.
Şimdiden tesekkurler canlarım:1:

canım benimde 8 gün önce oldu doğumum. aynen benim göbeğim de löp löp yumuşacık kaldı. bağlamayı denedik dikişler zaten sıkıntı veriyo diye bağlayamadık. ama şimdi rahat oturup kalkıyorum. korse alayım dedim. kullanabilirmiyim yada hangi marka ve modeli tercih edicem bilmiyorum. alırda kullanmaya başlarsan banada bilgi veririmisin? şimdiden teşekkürler.

Tamam canım.Keşke kullananlar suraya yazsa da ona gore alsak.Ben bırkac yerde baktım.Sana da yollarım lınklerını cnm.Burdan yazan olursa onlara da bakarız.

ben sezeryanla doğum yapmıştım ve druma korse kullanmalıyım dıye sorduğumda biz 6. 7. doğumunu yapanlara veya yası gecmış doğum yapanlara tavsiye ediyoruz korseyi senın kullanmana gerek yok zaten zamanla toparlanır eğer orda kalan yağ değilse demişti :) ve 3 bucuk ay oldu gobeğim neredeyse eskı halıne donmek uzere

Zederdi merhaba sanırım hatırlarsın beni. Seninle doğum zamanlarımız aynıydı.Ben de normal doğum için beklemiştim. Normal doğumu da denedim ama olmadı. Sezeryanla doğum yaptım. Ne güzel sen normal doğum yapabilmişsin. Bu arada bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Bende de sinir bozucu bi göbek kaldı ama doğumdan sonra yaşadığım sıkıntılardan sonra galiba şu an çok da takmıyorum. Sezeryan olanlar nasıl korse kullanıyor merak ediyorum ben dikişlerime bişey olacak diye çok korkuyorum.

arkadaşlar bende ekimde doğum yaptım doktorum çok sıkmayan bir korse giymemi tavsiye etti toparlanma amaçlı.bende hepsi buradadan Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse aldım dikişsiz kullanımı güzel yalnız 56-67 kg s beden demiş ben 67 kiloyum m beden aldım çok sıkmıyor rahatsız olmuyorum..tavsiye ederim...

zederdi cim ben doğumdan sonra eve gelir gelmez annem ve eşim çarşafla sımsıkı sardılar.annem dediki karnının içi boşluğu löp löplüğü gider hakkaten gitti.4 gün yaptık bunu..ben önceden bir korse almıştım bütün korse mayo gibi,şort şeklindekiler katlanıyor dediler mideyi çıkartıyor dediler..4 günden sonrada hep onu giydim.
doğumdan 1 hafta sonra yürüyüşe başladım ve rahim toparlayıcı egzersizleri yaptım
tam 10 gün sonra mekik ve egzersize de başladım
bütün kiloalrımı 4 aya yakın zamanda versemde 40 ım çıktığında göbeğim kalmamıştı..

merhaba canıom
bende doğum yaprığımda (sezeryan) 4. günüme kadar karmı sanki hala 5 aylık hamile gibiydi bende 4. günümde korse giymeye başladım ve 40 gün çıkarmadım sonra göbeğim yok denecek kadar yoktu ondan sonrada devamlı egzersizler yaptım ve arada karnıma streç film sardım
görenler hiç doğum yapmış gibi durmuyosun diyolardı

Zederdi merhaba sanırım hatırlarsın beni. Seninle doğum zamanlarımız aynıydı.Ben de normal doğum için beklemiştim. Normal doğumu da denedim ama olmadı. Sezeryanla doğum yaptım. Ne güzel sen normal doğum yapabilmişsin. Bu arada bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Bende de sinir bozucu bi göbek kaldı ama doğumdan sonra yaşadığım sıkıntılardan sonra galiba şu an çok da takmıyorum. Sezeryan olanlar nasıl korse kullanıyor merak ediyorum ben dikişlerime bişey olacak diye çok korkuyorum.

Hatırlamaazmıyım cnm,hayırlı olsun bebıslerımız.Valla etrafımdakıler o gobek kaldı sende dıyorlar. daha 12 gun oldu dogum yapalı.sınırım bozuluyor

arkadaşlar bende ekimde doğum yaptım doktorum çok sıkmayan bir korse giymemi tavsiye etti toparlanma amaçlı.bende hepsi buradadan Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse aldım dikişsiz kullanımı güzel yalnız 56-67 kg s beden demiş ben 67 kiloyum m beden aldım çok sıkmıyor rahatsız olmuyorum..tavsiye ederim...

Hmm baktım cnm o korseye.Uc rengı de varmıs. Bıraz arastırma yapıcam bakalım.Ben de 74 kıloyum acaba kac beden almam gerekıyor

Hmm baktım cnm o korseye.Uc rengı de varmıs. Bıraz arastırma yapıcam bakalım.Ben de 74 kıloyum acaba kac beden almam gerekıyor

zederdi cim ben doğumdan sonra eve gelir gelmez annem ve eşim çarşafla sımsıkı sardılar.annem dediki karnının içi boşluğu löp löplüğü gider hakkaten gitti.4 gün yaptık bunu..ben önceden bir korse almıştım bütün korse mayo gibi,şort şeklindekiler katlanıyor dediler mideyi çıkartıyor dediler..4 günden sonrada hep onu giydim.
doğumdan 1 hafta sonra yürüyüşe başladım ve rahim toparlayıcı egzersizleri yaptım
tam 10 gün sonra mekik ve egzersize de başladım
bütün kiloalrımı 4 aya yakın zamanda versemde 40 ım çıktığında göbeğim kalmamıştı..

Ay ne guzel ya darısı basımıza :D

internette bi site buldum korse fiyatları çok uygun. ama ölçüde tereddütte kaldım. nasıl alıcaz netten? kaç beden sipariş edicez? ölçü tablosu hakkında bilgisi olan varmı???

Gbek korse Korse

Korse ilk doğum yaptımda çok sıkmıştı giymedim.Benim doktorumda dışarı çıkarken falan tak sürekli takma dedi.Sonuç göbek kaldı ama tek suçlu korse değil ben mekik falan çekedim. Bebeğim o kadar huysuzdu ki saçımı tarayacak vakti zor bulurdum :( korsenin yanında bence iyileşince mekikde çekin karnınız toparlanmaya başlıyor, ama iyileşmeden yapmayın dikişlerde problem olabilir.

zederdiii, misivaaam, siz doğum yaptınız mı oleeeeyyy:)))
ben kendi sıpamdan vakit bulamadım diye daha yeni bakıyorum buralara, şimdi öğrendim çok sevindim, hadi hayırlı olsun!!!
hem de zederdi normal doğum yapmış, tebriiiikkk :)))))
benimki de 2 aylık olduu :)))

ben de normal doğum yaptım, doğum sonrası göbeğim vıcık vıcık oldu diye paniğe kapılmıştım. Hamileyken yine (ohcanımadeysinle birlikte) aynı dörtlü konuşmuştuk bir yerde bunu, korseyi, çarşafı falan :))) onlar geldi aklıma ama kayınvalidemle eşimden utandım "beni çarşafa sarın" demedim :D korse giyecektim ama baktım o da çok dar, epizyo dikişlerim çok acıyordu, onu da takmadım. ama zaten 40gün sonra o vıcık vıcıklık kendiliğinden gitti. Rahim 42 günde hamilelik öncesi boyutlarına geri dönüyor ya, o vıcıklık da gidiyor hiç strese girmeyin...

Yalnız doktorum bana sporu önermedi 6 haftadan önce.... Bugün tam 60.günüm, bugün başladım ben spora....

Son düzenleme:
Merhaba canım,
Evveett dogurduk kız :D :1:
Ben de korse almak ıstıyordum ama herkes daha erken gıyme dıyorlar.ben de bır sure erteledım.ama kıyafetlerım olmuyor ya :(

Merhaba canım,
Evveett dogurduk kız :D :1:
Ben de korse almak ıstıyordum ama herkes daha erken gıyme dıyorlar.ben de bır sure erteledım.ama kıyafetlerım olmuyor ya :(

Valla benim epizyo dikişlerim çok acıyordu, korse gibi dar şeyler giymeyi hayal bile edemedim o dönem :( Zaten lohusalığım da tam 50 gün sürdü, birkaç gün sonra da adet gördüm zaten... Talihim yok bahtım kara yani :( Kendime gelip de kilo veremedim bir türlü o yüzden :( O yüzden benim de hiçbir kıyafetim olmuyor şu an :(

Ama ufak bir hileyle çözdüm durumu, hem de çok şık oldu ;) Pantolonlarımın hiçbiri olmadığı için artık tayt giyiyorum, tabi kilolu oluğum için taytın çirkin görünümünü de üzerime tünik giyerek kamufle ediyorum :) Doğumdan beri hep tayt, taytın üstüne de bir tişört ve uzun bir hırka giyiyorum, veya bol bir tünik.... Değişik değişik tişörtler ve hırkalar, veya değişik değişik tünikler giyince çok şık duruyor taytlar, taytın altına da herhangi bir çizme giyerek tamamlayabilirsin, acayip tatlı duruyor.... Ugg benzeri botlar, normal kışlık botlar, uzun çizmeler, kısa çizmeler, spor veya klasik çizmeler... Hepsi yakışıyor taytın altına... Ben giyim konusuna çözümü böyle buldum :) Pantolonlara giremeyince pazardan 5er milyona renk renk taytlar aldım, tavsiye ederim, eski kilona dönene kadar kilo alsan da versen de her bedene uyuyorlar nasılsa ;)

Back
X