Dogum sonrasi korunma?

MayisPapatyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
882
819
103
Merhaba. Dogum yaptıktan sonra doktorum emzirme doneminde kullanilabilen bir dogum kontrol hapi tavsiye etmisti. Uzun bir sure onu kullandim. Ama artik hapi ictigimde asiri kanama yapiyor. Kullanamiyorum.
Dogum yapali 1 sene oldu. Hala emziriyorum.
Hapi biraktigimdan beri esimle iliskimiz yok. Nerdeyse 2 ay oldu. Esimin hic umrunda degil. Sen korun diyorum. Ben anlamam diyor.
Ben de ilgilenmesem evliligimiz etkilenebilir diye dusunuyorum.
Ona nasil korunacagini anlatmak da zor.
Ne yapmaliyim bu durumda?

Bir prezervatif'i takmak mı zor anlamadım ? Çocuk yapacak dereceye gelmiş adam onu mu takamayacak ? Doktora gidin madem, size uygun bir korunma yöntemi tavsiye etsin... İğnesi var spiral'i var artık hangisini uygun görürse.

Eşin hep mi böyle bencil?
Sanki taş taşı diyor lafa bak. anlamazmış. Altı üstü emzirdiğin ve yan etkisi yüzünden ilaç içemediğin için markete veya eczaneye gidip prezervatif alacak. Hangi mağaradan çıkıyor bu tipler anlamıyorum.
O umursamıyorsa sen de umursama..

Neyden anlamıyor acaba ? Esin cok bencil bence . Esin korusun kesinlikle hapla uğraşma hepsi hormon :(

Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz biz. Spiral taktırmak istemedim ben kanamam aşırı olcak diye. Emzirmeyi bırakınca da doğum kontrol hapına geçeceğim. Zaten ya spiral taktıracaksın ya da o korunacak. Emzirmede hap vermedi benim Dr um.

Ben ugrasmali miyim sizce? Yoksa onun itiyac duymasini mi beklimelyim. 2 aydir ihtiyac duymayan hic duymaz heralde.

ben doğumdan sonra 3. ayımda hormonsuz spiral taktırdım çok da memnunum. düzenli olarak 6 ayda bir kontrole gidiyorum o kadar.
ben prezervatiften çok rahatsız olduğum için kendim korunmayı tercih ediyorum ama bundan rahatsızlık duyulmuyorsa erkeğin korunması sorumluluk alması açısından çok daha önemli bence.

Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz biz. Spiral taktırmak istemedim ben kanamam aşırı olcak diye. Emzirmeyi bırakınca da doğum kontrol hapına geçeceğim. Zaten ya spiral taktıracaksın ya da o korunacak. Emzirmede hap vermedi benim Dr um.

geri çekilme yöntemi bir korunma metodu değildir. bu sürede dikkat edin hamile kalmayasınız. bu şekilde hamile kalan gerek burda gerek kendi hayatımda bir çok kişiye rastladım.

geri çekilme yöntemi bir korunma metodu değildir. bu sürede dikkat edin hamile kalmayasınız. bu şekilde hamile kalan gerek burda gerek kendi hayatımda bir çok kişiye rastladım.
2 yıldır bi şey olmadı çok şükür. Eşin hassasiyeti çok önemli tabi ki. Emzirmeyi bırakıp hapa başlayacağım

Bu ne ya??
Adama bak hayat ona güzel maşallah.
Sen korunma eşin korunsun her türlü eziyeti kadınlar mı çekmek zorunda. Böyle bencillik görmedim

Bu ne ya??
Adama bak hayat ona güzel maşallah.
Sen korunma eşin korunsun her türlü eziyeti kadınlar mı çekmek zorunda. Böyle bencillik görmedim
Ne degisik mekanizmasiniz der nisanlim.tusunuz var sanki ahahah : ) erkegin bir ust modeli diyor ya cmylmz : ) konu sahibi esinin biraz anlayisli olmasi lazim cocuk dunyaya getirmissin bir de nasil her seyi sana yikar ? Yeniden hamile kalsan ne hissedermis sor istersen

Merhaba. Dogum yaptıktan sonra doktorum emzirme doneminde kullanilabilen bir dogum kontrol hapi tavsiye etmisti. Uzun bir sure onu kullandim. Ama artik hapi ictigimde asiri kanama yapiyor. Kullanamiyorum.
Hapi biraktigimdan beri esimle iliskimiz yok. Nerdeyse 2 ay oldu. Esimin hic umrunda degil. Sen korun diyorum. Ben anlamam diyor.
eşin gercekten bencil ve düşüncesizmiş igne yada spiral düşünmüyor musun

sen yinede dikkat et canım kazara hamile kaldım diyenler çevremde çok önlemini sl bence :KK48:

Per
zervatif iatemiyor .normalle onun arasında fark var onun için .spirall taktır yumurtlara giden yolu kapattır.

Back
X