Dogum sonrasi korunma?

Bazılarına prezervatif olmuyor. Yeterli gelmiyor.
Aylık ve de üç aylık iğneler oluyor.
Doktorunuzla konuşursanız yönlendirir sizi.

Hem artık 1
Merhaba. Dogum yaptıktan sonra doktorum emzirme doneminde kullanilabilen bir dogum kontrol hapi tavsiye etmisti. Uzun bir sure onu kullandim. Ama artik hapi ictigimde asiri kanama yapiyor. Kullanamiyorum.
Dogum yapali 1 sene oldu. Hala emziriyorum.
Hapi biraktigimdan beri esimle iliskimiz yok. Nerdeyse 2 ay oldu. Esimin hic umrunda degil. Sen korun diyorum. Ben anlamam diyor.
Ben de ilgilenmesem evliligimiz etkilenebilir diye dusunuyorum.
Ona nasil korunacagini anlatmak da zor.
Ne yapmaliyim bu durumda?
1yıldı evlisiniziz olucaksa olsun bebek yürüyücekdir ikincide olanda .hem kalmamışsanız şimdiye kadar kalmazsınız tedavisiz

Ne degisik mekanizmasiniz der nisanlim.tusunuz var sanki ahahah : ) erkegin bir ust modeli diyor ya cmylmz : ) konu sahibi esinin biraz anlayisli olmasi lazim cocuk dunyaya getirmissin bir de nasil her seyi sana yikar ? Yeniden hamile kalsan ne hissedermis sor istersen

'Ben ne düşüncem sen düşün' der bu tipler. Çünku onlara göre bebeğin tüm sorumluluğu anneye aittir. Eminim bebekle de ilgilenmiyordur.

Hem artık 1

1yıldı evlisiniziz olucaksa olsun bebek yürüyücekdir ikincide olanda .hem kalmamışsanız şimdiye kadar kalmazsınız tedavisiz

Tepkisiz kalamadım. Ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz?
Her sene hamile kalmak şartmış gibi konuşmuşsunuz. :KK48:
Kadın belki çalışıyor veya bir kaç sene sonra planlıyor. Ya da tek çocuk istiyor. Siz de hamile kal doğur ne var diyorsunuz :)

Tepkisiz kalamadım. Ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz?
Her sene hamile kalmak şartmış gibi konuşmuşsunuz. :KK48:
Kadın belki çalışıyor veya bir kaç sene sonra planlıyor. Ya da tek çocuk istiyor. Siz de hamile kal doğur ne var diyorsunuz :)
Ay ben de gördüm de hadi dedim tutayım dilimi bi sefer de.. Diğeri yürümeye başlayacak nasılsa ... Yürüyünce noluyo evden dışarı mı atıyoruz git artık başının çaresine bak diye, bütün sorumluluk bitiyor sanki. Baktık yürüyecek hemen bi tane daha doğuralım

Ay ben de gördüm de hadi dedim tutayım dilimi bi sefer de.. Diğeri yürümeye başlayacak nasılsa ... Yürüyünce noluyo evden dışarı mı atıyoruz git artık başının çaresine bak diye, bütün sorumluluk bitiyor sanki. Baktık yürüyecek hemen bi tane daha doğuralım

Tabi canım kadının en önemli görevi doğurmak. Bir oh dememek. Her sene patlatmak. Hem güldüm hem sinirlendim valla :)
Bir de şimdiye kadar kalmadıysan şimdiki de tedaviyle olur ancak diye de mimlemiş konu sahibini..

Back
X