Doğum sonrası lohusayken kaynanam gelecek

Sığamayadabilir. Herkes saray gibi evlerde yaşamıyor. 1+1 evde yaşayan birisi pekala istemeyebilir yani bunun karar mercii siz değilsiniz ki. Ayrıca şu an sizinle bu konuda tartışmak çok saçma. Yaşamadığınız şeyler üzerinden bu kadar net yargılara varmayın derim ben. Çünkü böyle yapan kimi görsem sonrasında söylediklerini yaladı yuttu. Size iyi forumlar.
Anasını sığdıran anası gittikten sonra kaynanasını mı sığdıramayacak ok

Ztn mahrem anını anneyle gecirmesi normal. Anormal olan ay benn eve sığamıyorum yeaa diye istememek. Benim icazet alacağım durum yok. Aile olmanın ne olduğunu cok iyi bildiğimden ve öğretildiğinden ztn ben kendim isterim ☺️
Kendimi toparladıgım sürecte…
Eve sığamıyorummmm yeaaa demem.
Bence sizin kayınvalideniz size dünyayı dar etmeyen bir tip. Verilmiş sadakanız varmış. Ama herkesi kendinizle bir tutmayın. Yaşamadığınız durumlar için büyük konuşmayın, anlayamazsınız.
Ben şimdi burda size merhametsiz kv nasıl oluyor uzun uzun anlatırdım da sinirlerim bozuluyor gerek yok.

Ve ricamdır esine de oku bu düsüncelerini🙏

Ztn ricamdır gelmesin diyen herkes esine de okusun bu düşünceleri bakalım ne oluyor?
takıldım bu cümlelere ben 😀

Eşime okuttum gayet normal doğumu yapan sensin senin rahatlığın önemli dedi 💜
Ki doğum yaptım annem ve kardeşim yanımdaydı 40 gün bıyunca, Kv arada bi kaç saatliğine gidip geldi yakın bana..
Gerçi benim kv’ m düşüncelidir , sonuçda geliniyim rahatsız olabiliceğimi oda biliyor..
onunda başından geçmiş sonuçda..

Bu arada Eşim benim kocam sahibim değil. Benim rahatlığımı ister.. bu yuzden çok iyi anlaşırızz.. 🙏🏻🙏🏻 sizede tavsiye ederim

D denizmihran

Bu haksızlık olur ama, iki anne birden olsun bari.

Ne münasebet kendini toparladığında. Toruna anneden önce doymak hakkıdır çünkü aile olmak budur.

Bu arada gözümden kaçmadı, öz anne kızının bakımıyla ilgilensin, kayınvalide sadece torun sevsin istiyorsunuz. Hiç adil değil.
Bence siz mabadınızdan element uyduruyorsunuz. Öz anne kızının bakımı ile kızı istediği icin ilgilensine cevaptı o :) bu bir
Kayınvalidenin ilk ve 2. Yorumda da bahsettiğim gibi güzel bi is bölümü yapılabilir dedim…
Bunları okumak isine gelmediyse seve seve anlayana kadar anlatırım.
Yarın bi gün kendinizinde kayınvalide olacağını unutmayın

Bence sizin kayınvalideniz size dünyayı dar etmeyen bir tip. Verilmiş sadakanız varmış. Ama herkesi kendinizle bir tutmayın. Yaşamadığınız durumlar için büyük konuşmayın, anlayamazsınız.
Ben şimdi burda size merhametsiz kv nasıl oluyor uzun uzun anlatırdım da sinirlerim bozuluyor gerek yok.
Ben ztn arada bi sorun yoksa dememe rağmen konuyu nicin hücüm mantıgına getirdiğinizi bana anlatır mısınz? Dinliyorum bu kısmı nicin anlamadıgınızı anlamamakta ısrarcı oldugunuzu evet buyrun

Benimki hastanede yatarken sezaryenliyim bu arada "birazdan kayinbaban gelecek uzanma sakın yanında ayıp olur" demişti ve ben mal gibi o halimle kalkıp kendime çeki düzen vermiştim şaka gibi. Allahtan kendi gelip kalmıyor da gelmeyin dememe gerek kalmıyor.
Ayy cok kotu yaa😕şimdiki aklın olsa ne yapardın dimi..

Eğer arada bariz bi sorun yoksa cok garip insanlarsınız , kadın yardım etmese buraua konu acıp kimse yardıma gelmedi diyecektiniz… o cocuk sadece senin değil, eşininde. Nasıl ki annenin kalıp torunu ile boool vakit gecirmeye hakkı varsa o kadınında var. Hemen öncesinde söylim evli değilim nisanlıyım, erkek üye hic değilim, kadın düsmanı da değilim. Adaletli olmaya ve etrafında adilliği ile bilinen en büyük terazisi vicdanı olan bir insanım bu kadar
Hanımefendi hanımefendiiii
Yeni doğmuş bebeyle ne vakit geçirmesi Allah aşkına 🙄
Bebek ya uyur ya emer ya 💩💩

Hanımefendi hanımefendiiii
Yeni doğmuş bebeyle ne vakit geçirmesi Allah aşkına 🙄
Bebek ya uyur ya emer ya 💩💩
Ozaman anneniz lohusalık bittiğinde torunu ile vakit gecirmek icin gelmesin.
Allah gerçekten dağına göre kar veriyormuş suan su yorumlarda bunu gördüm.

Ozaman anneniz lohusalık bittiğinde torunu ile vakit gecirmek icin gelmesin.
Allah gerçekten dağına göre kar veriyormuş suan su yorumlarda bunu gördüm.
Aynen canım sen daha buyuk bır dağsın bence ınsallah daha guzellerını yasarsın
Evlenmemıssın bıle neyın toz pembeliği 😂

Aynen canım sen daha buyuk bır dağsın bence ınsallah daha guzellerını yasarsın
Evlenmemıssın bıle neyın toz pembeliği 😂
Sorun evlenip evlenmemek değil, sorun vicdanı olan insanın annesinin gelip yardımcı olduktan / torunu ile vakit gecirdikten sonra kayınvalidenin 3-5 ay sonra görürsün denmesi.
Allah bu düsüncelere dağına göre kar veriyor, versin de

Sorun evlenip evlenmemek değil, sorun vicdanı olan insanın annesinin gelip yardımcı olduktan / torunu ile vakit gecirdikten sonra kayınvalidenin 3-5 ay sonra görürsün denmesi.
Cünkü annenın yanında ayagınıda uzatırsın yatarsın kalkarsın ,cocukla ılgılı hırafe seyler yapmak ıstese
Ona cıkışsanda alttan alır ..
yani anlayacagın rahat edersın ..
kaynanalar genelde hızmet bekleyıp ,kendılerını mısafır gıbı gorduklerı ıcın
Yardımda degıl ılerkı zamanda mısafırlıge gelsın
Bu sana neden büyük bir sorun gib geldi..
Büyük ıhtımal gorumcesın gelınınız var ve boyle ıstedı galıba.. sende trawma olusturmus 😅
Sanane kardesım mıllet yanında rahat ettigi kısıyı ıstıyorsa illa muhalefetmı olacaksın ..
Sen kaynanaı ıstersın mıllete akıl vermeyı bırak kendı evlılıgın ıcın sakla bence

Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil

Bence doğu
Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil

kayınpeder ne alaka yeni doğum yapmış birinin yanında. Nekadar düşüncesizler.
açıkca söyleyin annenizin geleceğini. Gelip görebilirsiniz ama kalmak için müsait olmaz diyin.
Birde iki hafta 🤦🏻‍♀️

Bakın burda herkes evli ve çocuklu hepimiz aynı düşüncedeyiz, kızcağızımız daha yaşamadığı hayatı başından geçmemiş şeyler için büyük büyük nasıl da konuşuyor amaaa 😃😃
Herşey bir tecrübe gerektirir..
Hep böyle konuşanların başına hepsi geliyor😃
Zamanı gelince oda anlar😂
Anne ve kv arasındaki ayrımı😃

Oyuzden çok ciddiye almamak lazım😃
Benim yazdığıma cvp vermemiş çünkü cvbı yok 😃

Merak edip konuşmalarınada baktım. Hep bi aykırılık hep insanlarla tartışma halinde😃

Müge anlı, zeynep ergülden bir teplik ;
Beni kınayan benim göynemi giysin😀
Nokta

Cünkü annenın yanında ayagınıda uzatırsın yatarsın kalkarsın ,cocukla ılgılı hırafe seyler yapmak ıstese
Ona cıkışsanda alttan alır ..
yani anlayacagın rahat edersın ..
kaynanalar genelde hızmet bekleyıp ,kendılerını mısafır gıbı gorduklerı ıcın
Yardımda degıl ılerkı zamanda mısafırlıge gelsın
Bu sana neden büyük bir sorun gib geldi..
Büyük ıhtımal gorumcesın gelınınız var ve boyle ıstedı galıba.. sende trawma olusturmus 😅
Sanane kardesım mıllet yanında rahat ettigi kısıyı ıstıyorsa illa muhalefetmı olacaksın ..
Sen kaynanaı ıstersın mıllete akıl vermeyı bırak kendı evlılıgın ıcın sakla bence
Allahtan tek çocuğum hemen e devlet görüntümü atıp seni mors edeyim mi ? İster misin☺️
Ben isin vicdani kısmındayım ne görümceyim ne kaynanayım. 30 yasında buradasa gercek kimliği bilinen nadir kişilerden biriyim. Kimlik bilgim bile var orada da tek cocuk oldugum belli🤣
Sanane banane kısmı değil konu acılır yorum yaparsın isine gelmeyen yoruma sanane diyemezsin ergenlesme.
Bugün her ne ekiyorsanız yarınlarınız olsun

Kim 3-5 ay sonra görsün demiş?

Ayrıca gorsunnn
illa 3 5 ay sonra gelsın demıyor kımse
Görsün ve evine gitsin . ..
Gelsın yıne görsün ama yine gitsin 😂😂😂
İlk 40 gun 1.5 ay eder 1.5 ta bız koyuyoruz
3 ay ınsanların gözüne gözüksün be hokus pokus olsun gitsin 😅😅

Kim 3-5 ay sonra görsün demiş?
Ben dedım , hani misafir gibi gelecek yardım etmeyecekse ..
Bi zahmet uc bes ay sonra gelsın .. hanı bebek ozaman tepkı verıp sevılınce anlıyor ya😅
Ondan şeyettim 😅
Tabı bazı kaynanalarda gercekten anne gibi bakıyor onlara lafım yok
Sevmeye gelecek ınsanaydı lafım

Back
X