Doğum Sonrası ve Eşimin İsteksizliği...

bence kendini yıpratma cnm bende aynı sorunu 5 aydır yaşıyorum belki düzelir diye kırkım çıkmadan saçımı boyattım ama nafile erkeklere göre doğurur doğurmaz eski halimize dönücez eşimde dikişlerimi falan bahane ediyodu yoruluyosun o yüzden diyodu vs vs çok tartıştım ama çözüm olmadı bende 2 aydır önemsememeye başladım giyinip kuşanıyodum ama dile getirmiyodum artık kendisi istemeye başladı bu sefer sen bahaneler bul yatağını falan ayırma onlar için sorun değil zaten ekmeklerine yağ sürersin sadece kendini topla biraz zor ama öyle ve bi daha söyleme söyledikçe kendileride sorun olduğunu anlaıyo zaman tanı düzelicektir bizimki 5 ay sonunda biraz düzeldi sabırlı ol yaşamış birisi olarak konuşuyorum:40: allah yardımcın olsun

haklısın nasılsa sorun etsem de etmesem de değişen bişi olmayacak, olan bana olacak...

ben evdede yapmıyorum artık normal halim neyse öyleyim... ama dışarı çıkarken özellikle süsleniyorum...
hatta görümcemler filan "sende çok süsleniyon saçını boyattın, elbise filan giymişsin çok güzel oluyosun, adamın zaten yaşı büyük " felan demeye başladı...
madem o bana kendimi kötü hissettiriyor, bende onun iyi hissetmesi için uğraşamam ama dimi...
o bana ısrarla çirkinmiş gibi hissettirdiği sürece, bende ısrarla dışarıya karşı süslenicem... :kkk:

benim 4, ayım bitti 5, aya girdim hamileliğimde ve kilo almadım hiç cinsel hayatımız 2 yada 3 güne oluyor esim her gün bile istiyor ben istemiyorm zaten yanlızca o oluyo ben olamıyorum ilgisi aynı ama benim ilgim farklı oldugunu söylüyo hep ama hersey hamile degilmişim gibi güzel gidiyo tabi hamileliğin başı sorum su cok korktum herkezdemi dogum sonrası 6 ay bu sorunlar oluyor ben sasırdım ilk gün hamile kaldım bilseydim biraz evliliği cinselliği ysardım esimle

ilk günden hamile kalmak bence kabus gibi...
hayırlısı tabi herşeyin ama en çok korktuğum şeydi benim...
buarada sanırım bizim düzenimiz artık rayına oturuyor yavaş yavaş... çok şükür...

şimdi problem olmasada ona tam ilgisiz kaldım bi süre tam yasıcamız zaman ama benim eşimbilerek isteyerek yaptı çoçuk delisi adam

Evet bizimki aynen böyle işte. Bebeğim 1 hafta sonra 8 aylık olacak ve biz 11 aydır hiçç birlikte olmadık. Kafayı yemek üzereyim. Sebebini sorduğumda cinsellikten soğumuş artık canı istemiyormuş. Artık beni aldattığını düşünmeye başladım. Ya da yakında benden şöyle bir şey duyacak: "Seni başkalarıyla aldatmak istemiyorum, boşanalım!" Eşim beni seviyor biliyorum. Eviyle çocuğuyla çok fazlasıyla ilgili bir erkek. Ama bu tavrını anlayamadım bir türlü. Hemen ikinci çocuk istiyordum ama onda da böyle 1 yıl ilişkisiz geçecekse çocuğu değil evliliğimi tercih ederim. Başlık sahibi arkadaş gibi ben de yatağımı ayırmayı düşünüyorum ama yanlış olacağını biliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.:84:

tam 1 yıl oldu. Hala değişen bir şey yok. Bugün boşanmak istiyorum, evliyken seni aldatmak istemiyorum dedim. Sonuçlarına katlanabileceğim her şeyi yapabilirmişim. Ben ne yapayım nerelere gideyim???

Allahım ne durumlar var ben so 1 ay haricinde hamileyken bile eşimle oldum.40 günü zor bekledi vallaha...hatta evimizde değildik apar topar memleketten getirdi beni:D maşallah o konuda sorun yok.ama olsaydı hakketen bende çok takardım zaten lohusa psikolojisi berbat bişi bide lohusalık bitti normal hayata dönecem derken böyle sorunlar olunca zor olur :( kolaylık verisn Rabbim ne diyelim.. sakal bıyık olayı bu

Back
X