Doğum.sonrası yaşadıklarım

İşte bir tane daha. İktidarsız olsa illa ki düzeltmeye çalışır. Bacım kocan erkek seviyor, kadına uyanmıyor nefsi.

Bilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
Sizin eşinize başka kadın tarafından birşey yapılmış demekten başka birşey gelmiyor aklıma eşiniz sadece sizinle yaşayamıyorsa cinselliği tıp harici yerlerde arayın çareyi derim böyle bir şeyin varlığını duymuştum

Bence kocanizin degismesinin annesiyle alakasi olmayabilir.Cinsel hayati olmayan (olamayan) bir adam nasil davranabilir ...
Bu erkek icin cok buyuk bir sorundur.
Neden tedavi olmuyor?

Doktor musunuz??

Eğer öyleyse maddi özgürlüğünüz her açıdan var onlardan niye korkuyorsunuz ki? Çocuğunuzu alın gidin başka bir hayat kurun kendinize, kaçıramaz korkmayın, iktidarsız bir adam ölene dek cekilmez tedavi olmaya çabalasa hadi neyse de senin eşin olacak adamın hiç katlanilacak durumu kalmamış.

Siz bi hoca bulunda okutun bence böyle bi anda zank diye değişen şeylerden şüphe duyarım bu konuda hele birde böyle bir kaynana varsa! Aman allah korusunn

Yani kac yildir evlisiniz bu kadar yilda esini tanimiyorsun daha... esin evlenmeden bu durumu sana soyledi ve sende razi olduysan sorun yok... ama sonradan anlattiysa enteresan... kendine sordun mu mesela ben cinsellik istiyormuyum diye uzuun yillar hic yapmamak memnun eder mi beni bu duruma razimiyim evetse tamam sorun yok... ama hayir ise esinle bu problemi cozmeden neden cocuk yaptiniz... bu durumu sorgulamadiniz mi hic... daha esinin o spermi sana nasil getirdihini dahi bilmiyorsun o masturbasyon yaptigini soylemis amaa srn bunu gozunle gormemissin bile ya yalan soyluyorsa... dogruysa da yahu bu adam masturbasyonla yapiyor da benle niye yapmiyor yada yapamiyor bi sorun varsa neden once bunu cozmuyoruz... benimle yapmak istemiyorsa neden birlikteyiz ? benimle yapamiyirsa yani bisalamiyorsa masturbasyonla nasil bisalabiliyor... iki secenek var bana gore ya seninle yaparken bosalamiyor bi sebepten hayal gucunu kullanarak masturbasyonla rahatliyor, yada bi saglik sorunu var gercekten hic bosalamiyor (boyle birsey mumkun mj bilmiyorum) ikinci secenek daha buyuk sikinti bence.. ins ilkidir

Bu adam hiç boşalamıyorsa o zaman çocuk için verdiği spermi nerden getirdi arkadaşlar adam sadece eşiyle boşalamıyor anladığım kadarıyla

Birsey sormak istiyorum esiniz doktora gorundu mu doktor size evet bu adam hic bosalamiyor dedi mi... yada bosalabiliyor ama falan filan ne dedi
Yok boşalıyor . Boşalmış. Konu sahibi de şırıngaya spermleri çekmiş vajinasina ittirmis o şekilde hamile kalmış.
Bu sekilde hamile kalanlar var bu sitede siringayla gebelik diye
Bir nevi aşılama gibi bisey aslında .

Aaaaa bunu görmedim
Eşinin spermi nerden getirdiğini bilmiyo muymus ????nasil olur ki bu o şekilde hamile kalamaz ki spermler dış ortamda kac dakika yasiyor ki zaten

Konu sahibi gormedim dedi bir mesajinda ondan sordum.. bisaliyirsa saglikli aslinda sadece konu sahibiyle yapamoyir demek ki

Aaaaa bunu görmedim
Eşinin spermi nerden getirdiğini bilmiyo muymus ????nasil olur ki bu o şekilde hamile kalamaz ki spermler dış ortamda kac dakika yasiyor ki zaten
Bir mesajinda masturbasyin yapip getoriryor dedi ama ben girmedim hic dedi.. bende anlamaya calistim... bu adam gercekten bosalabiliyor mu bosalamiyir mu diye...

o kadini boğasım geldi suan ya bi insanin en ozel en onemli ani boyle mahvedilir mi?
esiniz kesinlikle annesinin büyüsü altina girmis bir,
ikincisi 45 yasinda adam annesinin yaninda esini koruyamiyor gıkıni cikarmiyor uzerine cinsel problemleri var ve sen bunlara ragmen yanindasin.
seni bas taci yapacagi yerde neler yapio

Oha yani ereksiyon oluyor aslinda ama size gelince mi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…