Doğum.sonrası yaşadıklarım

Ben sezeryandan sonra 1 ayda desteksiz yürüyebildim. Herkeste farkli

Eşiniz annesinin etkisi altında kalmış, sizle yaşadığı problemlerden dolayı kv değil de sizi suçlamış bence bu nedenle de size sinirli olduğu için böyle davranıyor olmalı.
Cinsellik konusuna geliyor olursa bebekten önce de zaten beraber olamıyormuşsunuz bebekten sonra birşey değişiceğini büyük oranda sanmıyorum. Kv etkiledi diye düşünüyorum.
Bir de siz doğurmuşsunuz loğusa olan ana-oğul olmuş.
Terapi, üroloji, psikolog hepsine gitsin bir düzelmezse tehditlerle sinmeyin. Hakkınızda hayırlısı.

kaynana her yerde kaynana kiskanc kadin bir gun olecekler hala kiskanclik derdindeler eger .vereceginiz karar lohusalik sendromundan kaynakli degilse onlara en iyu cevabi verirsuniz

Ben sezeryandan sonra iki gün içinde desteksiz yürüye bildim ilk doğumum olduğu için belkide ben o zamanla kv aynı evde kalıyordum beni deli ediyordu resmen ikiz bebeklerim vardı özellikle erkek olanı ben emzirmeye çalıştıkça bu açtır diyip biberonla mama vermeye çalışıyordu resmen beni delirmişti tabi bi sabahın köründe hiç unutmam bebek ağlıyor emzirmeye kaltim geldi yanıma git mama hazirla diyor bende dedim biraz emsin falan hala ısrar ediyor en son patladım dedim hazırlamıyorum kendin hazirla falan baya tartıştı bana diyor ki bu bebek bana ait ben bakıcam falan eşimde değişti tabi hem bu tartışmalar hem bebekler falan derken bana olan ilgisi ve sabri azaldı annesini haksız da olsa savundu çok şükür o dönemi atlatik şuan ama erkekler değiştir biraz bebek olduktan sonra sevgisi hoş görüşü gidiveriyor annesin tabi yapacaksın falan anne olmak kolaymı

Adam simdiye kadar size cok ilgiliydi cunku kendi eksigini kapatmaya calisiyodu.siz birilerine bi sey anlatmayin diye hep el ustunde tutuyodu sizi.simdi bebek oldu ve kendini ispatladi bi nevi o yuzden icindeki canavari cikardi maalesef
Bu adami cekmek zorunda degilsiniz hele annesini hic
Bosayin gitsin

ozmaan eş değil ev arkadaşı bul kendine

ayni evde oturmıcan işte... ayni evde seks nasıl yaşanılıyor rahatcaki üstüne cocuk yaptın...

ayni evde oturmıcan işte... ayni evde seks nasıl yaşanılıyor rahatcaki üstüne cocuk yaptın...
Yaaaaa iste cahillik. Insan bilmiyor bazen sonuçları karşıdaki insan çok çok iyi bile olsa ki öyle deildi olmuyor kv sağolsun çok rahatı odaya sabah pat diye kapıyı açıp girecek kadar rahattı

Son düzenleme:
Kaybınız olduğu için mi eşiniz aldatmaya teşebbüs etti? Siz de bunu makul karşılayıp affettiniz? Eski konuları öne sürmeyi sevmem ama eşinizden melek gibi bahsetmeniz çok garibime gitti. 41 yaşına kadar cinsellik yaşamamış erkek zaten ultra tuhaf, eşini aldatmaya teşebbüs edecek karakterdeyse e 41 yaşına kadar zaten cinsellik yaşamıştır. Ereksiyon problemi olan biri nasıl aldatmaya yöneliyor o da ayrı muamma... KV probleminden öte her şey eşiniz kaynaklı zaten.

Eş demek cinsellik.mi demek.sadece
Evli karı kocaların 60.indan sonra cinsel.hayatlari bitince ev arkadaşı mı oluyorlar ?
valla cinsellik 60 yaşına kadar dinamiktir bence, ilişkideki tutkuyu korur. Diğer türlü bence de ev arkadaşı ta en baştan cinsellik yoksa. Zaten sağlıklı bir beden ve ruh hali cinselliği de önemli tutar.

Beni çocuğumla tehdit eden adamı ben de ereksiyonsuzlugunu iktidarsizligini cümle aleme duyurmakla tehdit ederim hem hastahane delilleriyle birlikte. Sen benimle paravan evlilik mi yaptın sen gaysin escinselsin herkese söylerim benden bosanmazsan derdim. Adam öyle olmasa bile duyulması dahi yüreğine iner. Öyle tehdit edilmez böyle edilir. Beni, bir anneyi evladından ayırmaya çalışacak aşağılık insana az bile olur.

Not:Nasıl 3 yil sevişmeden durabildiniz siz de bi garipsiniz

İstisnai durumlar

Benım esımle de benzer bısey yasadım. Hala da oyle. Bır tartısmamızda agzından kacırdı .” Cocugum olmus, kıme neyı ıspat edıcen” dedi. Sonra demek ostedıgının baska bısey oldugunu soylese de... yanı, kendılerıne güven gelıyor. Allah hepsıne akıl fıkır versın.

Bence adamın önceki aldatma vakasında bahsettiği isim de muhtemelen trans birisi. Benim aklıma bu geldi Hanımefendinin doktor olması da ayrı abes bu gariplikler arasında her şeyi normal bulması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…