- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ben sezeryandan sonra 1 ayda desteksiz yürüyebildim. Herkeste farkli.....................!!!!
Sezeryanlıyım kalkamıyorum kısmını da anlamadım ayrıca , tamam herkes farklı olabilir ama o kadar uzun süren bir durum değil ,çoğu insan hemen 1-2 günde ayaklanıyor..
Tüm yorumları ve cevapları okudum buraya kadar herşey normaldi ama eski konularınıza bakınca kafam karıştı , ayrılmış gibi yazmıssınız senenin başında şimdi 1 sene geçmiş 2 ay oldu demişsiniz doğuralı , öncesinde sorunlardan bahsetmişsiniz , bu konuda eşinizin eskiden iyi olduğundan , enjektörle hamile kaldım tedavisiz demişsiniz çok tuhaf / başka bir konuda çok tedavi gördüm 2 tane düşüğüm oldu yazmışsınız , bu kadar ayrıntılı yazıp soruyorum çünkü biz burda zaman ayırıp ciddiye alıp okuyoruz yorum yapıyoruz ..
kaynana her yerde kaynana kiskanc kadin bir gun olecekler hala kiskanclik derdindeler eger .vereceginiz karar lohusalik sendromundan kaynakli degilse onlara en iyu cevabi verirsunizBeni çok düşünen o şefkatli adam gitti başka biri geldi.
Eşimle son 1 yıldır aramız hiç olmadığı kadar iyiydi. Eşimde cinsel sorunlar var. Ereksiyon olamıyor. Tedaviyle (tedavide denmez tam olarak. Gittigimiz tüp bebek doktoru bir yol gösterdi) gebe kaldım. Yani mucize gibi birşey oldu ve biz cok mutlu olduk. Eşimin bana ilgisi sevgisi beni düşünmesi şefkatle yaklaşması benim için yeterliydi. Ama eşimin bu iyi hali dogumdan çıktıgım an kayboldu. Adamın bana bakışları bile değişti. Normal zamanda sebepsiz yere beni çiceklere boğan adam bir kuru dal bile getirmedi. Beninle konuşmadı tebrik bile etmedi. Sebebini sordum neden boyle yapıyorsun dedim. Ben buna tepki gösterince kayınvalidemle beraber beni çok yıprattılar. Kayınvalidem başka bir şehirde. 1.5 yıldır görmüyordum. Doğuma geldi. Gelmez olsaydı. Nefret ettirdiler beni. Oğlum yoğun bakımda ben zaten üzgünüm. Birde kayınvalidemin dedikodusuyla uğraştım. Doğum masraflarını herseyi ben karşıladım. Önemli de değil bizim eşimle aramızda böyle seylerin lafı olmaz. Olmazdı daha dogrusu. Ama annesinden sonra cok farklı oldu. Oğlundan lazım olan birşey istesem surat asıyor ne gerek var diyor. Çocuga ateş ölcer istedim sonra alırsın oğlum diyor. Kendi abimin bana getirdiği yemeği (abim herkese getirdi benim payıma düşen kısmı) oturdu yedi. Banada artık kalan salatasını önüme koydu. Süt vericem ben ve ac kaldım. Dayanamadım.sizin orada lohusalara boyle mi davranılıyor dedim. Ayıldı bayıldı kiyamet kopardı şımarık görgüsüz kadın. Yazarken bile sinirleniyorum. Ogluma zorla biberon verdi. Ver cocugu emzircem diyorum vermiyor. Sezeryandan dolayı kalkamiyorum ki cocugumu alayım. Eş kişisi sadece seyrediyor. Sezeryanlı oldugumdan yürüyemiyorum eşimden yardim istiyorum oğlumu çağırma beni cağır oglum yorulmasın diyor. Sinir harbi yaşattı resmen.
Doğum yapalı 2 ay oldu ama hâlâ toparlanamadık. Hâla eşim bana soğuk konuşmuyoruz. En güzel zamanlarımı zehir ettiler. Eşime çok kızgınım kırgınım artık guvenmiyorum da. 45 yaşında adam anne sözüyle hareket edecek yaşda da değil ki.
Ben bosanmak istediğimi söyledim. Blöf değil gercekten bosanmak istiyorum. Çünkü karacahil dedikoducu bir kaynana ve etkisinde kalan bir kocanin kahrını çekemem. Kusura bakmasınlar mecbur da değilim. Oyle ezebilecekleri susturup oturtacakları bir kadın değilim. Beni çocugumla tehdit etti elinden alirım sonucuna bile katlanamazsın bosanamazsın dedi. Çok korkuyorum cocugumu kacirir diye. Yapabilecek birisi. Eve kamera taktırdım. Bebekle yalnız kalmıyorum ama yine de yapar mı yapar ve ben cok korkuyorum.
Birde anlamadigim annesine düşkündür ama annesinin sözüyle hareket eden birisi de değildir. Acaba baska sorunu var da(cinsellik yaşayamaması gibi) anneyi paravan olarak mı kullaniyor. 3 yıldir iliskiye giremiyor olması zaten kafa yapısınin da sağlam kalmayacağinı gösterir mi?? Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi ben bunu göremedim??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
Offf hiç akıl yürütemiyorum. Bana akıl verin nolur. Eksik birsey varsa sorun anlatiym. Daginik yazmiş olabilirim kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden, okuyup yorum yaptiginiz icin.
Aynı şekilde ilk doğumumda 3.gün kendim kalkıp yürüyebiliyordum ama ikincisinde 15 gün sonra bile hala yardıma ihtiyacım oluyorduBen sezeryandan sonra 1 ayda desteksiz yürüyebildim. Herkeste farkli
ozmaan eş değil ev arkadaşı bul kendineHerkesin önceliği farklıdır. Benim için saygı sevgi dostluk samimiyet şefkat vicdan beraber eğlenceli vakit geçirebilmek bunlar cinsellikten daha önce ve kat kat daha önemli. Bunlar vardı ve biz mutluyduk ama şimdi maalesef yok.
ayni evde oturmıcan işte... ayni evde seks nasıl yaşanılıyor rahatcaki üstüne cocuk yaptın...Ben sezeryandan sonra iki gün içinde desteksiz yürüye bildim ilk doğumum olduğu için belkide ben o zamanla kv aynı evde kalıyordum beni deli ediyordu resmen ikiz bebeklerim vardı özellikle erkek olanı ben emzirmeye çalıştıkça bu açtır diyip biberonla mama vermeye çalışıyordu resmen beni delirmişti tabi bi sabahın köründe hiç unutmam bebek ağlıyor emzirmeye kaltim geldi yanıma git mama hazirla diyor bende dedim biraz emsin falan hala ısrar ediyor en son patladım dedim hazırlamıyorum kendin hazirla falan baya tartıştı bana diyor ki bu bebek bana ait ben bakıcam falan eşimde değişti tabi hem bu tartışmalar hem bebekler falan derken bana olan ilgisi ve sabri azaldı annesini haksız da olsa savundu çok şükür o dönemi atlatik şuan ama erkekler değiştir biraz bebek olduktan sonra sevgisi hoş görüşü gidiveriyor annesin tabi yapacaksın falan anne olmak kolaymı
Yaaaaa iste cahillik. Insan bilmiyor bazen sonuçları karşıdaki insan çok çok iyi bile olsa ki öyle deildi olmuyor kv sağolsun çok rahatı odaya sabah pat diye kapıyı açıp girecek kadar rahattıayni evde oturmıcan işte... ayni evde seks nasıl yaşanılıyor rahatcaki üstüne cocuk yaptın...
Eş demek cinsellik.mi demek.sadeceozmaan eş değil ev arkadaşı bul kendine
Kaybınız olduğu için mi eşiniz aldatmaya teşebbüs etti? Siz de bunu makul karşılayıp affettiniz? Eski konuları öne sürmeyi sevmem ama eşinizden melek gibi bahsetmeniz çok garibime gitti. 41 yaşına kadar cinsellik yaşamamış erkek zaten ultra tuhaf, eşini aldatmaya teşebbüs edecek karakterdeyse e 41 yaşına kadar zaten cinsellik yaşamıştır. Ereksiyon problemi olan biri nasıl aldatmaya yöneliyor o da ayrı muamma... KV probleminden öte her şey eşiniz kaynaklı zaten.Herkesin farklı evet. Benim desteksiz yürümem 5 günümü aldıEvet bir ayrilık hikayemiz var. Yukarıda bahsettim. Gebelik kaybım oldu. Kayıptan sonra eşimle bu sorun olustu. Ayrılık oldu. Sonra tekrar biraraya geldik ve mutluyduk. Tüp bebek yaptırdım olmadı eşimin cinsel sorunu yüzünden tüp bebek denedik. Sonra farklı bir doktora gittik yine tüp bebek için. Bu doktorlda bu yöntemi deneyebilecegimizi söyledi. Cok ayrıntılı yazmak istemedim. Mümkun meetebe özet geçtim.
valla cinsellik 60 yaşına kadar dinamiktir bence, ilişkideki tutkuyu korur. Diğer türlü bence de ev arkadaşı ta en baştan cinsellik yoksa. Zaten sağlıklı bir beden ve ruh hali cinselliği de önemli tutar.Eş demek cinsellik.mi demek.sadece
Evli karı kocaların 60.indan sonra cinsel.hayatlari bitince ev arkadaşı mı oluyorlar ?
Hayır göremedim. Ne konuda paravan daha açık yazarmısınız anlayamadım
İstisnai durumlarKuzenim 24 yaşında evlendi eline kız eli değmemiştiÖyle dindar falan da değil ama kendini evleneceği insana saklıyordu.
Kardeşi de öyle. Acayip yakışıklı, okuldaki kızlar falan sürekli taciz ediyormuşİnstagram DM gösterdi mesaj istekleri ile dolu. Kendisi net hetero.
Vay arkadaş diyor insan.
Ben sezeryandan sonra 1 ayda desteksiz yürüyebildim. Herkeste farkli
Acı eaigim çok.dusukSizin adınıza üzüldüm .Bir sorunmu oldu neden bu kadar uzun sürdü ki ?
Benım esımle de benzer bısey yasadım. Hala da oyle. Bır tartısmamızda agzından kacırdı .” Cocugum olmus, kıme neyı ıspat edıcen” dedi. Sonra demek ostedıgının baska bısey oldugunu soylese de... yanı, kendılerıne güven gelıyor. Allah hepsıne akıl fıkır versın.Beni çok düşünen o şefkatli adam gitti başka biri geldi.
Eşimle son 1 yıldır aramız hiç olmadığı kadar iyiydi. Eşimde cinsel sorunlar var. Ereksiyon olamıyor. Tedaviyle (tedavide denmez tam olarak. Gittigimiz tüp bebek doktoru bir yol gösterdi) gebe kaldım. Yani mucize gibi birşey oldu ve biz cok mutlu olduk. Eşimin bana ilgisi sevgisi beni düşünmesi şefkatle yaklaşması benim için yeterliydi. Ama eşimin bu iyi hali dogumdan çıktıgım an kayboldu. Adamın bana bakışları bile değişti. Normal zamanda sebepsiz yere beni çiceklere boğan adam bir kuru dal bile getirmedi. Beninle konuşmadı tebrik bile etmedi. Sebebini sordum neden boyle yapıyorsun dedim. Ben buna tepki gösterince kayınvalidemle beraber beni çok yıprattılar. Kayınvalidem başka bir şehirde. 1.5 yıldır görmüyordum. Doğuma geldi. Gelmez olsaydı. Nefret ettirdiler beni. Oğlum yoğun bakımda ben zaten üzgünüm. Birde kayınvalidemin dedikodusuyla uğraştım. Doğum masraflarını herseyi ben karşıladım. Önemli de değil bizim eşimle aramızda böyle seylerin lafı olmaz. Olmazdı daha dogrusu. Ama annesinden sonra cok farklı oldu. Oğlundan lazım olan birşey istesem surat asıyor ne gerek var diyor. Çocuga ateş ölcer istedim sonra alırsın oğlum diyor. Kendi abimin bana getirdiği yemeği (abim herkese getirdi benim payıma düşen kısmı) oturdu yedi. Banada artık kalan salatasını önüme koydu. Süt vericem ben ve ac kaldım. Dayanamadım.sizin orada lohusalara boyle mi davranılıyor dedim. Ayıldı bayıldı kiyamet kopardı şımarık görgüsüz kadın. Yazarken bile sinirleniyorum. Ogluma zorla biberon verdi. Ver cocugu emzircem diyorum vermiyor. Sezeryandan dolayı kalkamiyorum ki cocugumu alayım. Eş kişisi sadece seyrediyor. Sezeryanlı oldugumdan yürüyemiyorum eşimden yardim istiyorum oğlumu çağırma beni cağır oglum yorulmasın diyor. Sinir harbi yaşattı resmen.
Doğum yapalı 2 ay oldu ama hâlâ toparlanamadık. Hâla eşim bana soğuk konuşmuyoruz. En güzel zamanlarımı zehir ettiler. Eşime çok kızgınım kırgınım artık guvenmiyorum da. 45 yaşında adam anne sözüyle hareket edecek yaşda da değil ki.
Ben bosanmak istediğimi söyledim. Blöf değil gercekten bosanmak istiyorum. Çünkü karacahil dedikoducu bir kaynana ve etkisinde kalan bir kocanin kahrını çekemem. Kusura bakmasınlar mecbur da değilim. Oyle ezebilecekleri susturup oturtacakları bir kadın değilim. Beni çocugumla tehdit etti elinden alirım sonucuna bile katlanamazsın bosanamazsın dedi. Çok korkuyorum cocugumu kacirir diye. Yapabilecek birisi. Eve kamera taktırdım. Bebekle yalnız kalmıyorum ama yine de yapar mı yapar ve ben cok korkuyorum.
Birde anlamadigim annesine düşkündür ama annesinin sözüyle hareket eden birisi de değildir. Acaba baska sorunu var da(cinsellik yaşayamaması gibi) anneyi paravan olarak mı kullaniyor. 3 yıldir iliskiye giremiyor olması zaten kafa yapısınin da sağlam kalmayacağinı gösterir mi?? Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi ben bunu göremedim??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
Offf hiç akıl yürütemiyorum. Bana akıl verin nolur. Eksik birsey varsa sorun anlatiym. Daginik yazmiş olabilirim kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden, okuyup yorum yaptiginiz icin.
Bence adamın önceki aldatma vakasında bahsettiği isim de muhtemelen trans birisi. Benim aklıma bu geldi Hanımefendinin doktor olması da ayrı abes bu gariplikler arasında her şeyi normal bulması...Beni çocuğumla tehdit eden adamı ben de ereksiyonsuzlugunu iktidarsizligini cümle aleme duyurmakla tehdit ederim hem hastahane delilleriyle birlikte. Sen benimle paravan evlilik mi yaptın sen gaysin escinselsin herkese söylerim benden bosanmazsan derdim. Adam öyle olmasa bile duyulması dahi yüreğine iner. Öyle tehdit edilmez böyle edilir. Beni, bir anneyi evladından ayırmaya çalışacak aşağılık insana az bile olur.
Not:Nasıl 3 yil sevişmeden durabildiniz siz de bi garipsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?