Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.3 yıldır cinsel hayat yaşayamayan adamdan neden çocuk yaptınız bu başlı başına çok büyük bir sorunken?
İyiyiz mutluyuz cinsellik yok ama saygı var sevgi var güven var biz tüp bebege karar verdik. Gittigimiz doktor eşimin evde masturbasyonla sperm verip benimde onu enjektörle rahim icine uygulayacagimi bu yolu 3 ay denememizi olmazsa tup bebege gececegimizi tavsiye etti.3 yildir cinsellik yoksa cocuk nasil oldu?
3 yıldır cinsel ilişki yaşanmaması tabi ki çocuktan önce çözülmesi gereken çok büyük bir sorun. Keşke bu konuda terapi, tedavi neyse olup ondan sonra çocuk yapsaydınız . Adam şu an hem bunun hem cocugu olmasının depresyonunu yaşıyor olabilir .Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
Ben yazacaktım tam siz yazmışsınız3 yildir cinsellik yoksa cocuk nasil oldu?
Yukarıda yazdım ama konu bu değil.Doktorun size uygulamanızı önerdiği yol neydi. Uygulayıp hamile kalmışsınız merak ettim.
Bilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyorEsiniz erekte olamiyorsa masturbasyonu nasil yapiyor ki?
Konunuzun ne olduğunu okudum.Yukarıda yazdım ama konu bu değil.
nasil filmler izledigini gorebildinizmi ??Bilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
Hayır göremedim. Ne konuda paravan daha açık yazarmısınız anlayamadımnasil filmler izledigini gorebildinizmi ??
sizi paravan olarak kullaniyor olabilir
Aynisini dusundum de diyemedim.nasil filmler izledigini gorebildinizmi ??
sizi paravan olarak kullaniyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?