Doğum.sonrası yaşadıklarım

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Beni çok düşünen o şefkatli adam gitti başka biri geldi.
Eşimle son 1 yıldır aramız hiç olmadığı kadar iyiydi. Eşimde cinsel sorunlar var. Ereksiyon olamıyor. Tedaviyle (tedavide denmez tam olarak. Gittigimiz tüp bebek doktoru bir yol gösterdi) gebe kaldım. Yani mucize gibi birşey oldu ve biz cok mutlu olduk. Eşimin bana ilgisi sevgisi beni düşünmesi şefkatle yaklaşması benim için yeterliydi. Ama eşimin bu iyi hali dogumdan çıktıgım an kayboldu. Adamın bana bakışları bile değişti. Normal zamanda sebepsiz yere beni çiceklere boğan adam bir kuru dal bile getirmedi. Beninle konuşmadı tebrik bile etmedi. Sebebini sordum neden boyle yapıyorsun dedim. Ben buna tepki gösterince kayınvalidemle beraber beni çok yıprattılar. Kayınvalidem başka bir şehirde. 1.5 yıldır görmüyordum. Doğuma geldi. Gelmez olsaydı. Nefret ettirdiler beni. Oğlum yoğun bakımda ben zaten üzgünüm. Birde kayınvalidemin dedikodusuyla uğraştım. Doğum masraflarını herseyi ben karşıladım. Önemli de değil bizim eşimle aramızda böyle seylerin lafı olmaz. Olmazdı daha dogrusu. Ama annesinden sonra cok farklı oldu. Oğlundan lazım olan birşey istesem surat asıyor ne gerek var diyor. Çocuga ateş ölcer istedim sonra alırsın oğlum diyor. Kendi abimin bana getirdiği yemeği (abim herkese getirdi benim payıma düşen kısmı) oturdu yedi. Banada artık kalan salatasını önüme koydu. Süt vericem ben ve ac kaldım. Dayanamadım.sizin orada lohusalara boyle mi davranılıyor dedim. Ayıldı bayıldı kiyamet kopardı şımarık görgüsüz kadın. Yazarken bile sinirleniyorum. Ogluma zorla biberon verdi. Ver cocugu emzircem diyorum vermiyor. Sezeryandan dolayı kalkamiyorum ki cocugumu alayım. Eş kişisi sadece seyrediyor. Sezeryanlı oldugumdan yürüyemiyorum eşimden yardim istiyorum oğlumu çağırma beni cağır oglum yorulmasın diyor. Sinir harbi yaşattı resmen.
Doğum yapalı 2 ay oldu ama hâlâ toparlanamadık. Hâla eşim bana soğuk konuşmuyoruz. En güzel zamanlarımı zehir ettiler. Eşime çok kızgınım kırgınım artık guvenmiyorum da. 45 yaşında adam anne sözüyle hareket edecek yaşda da değil ki.

Ben bosanmak istediğimi söyledim. Blöf değil gercekten bosanmak istiyorum. Çünkü karacahil dedikoducu bir kaynana ve etkisinde kalan bir kocanin kahrını çekemem. Kusura bakmasınlar mecbur da değilim. Oyle ezebilecekleri susturup oturtacakları bir kadın değilim. Beni çocugumla tehdit etti elinden alirım sonucuna bile katlanamazsın bosanamazsın dedi. Çok korkuyorum cocugumu kacirir diye. Yapabilecek birisi. Eve kamera taktırdım. Bebekle yalnız kalmıyorum ama yine de yapar mı yapar ve ben cok korkuyorum.

Birde anlamadigim annesine düşkündür ama annesinin sözüyle hareket eden birisi de değildir. Acaba baska sorunu var da(cinsellik yaşayamaması gibi) anneyi paravan olarak mı kullaniyor. 3 yıldir iliskiye giremiyor olması zaten kafa yapısınin da sağlam kalmayacağinı gösterir mi?? Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi ben bunu göremedim??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
Offf hiç akıl yürütemiyorum. Bana akıl verin nolur. Eksik birsey varsa sorun anlatiym. Daginik yazmiş olabilirim kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden, okuyup yorum yaptiginiz icin.

Son düzenleme:
Öncelikle Allah evladinizi size bağışlasın. Her ne karar verecekseniz de biraz toparlanmayı bekleyin önce. Belki bir süre ailenizin yanına gidersiniz. Kayinvalideniz evden gitsin, siz kendinize gelin sonra da sakin kafayla eşinizle konuşursunuz. Allah hakkınızda hayırlısını versin .

3 yıldır cinsel hayat yaşayamayan adamdan neden çocuk yaptınız bu başlı başına çok büyük bir sorunken?
Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.

3 yildir cinsellik yoksa cocuk nasil oldu?
İyiyiz mutluyuz cinsellik yok ama saygı var sevgi var güven var biz tüp bebege karar verdik. Gittigimiz doktor eşimin evde masturbasyonla sperm verip benimde onu enjektörle rahim icine uygulayacagimi bu yolu 3 ay denememizi olmazsa tup bebege gececegimizi tavsiye etti.

3 yıldır cinsel ilişki yaşanmaması tabi ki çocuktan önce çözülmesi gereken çok büyük bir sorun. Keşke bu konuda terapi, tedavi neyse olup ondan sonra çocuk yapsaydınız . Adam şu an hem bunun hem cocugu olmasının depresyonunu yaşıyor olabilir .

Doktorun size uygulamanızı önerdiği yol neydi. Uygulayıp hamile kalmışsınız merak ettim.

Seks oyuncaklarından yardım aldınız mı penis halkası gibi.Ereksiyon olamaması eşinizin çok büyük bir sorun.

Cinsellik olmadan olmaz diyenler olmuş ama hiç cinsellik yaşamadan (daha doğrusu cinsel birleşme yaşamadan diyeyim) çok mutlu olan çiftler de var. Mesela çift terapisine gelen 40lı yaşlarda bir çift biliyorum, bu zamana kadar hiç cinsel birleşme yaşamadan evliliklerini 10 küsur yıldır sürdürmüşler ama kadın da memnunmuş bu durumdan erkek de. Ne zaman çocuk yapmaya karar verdiler o zaman psikoterapi almaya karar verdiler, sonradan eşi gebe kaldı vs. İlişki dinamikleri yani, çiften çifte değişir.

Ama burada fiziksel bir sorun var, benim gördüğüm ailede fiziksel bir sorun yoktu sadece yapmak istemiyorlardı yani, cinsel birleşmeyi. Psikanalitik olarak irdelenebilirdi belki ama daha çözüm odaklı çalışmıştık onlarda, her neyse. Burada eşinizin fiziksel bir sorunu var, bu ayrı olarak irdelenebilir ama sizin de bebekle birlikte ilişki dinamikleriniz değişmiş gibi görünüyor. Çift terapisi almanızı öneririm ben alanında uzman birinden.

Yukarıda yazdım ama konu bu değil.
Konunuzun ne olduğunu okudum.
Yöntemi de okudum.
Konu hakkında yorum istiyorsanız incinmemeniz adına konuya yorum yapmak istemiyorum.
Umarım eşiniz, olması gereken cinsel hayat, kadına değer, evliliğe kıymeti en kısa zamanda sağlar.

Bilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
nasil filmler izledigini gorebildinizmi ??
sizi paravan olarak kullaniyor olabilir

Ne pislik gaddar insanlar var ya. Kayinvalideniz saygısızlıktan daha öte insanlığını yitirmiş birisi. Eşiniz de öyle bir varlığın etkisi altında kalabilecek kadar niteliksiz bir adam. Boşanmak istemiyor da ne istiyor. Ana oğul cehennem hayatı yasaytalım, kimse de gık demesin mi? Erkeklerin hem sorunlu hem tripli hallerine gıcık oluyorum. Ağız yüz eğmeye hakkı olan biri varsa o da sizssiniz. Kari koca hayatı yok, sevgi saygı da doğumdan sonra bittiyse daha fazla ben naptin neden böyle oldu diye sorgulamayın. Ifrit kılıklı insanlar hiç bir davranışını sorgulamazken, ezilen kırılan siz sorgulamayın. Kurtulmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…