Merhaba, sana da hayirli ugurlu olsun.Merhaba öncelikle Allah bağışlasın. Ben de 3,5 ay önce doğum yaptım. Boyum 1.70 60 kiloyla hamile kaldım. 80 kiloyla doğuma girdim. Şuan 70 kiloyum.60 kiloya inmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.cok düzensiz besleniyorum bebeğim hiç durmuyor neredeyse hiç uyumuyor
Kuru kuru takip etme arada yaz da deli gibi kendi kendime konusmayayim burda :))))Konunu takip ediyorum canım :)
Kuru kuru takip etme arada yaz da deli gibi kendi kendime konusmayayim burda :))))
Emzirme donemi bittikten sonra mi aldin kiloyu? Fena olmuş gercekten.Merhaba, ben de 2 yıl önce 31 yaşımda doğum yaptım. 74 kilo ile hamile kaldım, 81kilo doğum yaptım. Sonra emzirme falan derken 59-60a düştüm. (boy 1.71) Diyet yapmadım. 4-5 ay önce emzirme bitti.. Ben şimdi oldum 69-70! Kış etkisi diye avunuyorum ama, yok bu böyle olmayacak!
Evet emzirme dönemi bitinceb kilolar geri geldi. Böyle olacağını da biliyordum aslında, dikkat etmeliyim diyordum ama..Emzirme donemi bittikten sonra mi aldin kiloyu? Fena olmuş gercekten.
Ikinciden once biraz zayiflayabilirsen iyi olur tabi ama olmazsa da canin sağolsun ikisinin kilolarini birden verirsin :)
En az bi 6 ay tanıyın kendinize, emzirme acıktırıyor çok, ama boş kalori almak yerine sağlıklı beslenmeye çalışın. Bebek hareketlenmeye başlayınca hepten bitiyorsunuz zaten, hem emzirme hem onun peşinden koşma.. Ama asıl mesele memeden kesince başlıyor, hepsi geri geliyor. Hiç emziremeyenler bu yüzden çok dikkatli beslenip, spor yapmalı fazla kilo için.59la hamile kaldım 79 kiloydum hastanede doğum yapacağım gün. Beklediğimden çok fazla oldu 20 kilo yani17 Ocakta doğum yaptım. Yani yaklaşık 2buçuk ay filan oldu. Şu aralar 65-64 değişiyor kilom. Hedefim ama 52 olmak ama emzirdikten sonra aşırı midem kazınıyor Bir türlü veremiyorum sabit kaldım 64-65te hatta bazen 66 çıkıyorum. Pff 60lı kiloları görmeye hiç alışık değildim ben :/ Acaba ne kadar süre tanımalıyız kendimize hani ne kadar sürede eski kiloya dönülmeli? Ben yürüyüşlere başladım ama bebek arabasıyla öyle tempolu değil daha maalesef. Spor yapmadan verebileceğimizi sanmıyorum. İnstagramda ya da youtubeda mom baby fitness videoları filan var. Sanırım ona başlayacağım. Hafif hafif ama öyle abartmadan.
Ya gerçekten de acıktırıyor. Eşim dalga geçiyor benle hatta ama her emzirme sonrası yemek yemek istiyorum resmen. Ben de kuru meyve ya da çerez yiyorum. Bugun mesela tonbalıklı salata yedim o da güzel oldu hem sağlıklı bence. Benim oğlan da baya hareketli gibi bence erken ayağa kalkacak. Şimdi bile yerinde duramıyor. 2 aylıkken dönmeye başladı yüzüstü koyunca canı isterse sırt üstü dönüyor şok oldum! 42 haftada doğdu acaba ondan mı böyleEn az bi 6 ay tanıyın kendinize, emzirme acıktırıyor çok, ama boş kalori almak yerine sağlıklı beslenmeye çalışın. Bebek hareketlenmeye başlayınca hepten bitiyorsunuz zaten, hem emzirme hem onun peşinden koşma.. Ama asıl mesele memeden kesince başlıyor, hepsi geri geliyor. Hiç emziremeyenler bu yüzden çok dikkatli beslenip, spor yapmalı fazla kilo için.
Not:benim oğlan 6 aylıkken ayağa kalktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?