Hos geldiinnn:)Geldimm :)
Ayy canim benim de kaynimim dugunu var, hadi bakalim islerimiz rast gider insallah :)Esraaa bende geldim canım yaa telefndan giriyrm 4.5G çok int. Yiyo o yüzden fazla yorum yapamıyorum canımm bende 79 ile doguma gittim bir aylıkken tartıldıgımda 64 kiloydum şimdi 67 kilo olmuşum benimde artık dikkat etmem lazm yazın görümcemin dügünü var fit olmam lazım :) takipteyim seni canım arada bende böyle yazarım verebilirsem söylerim :)
Canim sagol. Ben zaten haftalik diyetisyen listesiyle gidiyorum.http://www.elmaelma.com/foto-haber/ender-saractan-emziren-anne-diyeti/27129
Bu haftalık, daha faydalı olabilir.
Haklısın valla bana da az geldi ilk bakışta ama açıkçaaı detaylı incelemesim.Canim sagol. Ben zaten haftalik diyetisyen listesiyle gidiyorum.
Listeyi inceledim ama bana uygun gelmedi bazi seyler. Mesels kahvalti bir dilim kepek ekmegi bir dilim peynir bir domates demis. Sabaha kadar bebek emziriyoruz defalarca kalkip. Bu kadar kahvaltiyla doymak mumkun degil. Boyle yapılsa haftada ucer ucer kilo verilir herhalde :)
Bu listeler cok ac bırakır
Olsun o protein :) bu arada esra egzersiz ne yapıyorsun. Benim diyetten ziyade egzersize ihtiyacım var cunku göbek için :)Kahvalti : beyz peynir ve domatesli tost( kepekli ekmek )
Haslanmis yumurta, 5 tane zeytin, domates ,salatalik, peynir
Evet bugun peyniri abarttim. 3 kahvaltilik peyniri tek ogunde yedim resmen.
Pişman degilim
Ben Leslie ile yürüyüş yapiyorum. Youtube da videolari var. 1 mil ile baslayip arttiriyorum. Daha oncelerde de yaptim.Olsun o protein :) bu arada esra egzersiz ne yapıyorsun. Benim diyetten ziyade egzersize ihtiyacım var cunku göbek için :)
bende 63 le hamile kaldım 83 du doğuma gittiğimde 20 kg aldım. oğlum 15 aylık 62 ye yenı düştüm.Bu arada 63 kilo ile hamile kalip 76 ile dogum yaptım. 66-67 kiloya kadar dusup tekrar 70e ciktim.
Yas 31 :)
Ay evet çiğ koyunca kötü oluyor. Ben de karnıbaharda aynı şeyi yaşadım. Kabağı teyzem hafif pişirerek koyuyor tavada.Öğlen malesef kizimin tostundan yedimtam tahilli ekmekten ve 2dilim kasar ve sucuktan oluşuyordu
Yemek olarak kabak yedim ama Allah affetsin cok kotu olmus bir daha buzluga kabak koymayacagim :)) bir daha da yemem kocz tencere bosa gitti kopeklere veririm artik umarim yerler:))
ben ılk zamanlar hıc dıyet yapmadım azıcık dıkkat edeyım desem sutum azaldı o yuzden saldım ama işte mesela cıps kola gıbı cok kalorılı seylerı yemedım. hamur işi edım ozellıkle ıspanak yebze yemeklerı yedım sutumu artırdı kg da aldırmadı3 ay oldu dogum yapali. Hamilelik surecinde fazla kilo almamama ragmen aldigimi vermeyi beceremedim. Verdiklerimi de geri almaya basladim. Bu gidise bir dur demek amaciyla bugun diyetisyene gittim. Yarin kan tahlillerimi yaptırıp sonuca gore diyete baslayacagim, hadi hayirlisi.
Boy :172
Kilo :70
Hedef : 62
Öğlen malesef kizimin tostundan yedimtam tahilli ekmekten ve 2dilim kasar ve sucuktan oluşuyordu
Yemek olarak kabak yedim ama Allah affetsin cok kotu olmus bir daha buzluga kabak koymayacagim :)) bir daha da yemem kocz tencere bosa gitti kopeklere veririm artik umarim yerler:))
Canim ben ipin ucunu kacirdim biraz ondan disiplinli gitmek istiyorum. Sut veriyorum diye abarttim. Gece kalk ye yatarken ye toto oldu bir dönüm:)))Ben o kadar kasmıyorum canım yaa sonucta süt veriyoruz sende aşırı kendini zorlama sadece fazlasına kaçma sofradan doymadan kalk yeter herseydende ye bence tabi kendi kararın ama ben öyle yapıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?