Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy canim benim de kaynimim dugunu var, hadi bakalim islerimiz rast gider insallah :)

Canim sagol. Ben zaten haftalik diyetisyen listesiyle gidiyorum.
Listeyi inceledim ama bana uygun gelmedi bazi seyler. Mesels kahvalti bir dilim kepek ekmegi bir dilim peynir bir domates demis. Sabaha kadar bebek emziriyoruz defalarca kalkip. Bu kadar kahvaltiyla doymak mumkun degil. Boyle yapılsa haftada ucer ucer kilo verilir herhalde :)

Haklısın valla bana da az geldi ilk bakışta ama açıkçaaı detaylı incelemesim.

Bugunku menumu yazayim:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 7 adet zeytin, biraz peynir, 1 salatalik 1 domates biraz tere roka. 2 dilim kepekli ekmek
Oglen: 1 tabak ispanak, 1 tabak tavuk sote, yesillik
Ara: 1 orta sekerli kahve, 2 dilim bitter cikolata
Ara: kucuk bir kase yulaf ezmeli yogurt, yarim muz, biraz leblebi
Evet ara ogunleri abartmisim ama oglenle kahvalti arasi ara ogun yapmadim. Yemegi erken yiyince cok acıktım:)
Aksam : yagsiz somon izgara, roka salatasi
Bugun yarim saat acik havada yuruyus, bir de Leslie ile 2 mil evde spor yaptim.
Dun de Leslie ile 1 mil yaptim, onceki gun de yuruyus. Hareketlenmeyi arttirinca kilo verecegimi umuyorum :)

Kahvalti : beyz peynir ve domatesli tost( kepekli ekmek )
Haslanmis yumurta, 5 tane zeytin, domates ,salatalik, peynir
Evet bugun peyniri abarttim. 3 kahvaltilik peyniri tek ogunde yedim resmen.
Pişman degilim

Kahvalti : beyz peynir ve domatesli tost( kepekli ekmek )
Haslanmis yumurta, 5 tane zeytin, domates ,salatalik, peynir
Evet bugun peyniri abarttim. 3 kahvaltilik peyniri tek ogunde yedim resmen.
Pişman degilim
Olsun o protein :) bu arada esra egzersiz ne yapıyorsun. Benim diyetten ziyade egzersize ihtiyacım var cunku göbek için :)

Olsun o protein :) bu arada esra egzersiz ne yapıyorsun. Benim diyetten ziyade egzersize ihtiyacım var cunku göbek için :)
Ben Leslie ile yürüyüş yapiyorum. Youtube da videolari var. 1 mil ile baslayip arttiriyorum. Daha oncelerde de yaptim.
Yalniz bu dogrudan karin kaslarina etki eder mi onu bilmiyorum. Karin icin yine en iyisi mekik herhalde.

Ara ogun : 2 kuru kayisi, 5 cig findik

Öğlen malesef kizimin tostundan yedim tam tahilli ekmekten ve 2dilim kasar ve sucuktan oluşuyordu
Yemek olarak kabak yedim ama Allah affetsin cok kotu olmus bir daha buzluga kabak koymayacagim :)) bir daha da yemem kocz tencere bosa gitti kopeklere veririm artik umarim yerler:))

Ay evet çiğ koyunca kötü oluyor. Ben de karnıbaharda aynı şeyi yaşadım. Kabağı teyzem hafif pişirerek koyuyor tavada.

ben ılk zamanlar hıc dıyet yapmadım azıcık dıkkat edeyım desem sutum azaldı o yuzden saldım ama işte mesela cıps kola gıbı cok kalorılı seylerı yemedım. hamur işi edım ozellıkle ıspanak yebze yemeklerı yedım sutumu artırdı kg da aldırmadı

Ben o kadar kasmıyorum canım yaa sonucta süt veriyoruz sende aşırı kendini zorlama sadece fazlasına kaçma sofradan doymadan kalk yeter herseydende ye bence tabi kendi kararın ama ben öyle yapıyorum canım

Ben o kadar kasmıyorum canım yaa sonucta süt veriyoruz sende aşırı kendini zorlama sadece fazlasına kaçma sofradan doymadan kalk yeter herseydende ye bence tabi kendi kararın ama ben öyle yapıyorum canım
Canim ben ipin ucunu kacirdim biraz ondan disiplinli gitmek istiyorum. Sut veriyorum diye abarttim. Gece kalk ye yatarken ye toto oldu bir dönüm:)))

Dun aksam yemeğim; 3 kasik bulgur pilavı, bir tabak tas kebabi ( patatesleeinden yemeseydim iyiydi ama birazcik yedim ) salata, ayran , 1 dilim ekmek
Ara: 3 kuru kayisi, biraz findik ve badem
Kahvaklti: haslanmis yumurta, peynir, domates salatalık, 2 dilim tb ekmegi

Dun aksam yemeğim; 3 kasik bulgur pilavı, bir tabak tas kebabi ( patatesleeinden yemeseydim iyiydi ama birazcik yedim ) salata, ayran , 1 dilim ekmek
Ara: 3 kuru kayisi, biraz findik ve badem
Kahvaklti: haslanmis yumurta, peynir, domates salatalık, 2 dilim tb ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…