Anladim canim.Evet emzirme dönemi bitinceb kilolar geri geldi. Böyle olacağını da biliyordum aslında, dikkat etmeliyim diyordum ama..
Ben 3 ay once dogum yaptim fakat daha fazla bekleyecek halim kalmadi.59la hamile kaldım 79 kiloydum hastanede doğum yapacağım gün. Beklediğimden çok fazla oldu 20 kilo yani17 Ocakta doğum yaptım. Yani yaklaşık 2buçuk ay filan oldu. Şu aralar 65-64 değişiyor kilom. Hedefim ama 52 olmak ama emzirdikten sonra aşırı midem kazınıyor Bir türlü veremiyorum sabit kaldım 64-65te hatta bazen 66 çıkıyorum. Pff 60lı kiloları görmeye hiç alışık değildim ben :/ Acaba ne kadar süre tanımalıyız kendimize hani ne kadar sürede eski kiloya dönülmeli? Ben yürüyüşlere başladım ama bebek arabasıyla öyle tempolu değil daha maalesef. Spor yapmadan verebileceğimizi sanmıyorum. İnstagramda ya da youtubeda mom baby fitness videoları filan var. Sanırım ona başlayacağım. Hafif hafif ama öyle abartmadan.
Ogunlerimi yaziyorum :)Merhaba bende takipteyim :) benim 15 kilom var verilmesi gereken. Ama acelem yok. Diyet listeni bizimle paylassan yol gostermis olursun canim
Yatkınlık olabilir. Görüntüm çok kilolu drğil ama ben rahatsız oluyorum. Hareketsizlikden kaynaklı bence. Günlük hareket spor yerine geçmiyor.Anladim canim.
Peki normalde kilo almaya yatkin bir bunyen mi var? Yoksa dogum sonrasi mi degisti isler?
Hah aynı benim oğlan. Doğduğundan beri kafasını tutabiliyordu. 39+4Ya gerçekten de acıktırıyor. Eşim dalga geçiyor benle hatta ama her emzirme sonrası yemek yemek istiyorum resmen. Ben de kuru meyve ya da çerez yiyorum. Bugun mesela tonbalıklı salata yedim o da güzel oldu hem sağlıklı bence. Benim oğlan da baya hareketli gibi bence erken ayağa kalkacak. Şimdi bile yerinde duramıyor. 2 aylıkken dönmeye başladı yüzüstü koyunca canı isterse sırt üstü dönüyor şok oldum! 42 haftada doğdu acaba ondan mı böyle
Evet kesinlikle gunluk hareketle bir yere varilmiyor. Leslie ile evde spors baslayacagim ben dsha once de yapmıştım. Hem eglenceli hem de cok ise yariyor.Yatkınlık olabilir. Görüntüm çok kilolu drğil ama ben rahatsız oluyorum. Hareketsizlikden kaynaklı bence. Günlük hareket spor yerine geçmiyor.
Olur o kadarButun gun misafirim vardi yazamadim bugun ve malesef kacamak yaptim
Kahvalti : 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir zeytin, yesillik, 2 kasik kuru uzum,2 dilim tb ekmegi
Oglen: 1 tabak zeytinyagli pirasa (ekmek vs yok )
Ara: misafir oldugu icin yanlarinda 2 ince dilim peynirli börek, 2-3 kasik makarna salatasi
Aksam: 1 tabak zeyrinyagli pirasa, 1 ta ak kuru fasulye, 2 köfte kadar tavuk, 1 dilim tb ekmegi
Ara: 1 dilim kek
Gündüz ayri aksam ayri misafir oldugi icin kendime dikkat edemedim malesef . ama o kadar cesidin içinde yine de az yemisim sanki :)
Emzirmiyor olsam aman ac gezeyim der dikkat ederim de bebis cok minnak.Olur o kadar
Kaç ay oldu doğumdan bu yanaHer ogunu de yazamıyorum surekli bakamiyorum buraya.
Sabah dunkuyle ayni.
Oglen yayla corbasi, 2 dilim ekmek
Ara ,sütlü neskafe, 2 tane diyet biskuvi
Aksam: bir tabak ispanak, 1 tabak tavuk sote.. Yesillik, domates, salatalik.
Bugun nihayet yuruyuse de basladim. Yarim saat orta -hizli tempoda yurudum. Yururken de surekli karnimi sıkıp biraktim kaslarim calissin diye. Ama bir hayli zor oldu resmen hamlamis vucudum
3 ayKaç ay oldu doğumdan bu yana
Ayy olur mu cok tehlikeli.Hımm tamam o zaman. Ben daha 40ım çıkmadan mekik çekmeye çalışmıştım da çok acayip olmuştu.. Bıraktım hemen daha organlar yerleşmemiş sonuçta.
Normal doğum canım.. Evet ya tehlikeli tabi. Bi an düşünemeyip denedim..Ayy olur mu cok tehlikeli.
Sezeryanda tehlikeli yani normal doguk mu yaptin bilemiyorum.
Bana doktorum 3 ay sınırı koydu simdi basladim hafif hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?