Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet emzirme dönemi bitinceb kilolar geri geldi. Böyle olacağını da biliyordum aslında, dikkat etmeliyim diyordum ama..
Anladim canim.
Peki normalde kilo almaya yatkin bir bunyen mi var? Yoksa dogum sonrasi mi degisti isler?

Ben 3 ay once dogum yaptim fakat daha fazla bekleyecek halim kalmadi.
Kistigim seyler seker ve karbonhidrat agirlikli sute etki edecegini sanmiyorum.
Zaten dr kontrolunde devam edecegim bir sıkıntı olsa degistiririz diyetin seklini

Merhaba bende takipteyim :) benim 15 kilom var verilmesi gereken. Ama acelem yok. Diyet listeni bizimle paylassan yol gostermis olursun canim
Ogunlerimi yaziyorum :)
Evet ikindin ara ogun 10 tsne kadar ( saymadim ) cig badem
Aksam yemegim: bir kase tarhana,bir tabak kuru fasulye, 3-4kofte kadar haslanmis beyaz et, bir su bardagina yakin yogurt, salata ve bir iki lokmacik turşu.
Tam bugday ekmegim kalmamis malesrf 1 dilim beyaz ekmek yedim corbayla

Anladim canim.
Peki normalde kilo almaya yatkin bir bunyen mi var? Yoksa dogum sonrasi mi degisti isler?
Yatkınlık olabilir. Görüntüm çok kilolu drğil ama ben rahatsız oluyorum. Hareketsizlikden kaynaklı bence. Günlük hareket spor yerine geçmiyor.

Hah aynı benim oğlan. Doğduğundan beri kafasını tutabiliyordu. 39+4

Yatkınlık olabilir. Görüntüm çok kilolu drğil ama ben rahatsız oluyorum. Hareketsizlikden kaynaklı bence. Günlük hareket spor yerine geçmiyor.
Evet kesinlikle gunluk hareketle bir yere varilmiyor. Leslie ile evde spors baslayacagim ben dsha once de yapmıştım. Hem eglenceli hem de cok ise yariyor.
Ama surekli misafir vs bebek derken halim kalmiyor spora.
Benim bunyem kiloya meyilli degil derken dogum sonrasi isler karisti.
Ekstra kilo almama sebep bir beslenme seklim yokken verdiğim kilolari geri almaya basladim. Yalniz yapilan tahlillerde tsh degerim nerdeyse 0 cikti. Metabolizmami etkileyen o sanirim. Ilk firsatta doktora gorunecegim.

Butun gun misafirim vardi yazamadim bugun ve malesef kacamak yaptim
Kahvalti : 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir zeytin, yesillik, 2 kasik kuru uzum,2 dilim tb ekmegi
Oglen: 1 tabak zeytinyagli pirasa (ekmek vs yok )
Ara: misafir oldugu icin yanlarinda 1 ince dilim peynirli börek, 2-3 kasik makarna salatasi
Aksam: 1 tabak zeyrinyagli pirasa, 1 ta ak kuru fasulye, 2 köfte kadar tavuk, 1 dilim tb ekmegi
Ara: 1 dilim kek

Gündüz ayri aksam ayri misafir oldugi icin kendime dikkat edemedim malesef . ama o kadar cesidin içinde yine de az yemisim sanki :)

Son düzenleme:
Olur o kadar

Dün yine misafirim vardi yazamadim ogunleri. Bu kadar cok misafir gelince dikkat edemiyorum malesef yedigime ictigime cok fazla. 1 borek ve ince bir dilim kek yemedim iki ayri ara ogunde. Diger ogunlerim ayniydi.
Bugun kahvalti: 1 haslanmis yumurta + 1 haslanmis yumurtanin beyazi,7 tane zeytin, 2 kibrit k.kadar peynir. 2 kuru kayisi, birkac tane badem ve findik. Marul ve 2 dilim ekmek.
Bu diyette beni sadece kahvalti zorluyor. Kisitlanmis peynir ve zeytin hic hosuma gitmiyor, doymuyorum. Doymadiginda 2 ceviz de ekle falan dedi diyetisyen ama onlar bana yetmiyor. Aslinda yumurtsyi ds gun asiri yememi soyledi ama butun gece bebek emzirip sabaha sadece kuş kadsr peynir yiyerek asla doyamam kusura bakmasin hic :))

Her ogunu de yazamıyorum surekli bakamiyorum buraya.
Sabah dunkuyle ayni.
Oglen yayla corbasi, 2 dilim ekmek
Ara ,sütlü neskafe, 2 tane diyet biskuvi
Aksam: bir tabak ispanak, 1 tabak tavuk sote.. Yesillik, domates, salatalik.
Bugun nihayet yuruyuse de basladim. Yarim saat orta -hizli tempoda yurudum. Yururken de surekli karnimi sıkıp biraktim kaslarim calissin diye. Ama bir hayli zor oldu resmen hamlamis vucudum

Kaç ay oldu doğumdan bu yana

Hımm tamam o zaman. Ben daha 40ım çıkmadan mekik çekmeye çalışmıştım da çok acayip olmuştu.. Bıraktım hemen daha organlar yerleşmemiş sonuçta.
Ayy olur mu cok tehlikeli.
Sezeryanda tehlikeli yani normal doguk mu yaptin bilemiyorum.
Bana doktorum 3 ay sınırı koydu simdi basladim hafif hafif.

Ayy olur mu cok tehlikeli.
Sezeryanda tehlikeli yani normal doguk mu yaptin bilemiyorum.
Bana doktorum 3 ay sınırı koydu simdi basladim hafif hafif.
Normal doğum canım.. Evet ya tehlikeli tabi. Bi an düşünemeyip denedim..

Diyetimde 1 haftayi tamamlamak uzereyim sanirim 1 kilo gidiyor :))
Yalniz benimle diyet yapan niye yok tek basima sıkıcı

Esraaa bende geldim canım yaa telefndan giriyrm 4.5G çok int. Yiyo o yüzden fazla yorum yapamıyorum canımm bende 79 ile doguma gittim bir aylıkken tartıldıgımda 64 kiloydum şimdi 67 kilo olmuşum benimde artık dikkat etmem lazm yazın görümcemin dügünü var fit olmam lazım :) takipteyim seni canım arada bende böyle yazarım verebilirsem söylerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…