doğum sonrası

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Dogum yapali 9 gun oldu...
cok zayif bir sekilde hamile kaldim 40 kg ile...
doguma da 60 kg ile girdim....
su an kilom kac bilmiyorum...? Tartilmadim
hamileliligimde en hosuma giden cirpi bacaklarimin dolma dolma olmasi
Gobek olarak ayva gobegi seklinde bisey kaldi, sıkılasmasi ve belki 2 kg daha gitmesi lazim...ama bu arada o guzelim bacaklarin havasi sönuyor
Nasil yapabilirim?
Gobegimi fit bacaklarimi dolma dolma nasil koruyabilirim?
Bu arada kanamam devam ediyor...spora baslasam olur mu ?
Yoksa daha bekleyeyim mi?
Gobek icin ne tavsiye edersiniz ozellikle alt karin icin...?
Aslinda niyetim tibet yogasi yapmak ama onun icin kanamamin gecmesini bekliyorum...

9 gün mü..Benim yengem teyzem de dahil korse kullandılar karın bölgesi için.. ( ikisi de normal doğum ) Karnın sarkmamasi için .. Şuan ikisinin de sıkılasmis.. Kanamaniz bittikten sonra da mekik çekin..Teyzem öyle yaptı.

benımde dogum yapalı 21.gunum bugun
hıc karnım yok dumduz (sezeryan dogum yaptım)
ertesı gun doktor tavsıyesıyle korse de kullandım
dogumdan 2 gun sonra evı toparlıyordum :) hareket olsun dıye bol bol da emzırdım emzırdıkce karın cıddı anlamda kuculuyor
kanamamda ılk haftadan sonra sadece lekelenme seklınde bazen hıc olmuyor
spora baslamak ıcın erken bence 2 ay beklenmelı

Benim lekelenmem de tuhaf ...tam diyorum bitiyor
Ertesi sabah bakiyorum ped dolmus...

Hemen spora baslamayin
Karin egzersizi yapmak icin erken
Rahim toparlansin
Korseyi de doktora sorun bence
Sezeryanda önermiyolar ama normal dogumu bilmiyorum
40 gunde ciddi bi toparlanma olur zaten karin kaslarinda
Acele etmeyin
Aslinda haklisiniz :)
Beklemek en iyisi kırkı. ..
ama bacak kalinlastiran
ve gobek eritenlerin yorumlarini,ne yaptiklarini vs merak ediyorum...ona gore bir duzen oturturum artik

Hayırlı olsun çok sevindim , sağlıkla , huzurla büyüt inşallah .

Çok zor kilo veren biri olarak , keşke benimde vücudum öyle olsa dedim , maşallah sana .
Yürüyüş dışında lohusa döneminde egzersiz yasak demişti benim doktor , rahmin toparlaması yerine oturmasi için zaman tanımak lazımmış .

Daha çok erken ama spor yapmak icin. ağırlıkla yapılan squat bacakları kalinlastiriyor. Normal squat challenge baslayin. Sonra agirliklarla falan ağırlıklarla destekleyin

Cnm bunları dusunmen için erken 40 ni çıktıktan sonra hafif egzersiz yapabilirsin karın içinde korse takmanda sakınca yok cnm hayırlı olsun bebisinizde güle güle buyutun

Dur acelen ne

Kanaman da 40 gün sürecek benimki 50 gün sürmüştü bazen az bazen çok

Sen şimdi kendi kilonu vs unut ye iç yat süt üret hatta yemekten çok içmeye odaklan ve en önemlisi dinlen

Normal hayatta çok aktif olanlar evde yorulduğunu fark etmiyor o nedenle dinlenmeyi gereksiz görüyor ama bu süt kalitesini etkiliyor

Sen verirsin kiloları bebiş alsın sağlıkla büyüsün

ama bacak kalinlastiran
ve gobek eritenlerin yorumlarini,ne yaptiklarini vs merak ediyorum...ona gore bir duzen oturturum artik
ama bacak kalinlastiran
Yani cok erken daha
İcinden bi insan cikti biraz zaman tani vucuduna
Lohusaligin tadini cikar
Sutune ve bebege ver dikkatini
Gule gule buyutun insallah

Bunu nasıl başardınız yani karnınızın dümdüz olmasını. Ne olur bana da söyleyin. Kaç kilo aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…