- Konu Sahibi Kova hatunu
-
bir konuda danışmak istiyorum ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 19 haftaya girdim. boyum 170. fazla mı sizce. sanırım fazla. neredeyse hiç tatlı yemiyorum eskiye göre sadece yumurta ve sütü ekledim hayatıma. ama karbonhidrat ağırlıklı şeyler midemi rahatlatıyor sadece makarna pilav börek gibi yani iştahımda fazla bi açılma yok ama almışım yine de anlamadım bünyeyle mi ilgili.53 kiloyla hamile kaldım 66 ile doğuma girdim sezeryan oldum, eve gelip tartıldım 56ydım,boyum 1.64 sırıtmadı 3 kilo fazla, göbeğim kalmadı zaten, hele kanama bitince dümdüz oldu, 2 senedir 55 56 arası gidip geliyodum 1 aydır şekeri vs kestim spora başladım 54 oldum, 2 kilo daha veresim var
Bölgesel kilo alma veya vermenin profesyonel sporla olacağını düşünüyorum, hoca çalıştıracak yani, vücut yapısı önemli bir de
Yaptim ama hergun degil...haftada maximum 2-3 kere nemlendirdim...ben de 18 haftalık hamileyim devamlı kontrol halindeyim çok korkuyorum çatlamaktan. siz özel bir şey yaptınız mı yoksa yapıyla mı ilgili
Anladim...cok ilginc...peki alamazsan ne olacak?Boyum 1.50 ama doktorum acilen kilo al dedi. Benim ayımda plasenta, amniyon sıvısı, bebek vs. yaklaşık 3 kg. Teknik olarak 41 kiloyum. Hamile kalmadan önce 43 kiloydum, ilk aylar kilo verdim. Hiç iştahım yok, yemek yerken hemen tıkanıyorum. Her ay asgari 3 kg almam gerekiyor.
bir konuda danışmak istiyorum ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 19 haftaya girdim. boyum 170. fazla mı sizce. sanırım fazla. neredeyse hiç tatlı yemiyorum eskiye göre sadece yumurta ve sütü ekledim hayatıma. ama karbonhidrat ağırlıklı şeyler midemi rahatlatıyor sadece makarna pilav börek gibi yani iştahımda fazla bi açılma yok ama almışım yine de anlamadım bünyeyle mi ilgili.
mesela geçen hafta 61 dim. haftada 1 kilo almışım moralim bozuldu baya çılgınca yiyen hamileler kaç kilo alıyor o zaman diye düşündüm
Kilo genelde son aylarda alınıyor son 2 ay falan
Anladim...cok ilginc...peki alamazsan ne olacak?
Bulantin mi devam ediyor yoksa genel olarak istahsizlik mi?
Ben de zaman zaman istahsizlik yasiyordum...
elevit cok iyi geliyordu...ben eleviti son gune kadar kullandim...
onun etkisi coktu kilo almamda
Kanamam acik renk ve akinti ile beraber var...
Bu sabah biraz azalmisti gibi sanki...
kanama olmasi normal degilmiydi ya korktum simdi...
peki kanamanin adet olup olmadigini nasil anlarim?
yok ben onu sormuyorum aslında. bu ilk aylarda bu kadar kilo normal mi fazla mı iştahım olmadığı halde
tam bi zilli kendısıCNM NASIL GİDİYOR BEBİŞİN NASIL ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH:))
ayyy ne güzel yaaa bi an önce bende doğursam zaman geçmiyor... geceleri uyuyormu :))tam bi zilli kendısıparmagında oynatıyor resmen
allahım ısteyen herkese evlat nasıp etsın ınsallah :) ıyı gıdıyor cok sukursaolasın
Siddetle tavsiye ederim tibetin genclik pinarini9 günde spora başlanmaz bence
Doktoruna sor
Zaten kilolu değilmişsin, acele etme vücudun bi kendine gelsin doğum sonrası
Hani şu meşhur 40 olayını bi geçir, sonra yaparsın yapıyosan da
Ben bişey yapmamıştım bilmiyorum, tibet yogasını da ilk kez duydum hatta
Gözünüz aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?