doğum sonrası

bir konuda danışmak istiyorum ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 19 haftaya girdim. boyum 170. fazla mı sizce. sanırım fazla. neredeyse hiç tatlı yemiyorum eskiye göre sadece yumurta ve sütü ekledim hayatıma. ama karbonhidrat ağırlıklı şeyler midemi rahatlatıyor sadece makarna pilav börek gibi yani iştahımda fazla bi açılma yok ama almışım yine de anlamadım bünyeyle mi ilgili.
mesela geçen hafta 61 dim. haftada 1 kilo almışım moralim bozuldu baya çılgınca yiyen hamileler kaç kilo alıyor o zaman diye düşündüm

ben de 18 haftalık hamileyim devamlı kontrol halindeyim çok korkuyorum çatlamaktan. siz özel bir şey yaptınız mı yoksa yapıyla mı ilgili
Yaptim ama hergun degil...haftada maximum 2-3 kere nemlendirdim...
Bebek yagi
vucut kremi
ve arada kendi kafama gore bir yag karisimi hazirladim
onu suruyordum...

Anladim...cok ilginc...peki alamazsan ne olacak?
Bulantin mi devam ediyor yoksa genel olarak istahsizlik mi?
Ben de zaman zaman istahsizlik yasiyordum...
elevit cok iyi geliyordu...ben eleviti son gune kadar kullandim...
onun etkisi coktu kilo almamda

Kilo genelde son aylarda alınıyor son 2 ay falan

Ben zaten kendimi bildim bileli iştahsızdım. İlk aylar da aşermeden dolayı hepten yemem kesildi. Şu ana kadar bir sorun olmamış ama bundan sonra bebeğin gelişiminde sorun olabilir dedi. Bana da decavit verdi 1 aydır onu kullanıyorum o biraz iştahımı açtı gibi ama öyle kayda değer bir artış olmadı. Balık hapıyla demir hapı da kullanıyorum yanında.

yok ben onu sormuyorum aslında. bu ilk aylarda bu kadar kilo normal mi fazla mı iştahım olmadığı halde

Bir kere hamilelik geçirdim normal ya da değil diyemem, tek bildiğim doktorum bana 10 kilonun üstünde aldığın her kilo kalır dedi, harbiden de öyle oldu 13 kilo aldım 10 kilo gitti 3 kilo kaldı, kilolu hamile kalanlara daha bi dikkat ediyo doktorlar, sen ideal kilonda hamile kalmışsın

Karbonhidrat evet başlarda iyi geliyo ama 19.haftada artık mide bulantın geçmiş olmalı diye düşünüyorum

Vücut çatlağına gelince, ben 12.haftadan itibaren her gün vaseline kakaolu ve bio oil karışımı sürdüm, her gün sürdüm popom göğüslerim dahil, ha kimileri genetik diyo ama çatlağım yok,annemin de yok,yani genetik olmasi da muhtemel

Açılın ben yeni anneyim. Ben 63 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile normal doğum yaptım. Doğumdan bes gün sonra tartildigimda 65 kiloydum. Anladık ki kilo degil odemmis vucuttaki. Bir ay sonra da hamile kaldığım kilonun altina dustum. Su anda 58 kiloyum.

Yalnız enerjinize hayran kaldım. Benim dikişlerden oturu hareketlerim kısıtlıydı. Zaten lohusalik depresyonu musallat oldu. Hala da spor yapmış değilim zaten göbek de kalmadı. Kanama kişiye gore değişir. Benim 35 gün surdu doktor normal dedi. Emzirmek ciddi manada zayiflatiyor. Bol bol emzirin. Korse pek faydalı mutlaka kullanın. Hayırlı olsun bebeginiz.

Emzirmek çok önemli cidden, 20 ay emzirdim ama emzirirken takviye de alınmalı, özellikle kansızlık geçmişi olanlar

172 boyum 65 kilo ile hamile kaldım yani hamile olduğumu 7+2 haftalıkken öğrenmiştim. Doktorda tartıldığımda 65'tim. 77 kilo ile doğuma girdim. Kızım 15 aylık şuan 62 kiloyum. Diyet ? Yapmadım.... Spor? İş-güç-ev-bebek vakit yok zaten Sezaryen ile doğum yaptım korse kullanmadım hiç göbeğim kalmadı. Hamilelikte tek bir krem kullanmadım çatlağımda olmadı. Kısacası ben bazı şeylerin tamamen insanın bünyesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ve konu sahibi, daha 9 gün olmuş doğum yapalı. Bunları düşünmek için bence çok erken, şuan düşünmeniz gereken bebeğiniz ve sütünüz olmalı.

CNM NASIL GİDİYOR BEBİŞİN NASIL ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH:))
tam bi zilli kendısı parmagında oynatıyor resmen
allahım ısteyen herkese evlat nasıp etsın ınsallah :) ıyı gıdıyor cok sukur saolasın

9 günde spora başlanmaz bence
Doktoruna sor
Zaten kilolu değilmişsin, acele etme vücudun bi kendine gelsin doğum sonrası
Hani şu meşhur 40 olayını bi geçir, sonra yaparsın yapıyosan da
Ben bişey yapmamıştım bilmiyorum, tibet yogasını da ilk kez duydum hatta
Gözünüz aydın.

Bacak kalinlastirmak,sıkılasmak istiyosan squat yap bence ama ilk basta cok az yap ki dogumdan sonra tehlikeli olmasin :) Korseyi mutlaka sorun normalde takilmasi gerek ama siz sormayinca soylememistir belkide doktor

Siddetle tavsiye ederim tibetin genclik pinarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…