doğum sonrası

butter mı yoksa krem mi acaba kullandığınız vaseline

5 hareket var ve her gün artırarak 21 tekrara kadar yapılıyor o mu. gerçekten vadettiği kadar hayat dolu olunuyor mu nedense hiç inanamıyorum artık öyle şeylere
Ben hic 21 e gelemedim :)
En fazla 11 :)
Ki onda bile guzel sonuclar almistim...
sonra da zaten hamile kaldim yapamadim

hamileler yapamaz mı ben de başlayacaktım. piltes yapılabiliyor ya o da yapılır diye düşünmüştüm
Yapilir da ben gobek bolgesinde baski hissettim yapamamistim
Ayni sekilde bir uye daha denemisti yapamamisti
ama sana rahatzizlik vermezse devam et...

Evet 9 gun...:)
Korse icin gec kalmamisimdir umarim...
..
Kullanabilirsiniz.Geç kalmış sayılmazsiniz. Teyzem ertesi günü kullanmaya başlamıştı.Ama yengemin de bilgisi yoktu bu konuda ona da teyzem korseyi tavsiye etti. Teyzemin görümcesi de sezeryan olmuştu.sezaryen yeri tamamen iyileşip toparladıktan sonra kullanmaya başlamıştı.normal doğumda ertesi gün hemen kullanilabiliniyor.Ayrıca eski kadınlar yani annemden nenemden duyduğum karınlarını baglarlarmis bezle.
Allah bebisinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. ❤

Aslinda haklisiniz :)
Beklemek en iyisi kırkı. ..
ama bacak kalinlastiran
ve gobek eritenlerin yorumlarini,ne yaptiklarini vs merak ediyorum...ona gore bir duzen oturturum artik
Çok sevindim canım senin adına yakışıklın gelmiş yanına ne mutlu sana... Ben doğum yapalı 6 ay oldu yaklaşık oğluşm 2 aylıkken falan başladım squat yapmaya bayağı faydası var araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…