- Konu Sahibi Kova hatunu
-
ben hamıleyken 13 kılo verdım son ay verdıgım kılonun 6 sını aldım dogum sonrası oda gıttıBunu nasıl başardınız yani karnınızın dümdüz olmasını. Ne olur bana da söyleyin. Kaç kilo aldınız
Boyum 1.65...ayy hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bende 42 kiloyum nasıl bebe dogururum diye düşünüyorum haha boyun ka. merak ettim benimde bacaklarım ince ya ne yapsam düğüne kadar kalınlaştırsam mini elbiseler giysem seninkilerde dolma dolma kalsalar ohh
Olsun olsun popo da olsun ondan da koyalim...Bacak kalınlaştırma için bisiklet koşu. Mesela eve bisiklet alabilirsen evdeyken de yapabilirsin. üst bacak için squat. Tabi popo da yapar biraz ama olsun
yine de spor için biraz daha bekle bence...
nasıl yaa kanama olmaz olmamlı bir dr gitDogum yapali 9 gun oldu...
cok zayif bir sekilde hamile kaldim 40 kg ile...
doguma da 60 kg ile girdim....
su an kilom kac bilmiyorum...? Tartilmadim
hamileliligimde en hosuma giden cirpi bacaklarimin dolma dolma olmasi
Gobek olarak ayva gobegi seklinde bisey kaldi, sıkılasmasi ve belki 2 kg daha gitmesi lazim...ama bu arada o guzelim bacaklarin havasi sönuyor
Nasil yapabilirim?
Gobegimi fit bacaklarimi dolma dolma nasil koruyabilirim?
Bu arada kanamam devam ediyor...spora baslasam olur mu ?
Yoksa daha bekleyeyim mi?
Gobek icin ne tavsiye edersiniz ozellikle alt karin icin...?
Aslinda niyetim tibet yogasi yapmak ama onun icin kanamamin gecmesini bekliyorum...
Bunyeye gore degisiyormus sanirim bu durumnasıl yaa kanama olmaz olmamlı bir dr git
bu arad ALLAH hayırlısıyla büyütmeti nasip etsinBunyeye gore degisiyormus sanirim bu durum
Bazlarin 40 gun surdugunu duydum okudum
hatta demin bir uye 50 gun surdu dedi...
aaa senin boyunda uzunmuş benim 160 . Neyseki bebişini saglıklı kucagına almışssınBoyum 1.65...
Hamilelikte 60 kg idim ama ne bilim hic 60 gibi durmuyordu...
52 gibi falandi ...hemsireler bile bu nasil 60 dedi
dogumum zaten basli basina bir sansti bana gore...
canim cok tatliymis...ebe bunu anlamis olmali ki 3 saatte dogurttu...yoksa kesin bayilirdim ben...en ufak sancida yataklari yumrukluyordum ...of neler neler....
Evet dedigin gibi Akinti ile beraber kanamabu arad ALLAH hayırlısıyla büyütmeti nasip etsin
canım 40 gün akıntı sürer de bu kanama şeklinde degil
plesental seklinde akıntıdır
Ben dogumdan sonra kosuya katilacak kadar enerjiliydim vhalla :) su uykusuzluk beni yerle bir ediyor bir tek...Bi alemsiniz gerçekten ben doğumdan sonra 2 haftada ancak toparlanabildim. Bence spor falan yapmayın. Doğumdan sonra biraz toparlanmanız lazım yoksa Allah korusun dikiş atabilir ve tam anlamıyla kapanmayabilir
Ozel bir sey yapmadim...istahim kapandiCanim ya maasallah ne guzel ben kilo veremiyorum nasil basardiniz 3 bucuk ay oldu dogum yapali kaldim gtmiyo artik kilo cok uzuluyorum yemek istemiyorum ama sute etki ediyor napicagimi sasirdim
Sezeryan iseniz biraz daha bekleyin. Eğer değilse en azından kırkınız çıksın. Spor olarak ta bacak kalinlaştırmak için fitness tavsiye ederim. Ben bilinçsizce o uzay yürüyüşü ve bisiklet sayesinde Maradona oldum daDogum yapali 9 gun oldu...
cok zayif bir sekilde hamile kaldim 40 kg ile...
doguma da 60 kg ile girdim....
su an kilom kac bilmiyorum...? Tartilmadim
hamileliligimde en hosuma giden cirpi bacaklarimin dolma dolma olmasi
Gobek olarak ayva gobegi seklinde bisey kaldi, sıkılasmasi ve belki 2 kg daha gitmesi lazim...ama bu arada o guzelim bacaklarin havasi sönuyor
Nasil yapabilirim?
Gobegimi fit bacaklarimi dolma dolma nasil koruyabilirim?
Bu arada kanamam devam ediyor...spora baslasam olur mu ?
Yoksa daha bekleyeyim mi?
Gobek icin ne tavsiye edersiniz ozellikle alt karin icin...?
Aslinda niyetim tibet yogasi yapmak ama onun icin kanamamin gecmesini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?