doğum sonrası

Ya durun daha 9 gün olmuş , o göbek gün geçtikçe zaten küçülecek. Karnın dümdüz olması da yapısal Sanırım . Benim baya kaldı gerçi spor yapmadım

ayy hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bende 42 kiloyum nasıl bebe dogururum diye düşünüyorum haha boyun ka. merak ettim benimde bacaklarım ince ya ne yapsam düğüne kadar kalınlaştırsam mini elbiseler giysem seninkilerde dolma dolma kalsalar ohh

Bunu nasıl başardınız yani karnınızın dümdüz olmasını. Ne olur bana da söyleyin. Kaç kilo aldınız
ben hamıleyken 13 kılo verdım son ay verdıgım kılonun 6 sını aldım dogum sonrası oda gıttı
suan hamıle kaldıgım kılodan zayıfım yanı
her saat bası emzırdım sureklı 1 haftadırda 2 saatde bı emzırıyorum o karnı kucultuyor rahmı toparlıyor ödemını cabucak atıyorsun
bol su ıc bol emzır bebek emmıyorsa sutunu sagma makınasıyla sag o rahım kasılsın ve toparlansın
bıde ben dogum sonrası hep yurudum hıc durmadım oyle yatım dınlenım sut olsun dıye sekerlı seyler tuketım yapmadım hıc

Bacak kalınlaştırma için bisiklet koşu. Mesela eve bisiklet alabilirsen evdeyken de yapabilirsin. üst bacak için squat. Tabi popo da yapar biraz ama olsun
yine de spor için biraz daha bekle bence...

Boyum 1.65...
Hamilelikte 60 kg idim ama ne bilim hic 60 gibi durmuyordu...
52 gibi falandi ...hemsireler bile bu nasil 60 dedi
dogumum zaten basli basina bir sansti bana gore...
canim cok tatliymis...ebe bunu anlamis olmali ki 3 saatte dogurttu...yoksa kesin bayilirdim ben...en ufak sancida yataklari yumrukluyordum ...of neler neler....

Bacak kalınlaştırma için bisiklet koşu. Mesela eve bisiklet alabilirsen evdeyken de yapabilirsin. üst bacak için squat. Tabi popo da yapar biraz ama olsun
yine de spor için biraz daha bekle bence...
Olsun olsun popo da olsun ondan da koyalim...

Rahim toparlansin spora 6 haftadan sonra baslamayi oneriyorlar. Normal olduysa cok cabuk toparliyor ben 4 haftada hamile kaldigim kiloya dustum

Hayırlı olsunn bebeğinah ne tatlıdır ne güzel kokuyordur şimdi

Eğer zayıf bi yapınız varsa çok ümit etme gider o kilolar.

Ya valla zamanın nekadar çabuk geçtiğini hatırlıyorum sizi her gördüğümde,bi konun vardı ordan tanıyorum sizi,bence mükemmel bi anne olucaksın

9 gün daha çok erken.. Ben doğumda 14 kilo aldım, doğum yapınca da epey gitti ama 40 ım çıkana kadar göbüşüm dümdüz ama bıngıl bıngıl dı sonra kendi toparladı. Çok sık emziriyorum.şuan aynı eski hali..

Spor için acele etmeyin daha çok yeni, vücudunuz toparlansın. Biraz daha geçince dahada düzelecektir..

nasıl yaa kanama olmaz olmamlı bir dr git

Bi alemsiniz gerçekten ben doğumdan sonra 2 haftada ancak toparlanabildim. Bence spor falan yapmayın. Doğumdan sonra biraz toparlanmanız lazım yoksa Allah korusun dikiş atabilir ve tam anlamıyla kapanmayabilir

şu an rahmin ne durumda biliyormusun?karnının olması daha rahminin küçülmemesinden kaynaklanıyor,rahmin eski haline dönmesi de 40 günde olacağı için bence 40ının çıkmasını bekle, bence eskisi gibi düz bir karnın olacaktır

Canim ya maasallah ne guzel ben kilo veremiyorum nasil basardiniz 3 bucuk ay oldu dogum yapali kaldim gtmiyo artik kilo cok uzuluyorum yemek istemiyorum ama sute etki ediyor napicagimi sasirdim

aaa senin boyunda uzunmuş benim 160 . Neyseki bebişini saglıklı kucagına almışssın

Vh
Bi alemsiniz gerçekten ben doğumdan sonra 2 haftada ancak toparlanabildim. Bence spor falan yapmayın. Doğumdan sonra biraz toparlanmanız lazım yoksa Allah korusun dikiş atabilir ve tam anlamıyla kapanmayabilir
Ben dogumdan sonra kosuya katilacak kadar enerjiliydim vhalla :) su uykusuzluk beni yerle bir ediyor bir tek...

Canim ya maasallah ne guzel ben kilo veremiyorum nasil basardiniz 3 bucuk ay oldu dogum yapali kaldim gtmiyo artik kilo cok uzuluyorum yemek istemiyorum ama sute etki ediyor napicagimi sasirdim
Ozel bir sey yapmadim...istahim kapandi
Surekli sivi seyler istiyor sadece canim...

Sezeryan iseniz biraz daha bekleyin. Eğer değilse en azından kırkınız çıksın. Spor olarak ta bacak kalinlaştırmak için fitness tavsiye ederim. Ben bilinçsizce o uzay yürüyüşü ve bisiklet sayesinde Maradona oldum da ayrıca karın egzersizi de yapabilirsiniz fitness ile. He evde yapababilirim sadece spor diyorsanız. Karın için plates. Bacak kasları nı genişletmek içinhttp://nasilkolay.com/bacak-kalinlastirma-hareketleri burdaki hareketi öneririm. Tabi emzirdiginiz için bol bol et süt yumurta pilav öneririm . Aç kalmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…