Doğum sonrasında makat kanaması

louisV

Optimist:)
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
79
18
Canlar selam, normal diye gittik lavman herşey yapıldı fakat son dakikada sezaryene alınarak doğum yaptım dört ay oluyor tuvalete çıkarken önce çok sancılı bir şekilde kanamalı başladı, kabızlık sonrası oldu bu; bir süre kesildi, şimdi acı yok fakat kanama tuvalete çıkarken yine başladı bunu yaşayan ve nedenini bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.. İnternette saçma sapan bağırsak kanseri bilmem vs diyorlar birisi rahatlatabilir mi lütfen :KK43:

Canım aynı sorun bende de var. Tuvalete her gidişimde aynı yerden sivri bir acı arkasından kanama hep oluyor. 15 ocakta yaptım doğum. Normal dogumdu benimki. Aynı senin dediğin gibi başladı ve hala devam ediyor. Sebebini ben önce ikinmaya bagliyordum ama şimdi çocuk bakarken yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum yardim eden kimsem de yok herhalde ondandir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu sorun bende de var. iç hemoroid olabilir ya da dış hemoroid. tavsiyem mutlaka genel cerrahi uzmanına gitmenizdir.
bu arada her gün kuru kayısı yiyin 4-5 adet. Ve sıcak suya oturun dinlendirir acısını alır. çünkü kanama varsa ilk dedikleri şey hemoroiddir.

Ayni seyleri yasadim doktorum dogum sonrasi dikis atarken zorlanmaktan hemoroid oldugumu soyledi krem kullandim ama gecmedi dayanamadim acisina artik genel cerraha gittim hemoroid degil catlakmis krem yazdi musil verdi iyilesene kadar kabiz olmamam icin bide hergun sabah aksam on dk sicak suya otur dedi gecti sukur duzeldim ama dun bebekle ilgilenmekten wc gidemedim bugun kabiz oldum yine tekrarladi

düzeldi çok şükür canlar 7 aydan sonra.. Allah dermansız dert vermesin çekenlere de kolaylık versin inşallah..

X