Dogum Tarihi Ve Kafa Karisikligi :/

3 gun cok degilmis canim senin benim 15 gun oynuyor hemen hemen doktor erken dollenme demisti ilk zamanlar.
bakalim hakkimizda neyse hayirlisi o olsun ama saymicam sıkıldim cunku kafam karisti ice :/
bende sikildm vallahi gunler gecmiyo sayinca.sagsalim bi kavuşsakda rahat etsek.son haftalarda baya zor geciyo.şişmeye başladim ben artik ellerim ayaklarim falan :/

O
Keşke sadece heycanlı olsa :) stresli,bunaltıcı heran kendini dinlemeyle geçiyo.. Bu gelen akıntı mı suyum mu diye kafayı yicem..
bebinin karninda yeri baya rahatmiş annesi.ben şimdiden bunaldim 39u dusunemiyorum bile.Allah kolaylik versin canim.bi avazda kurtarsin

bebinin karninda yeri baya rahatmiş annesi.ben şimdiden bunaldim 39u dusunemiyorum bile.Allah kolaylik versin canim.bi avazda kurtarsin
Amin hepimizi inş.. Sizin 39. haftalarınızda havalar daha sıcak olacak en fazla bi haftamız var bizim.. Allah yardımcın olsun valla sıcak hava çok etkiliyo..

bende sikildm vallahi gunler gecmiyo sayinca.sagsalim bi kavuşsakda rahat etsek.son haftalarda baya zor geciyo.şişmeye başladim ben artik ellerim ayaklarim falan :/

sorma canim baya sistim bende ya ayaklarima ayakkabi girmior geceleri zonkluyor bakalim son zamanlarda baya zorlanioruz allah yardimcimiz olsun

ultrasonda 42+ die mi gozukuyorsunuz suan?
sasirdim dogrusu

ultrasonda 42+ die mi gozukuyorsunuz suan?
sasirdim dogrusu
Valla onu ben de anlamadım doktor olçumleri soylemiyo artık.. 38. haftamda başı 40 haftalık falan demişti korkuyodum ben de ama şimdi soylemiyo.. Tek bildiğim gelişimi geride de olsa önde de olsa doğum adet tarihine göre oluyo..

Erken döllenme olsa bile neticede işin başı adet tarihi.Bence de bırak takibi derim.kontrollerin nasıl geçiyo canım?doktor ne söylüyo nstye girdinmi

anladim canim sagolasin ozaman regl tarihini baz alicaz yapicak bisi yok :/

Erken döllenme olsa bile neticede işin başı adet tarihi.Bence de bırak takibi derim.kontrollerin nasıl geçiyo canım?doktor ne söylüyo nstye girdinmi

guzel gecio canim doktor bir sorun gormedi nst ye p.tesi girmistim sancim var deyip sanci cikmamisti :)

Daha bugun sordumbu soruyu doktoruma sat baz alinir. Ultrasonda ileri bile olsa cocuk sata gore dogar dedi ve sadece iri bebek olarak adlandiriyoruz biz onu dedi canim. Benim ki de geriden geliodu ultrasona gore simdi arayi kapadi. 33+5 cikti kilosu da 2.200. Insan heyecan yapio ya gunler gecse de bebisi dogursam diye :)

anladim canim cok tesekkur ederim
evet heyecan yapio gelse artik die desene cok erken basladim odasini hazirlamaya

anladim canim sagolasin ozaman regl tarihini baz alicaz yapicak bisi yok :/
Malesef yapacak bişey yok canım:) erken beklemeye başlarsan benim gibi hayal kırıklığı yaşayabilirsin,1 aydır herşey hazır boş boş bekliyorum.. Allah yardımcın olsun

Malesef yapacak bişey yok canım:) erken beklemeye başlarsan benim gibi hayal kırıklığı yaşayabilirsin,1 aydır herşey hazır boş boş bekliyorum.. Allah yardımcın olsun

rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim senin son gunlerin artik gelir belki melegin benim daha cook var yaklasik 1.5 ay felan

anladim canim cok tesekkur ederim
evet heyecan yapio gelse artik die desene cok erken basladim odasini hazirlamaya
olsun canım erken sayılmaz :) biz cinsiyetini öğrenir öğrenmez babası durmadı hemen odayı bebek mavisine boyadı :) ve şuan da herşeyi hazır yatagı gardırobu perdeleri herseyi yeni aldık baştan aşağı odası hazır elbiseleri de dahil :) ne olur ne olmaz erken dogar falan zaten bende bi de o durum var :)

sizin erken dogumgibi riskiniz mi var?
oo siz baya erken baslamissiniz :)
biz p.tesi boyadi dolabini yerlestirdik esyalarini..
yarin besigi gelio anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…