ya uzar tabikide 60 cm 3 aylik çocuk boy :)boy uzamıyor mu son aylarda?
ne güzel bende normal istiyorum ama doktor iri bebek dio :/
ya uzar tabikide 60 cm 3 aylik çocuk boy :)
anne babada çok asiri bi uzunluk geentik bisey olmadikça 55 i geçeni duymadim oda max
50-52 cm gibi doguyor çocuklar ortalama 50 diyebilirz 3-5 eksik fazlasi olbailir
yani kiloyla dogru orantisi yok boyun
Bugün 40 haftalık oldum bebeğim 4 kilo 50 grm doktor gelmezse 42 kadar bekleriz diyor ben napayımPeki Bebek kilo boy da 2.5 3 hafta önde ise 40 haftada dogum deniliyor 40 hafta nasıl bekliycek bu cocuk ozaman 4 kilo üstü dogar ve 60 cm felan ? suyu azalmıycakmı ?
Bugün 40 haftalık oldum bebeğim 4 kilo 50 grm doktor gelmezse 42 kadar bekleriz diyor ben napayımkilosuyla doğumun alakası yoki ben ilk oğlumu 4 kilo 990 gr olarak normal doğum yaptım 2 ci kızımı 4 kilo 700 gr olarak doğum yaptım buda 4 kilo 50 grm
Evet canım 5 kiloyu doğurdun normalmaşallah canım sana :)
hemen hemen 5 kilo :)
Bugün 40 haftalık oldum bebeğim 4 kilo 50 grm doktor gelmezse 42 kadar bekleriz diyor ben napayımkilosuyla doğumun alakası yoki ben ilk oğlumu 4 kilo 990 gr olarak normal doğum yaptım 2 ci kızımı 4 kilo 700 gr olarak doğum yaptım buda 4 kilo 50 grm
Bende dun kontrolum vardi.sat gore 22+3dum ama ultrasonda 25 ciktim.kafam karismadi degil ama hamile kaldigimdan beri buyuk cikiyor.5 haftalikken kalp atislarini gorduk ama ultrasonda 6 haftalik.benim icime dogani soyleyeyim.tmm sat baz alinir ama herkes ayni zamanda yumurtlamiyorki.bence dogum satdense yumurtlamayla alakali.ilk ultrasondan beri buyuk cikiyorsa erken cikiyorsa erken yumurtlamissim erken doguracan demektir.benim drum onceki kontrollerimde erken yumurtlamissin diyordu dunde acaba uzerinemi gordun demeye basladi.benim tahminim hem erken yumurtladim hem bebek iri.seni takip edecem sen ne zaman dogurursan bende oyle planliyacam:))))takiptesin:))))
38 cikarsan şaşirmam.saat kacta randevunbanada soyledigin mantikli gelio aklin yolu bir bendede aynisi olmustu erken yumurtlama oldu sanirim yada ustune gordum ki regl az gelmisti sahibeli kaldim yani bakalim yarin gidicez doktora doktorum ne yol cizicek cunku yarin sata gore 34+2 ultrasona gore 37+0 olucaz bakalim ne olucak yazarim buraya muayneden sonra
38 cikarsan şaşirmam.saat kacta randevun
Hayirlisi olsun.saglikli olsunlar kazasiz belasiz dogsunlarda zamaninda dogsunlar.kilosu ne kadarmiş.bende kendimi 25 haftaya gore degil 22 haftaya gore saymaya devam edeyim o zaman.zaten iki gun oncesine kadar sat gore sayiyordum.benim endisem zamanindan once dogurmak istemek degil zamaninda dogsun.iri bebek olacakta sezeryan olacak diye korkuyorum.normal dogumu cok istiyorum.geldim doktordayim canim doktor 34 haftaliksin sen dedi ultrasonda 37+0 cikio dedim ama buyuk dediki etkilemez 40 haftai bekliycez 10 agustos dedi
Calisiyormuydun ev hanimimiydin dogum iznine ayrilmismiydingeldim doktordayim canim doktor 34 haftaliksin sen dedi ultrasonda 37+0 cikio dedim ama buyuk dediki etkilemez 40 haftai bekliycez 10 agustos dedi
Hayirlisi olsun.saglikli olsunlar kazasiz belasiz dogsunlarda zamaninda dogsunlar.kilosu ne kadarmiş.bende kendimi 25 haftaya gore degil 22 haftaya gore saymaya devam edeyim o zaman.zaten iki gun oncesine kadar sat gore sayiyordum.benim endisem zamanindan once dogurmak istemek degil zamaninda dogsun.iri bebek olacakta sezeryan olacak diye korkuyorum.normal dogumu cok istiyorum.
Visneli turtacım nasılmış bebiş?Benimki de büyümüş ablası bugün36+6 yım kısmetse,bebişin kaç kiloda?
Calisiyormuydun ev hanimimiydin dogum iznine ayrilmismiydin
Haftada 200 gr alsa 6 haftan var 40 haftada 3900 olur bebegin.cocuk hareketlerini ne zaman hissetmeye basladin ben 16 haftslikken hissettim arkadaslarim cok erken ilk gebelikte 20 haftalikken hissediliyor dediler.bilmiyorum herseyi cok erken oldu.4 haftalikken keseyi 5 haftalikken kalp atislarini gorduk.bu bebiş demekki gelisimini erken tamamliyorki hersey erken oluyor buda erken yumurtlamakla alakali.zaten sabirsizda bir annesi var benim hislerim benim bebek gununden once dogar.bu zamana kadar hep hislerim oldu ama.birde 40 haftayi gecmek var.benim gibi sabirsiz biri nasil bekler bilmiyom.sen yine iyisin 34 desin.ben daha sat gore 22+5 im.gerci Allahtan cok sukur 20 oldum ne zaman 20 olacamda yolu yariliyacam diyordum.benim iri bebek canim vr korkum bu yonde 2700 olmus tatlim 34+2 yiz sata gore. doktor 35 demio ama 34 dio
Haftada 200 gr alsa 6 haftan var 40 haftada 3900 olur bebegin.cocuk hareketlerini ne zaman hissetmeye basladin ben 16 haftslikken hissettim arkadaslarim cok erken ilk gebelikte 20 haftalikken hissediliyor dediler.bilmiyorum herseyi cok erken oldu.4 haftalikken keseyi 5 haftalikken kalp atislarini gorduk.bu bebiş demekki gelisimini erken tamamliyorki hersey erken oluyor buda erken yumurtlamakla alakali.zaten sabirsizda bir annesi var benim hislerim benim bebek gununden once dogar.bu zamana kadar hep hislerim oldu ama.birde 40 haftayi gecmek var.benim gibi sabirsiz biri nasil bekler bilmiyom.sen yine iyisin 34 desin.ben daha sat gore 22+5 im.gerci Allahtan cok sukur 20 oldum ne zaman 20 olacamda yolu yariliyacam diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?