Senin haftandayken bnmki de 2700dü şimdi 3115 olmuş hamd olsun ysni her hafta 200 gr.Ben ceviz yumurta peynir ve meyveyieksik etmiyorum
Allahın hikmeti,bebişten önce yararsız şeyler yerdim,bebişten sonra hiç içimden gelmiyo abur cuburlar veya katkılı yrmekler ,iç güdüsel olarak
Benimde randevuma vardida bulntilarim birden kesilince dra gittim kalp atislarini goremeyiz ama yinede bakalim dedi gorunce şasirmistik.senle durumlarimiz ayni sen erken dogurursan bende erken dogururum:))))sen ne hissediyorsun.bende sabirsizim csnim ben ilk hissetigim 15 haftalikti canim ilk tekmeyi banyoda ayaktayken yedim ve soklari yasamistim aglamistim hatta mutluluktan :)
bende 4 haftalikken gordum keseyi. doktor gec randevu vermisti
6.6 da bebek ile kalp atisini gorduk
Benimde randevuma vardida bulntilarim birden kesilince dra gittim kalp atislarini goremeyiz ama yinede bakalim dedi gorunce şasirmistik.senle durumlarimiz ayni sen erken dogurursan bende erken dogururum:))))sen ne hissediyorsun.
Bence de uzun,benim bildiğim en az 2 haftada bir çağırmalı artık,bence üç hafta bekleme,nereye muayene oluyorsun
Galiba seninki kiz birde kizlar gununden once dogar diyorlar.sen 38 den sonra bekle dogumunubilemedim ki canım ya sanki erken doguracam gibi ya geçikirse diorum
Galiba seninki kiz birde kizlar gununden once dogar diyorlar.sen 38 den sonra bekle dogumunu
Aa biliyorum orayı , bence sen iki haftayı aşma kesinlikle ,bende bu aralar biraz kasılmalar arttı,doktor iki üç gün sonrs yine gel dedi,normalde üç haftadr haftada bir kez çağırıyo nst ve ultrasons giriyorum
İlginç,sonuçta illaki 37 ye gelmiş olmakönmli değil ki,bebek artıkbüyüdü her hafta iyilik halini görmesi lazım.Umarım vardır bir bildiği
Valla kendini normal doğumdan yana gösterip son anda arıza çıkaran da çok, bnm doktorum norml doğum dedi bana ama iyi niyetini çık gez yürü artık her gün demesinden anladım.Bazı doktorlar aman yürüme diyonuş son bir kaç haftada bilerek,böylce açılmanın az olmasını sağlayıp sezeryana mecbur bırakıyomuş,çok uyanıklar valla.akşamüstü eşimle yürüyüşe çıkıcam kısmetse.
sağol canım yazın için ozaman 38-40 ı dogru söylemişAyrıca tıbben 36yı geçince erken doğum sürecibitiyormuş ama genel anlamda doğumların38-40 arası olduğu ,az bi kısmının da 42 lere dek uzadığı yazıyordu nette çoğu yerde
Bak nette de yazıyor 35.haftadan snra kontroller haftada bire düşüyo,herşeye nette şöyle böyle demek istemiyorum ama 32.haftadan falan sonra doktorum iki hafta snrasına çağırdı yani sen34sün artık en az iki hafta olmalı,bana bunu iki doktor da böyle uyguladıbende yürüyüş yapıcam canım şimdiden başlıycam kime inanıcagımızı şaşırdık be gülüm napalım artık :/
benim kafamı 3 hafta sonra görüşelim demesine takıldı..
Bak nette de yazıyor 35.haftadan snra kontroller haftada bire düşüyo,herşeye nette şöyle böyle demek istemiyorum ama 32.haftadan falan sonra doktorum iki hafta snrasına çağırdı yani sen34sün artık en az iki hafta olmalı,bana bunu iki doktor da böyle uyguladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?