Dogum Tarihi Ve Kafa Karisikligi :/

sizin erken dogumgibi riskiniz mi var?
oo siz baya erken baslamissiniz :)
biz p.tesi boyadi dolabini yerlestirdik esyalarini..
yarin besigi gelio anca
doktor bugun de aynı şeyi dedi. başı çok aşagıda baskı yapıo çok ayakta kalırsan erken gelebilir bebek dedi. 28. haftamdan beri böyle canım. çok güzel telaşlar ama ya :) sağ salim bi doğursaydık :)

o baskı olayı bendede mevcut ama bana bişi demedi doktorum zaten uyuz bir kadın değiştirmeyi düşünüyorum ilgisiz.
Amin canım valla bir an evvel sag salim alalım kucagımıza :)

Benim ki o kadar cok dile getiriyo ki anlatamam her gittigim de ya. Valla psikolojik olarak erken dogurcam dogurmicam varsa bile :)

Bebeğin ultrasondaki büyüklüğü önden gitse de yani bebek iri olsa da o sata göre doğacak. Yani ultrasonda 37 haftalık görünüyor sa 3 hafta sonra doğum yapacaksın diye birşey yok. Sen yine zamanında doğum yapacaksın inşallah ama bebeğin daha büyük görünecek. İri bebeklerde bu durum oluyor. Benim bebeğimin ultrason büyüklüğüne göre bu hafta doğurmam gerek :)

:) anladim abla bakalim ne zaman isterse ozaman gelsin bebislerimiz ben normal dogumu bekliorum ama kismet hersey

sat'a göre değil gelişimine göre doğuyor bebek benim ablam 2 çocuğununda gelişimi önde kiloları 3,250-3.300 olur olmaz geldiler ikiside normal doğum biri 2009 doğumlu diğeri 2014 :) yani sen 36dan itibaren bekle canım bebeğini madem gelişimi önde bebişinin... zaten bebek 35 dolup gelince erken doğuma girmiyor zamanında doğmuş oluyor. hmmm bu arada ablam kızını 37 de oğlunu 36 da kucağına aldı

Banada bu dedigin mantıklı gelior tatlım Gelişimi hep önde idi 2.5 3 hafta.
Zaten ögle beklioruz bakalım herşeyin hayırlısı ne zaman Gelmek isterse miniklerimiz ozaman gelicekler normal dogumu bekliyoruz şuan :)

Zaten ögle beklioruz bakalım herşeyin hayırlısı ne zaman Gelmek isterse miniklerimiz ozaman gelicekler normal dogumu bekliyoruz şuan :)
evet canım sat'a göre 36-37de bekle bence ben öyle yapcam kendime de:)) maksimum 38 sınır koydum kendime

40 çok uzak gelio bana ama genede bilemeyiz..
Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize :)
aynen banada... 40 hesaplayınca 10 aylık doğurmuş gibi olacakmışım gibi geliyor açıkçası. bu doğum sancısı bana sorarsan hem bebeğin öndeki gelişimine hemde annenin psikolojisine bağlı biraz... ablamdaki analizlerime göre onun psikolojisi hep çok hazırdı doğurmaya oda doğurdu gibime geliyor bana. istemekle alakalı :))

Hayır canım bebek gelişime göre doğmaz saata göre doğar bende oğluma jamileyken 2.5 hafta ondeydi gelişimi ama ultrasyona göre doğmadı sata göre doğdu ve hangi hastaneye gidersen git hemen sat ne diye soruyolar ona göre hesaplıyolar ultrasyondaki haftan kaç diye sormuyolar

:) bende her an hazırım gibiyim bakalım kaçta gelicek kuzum
bu ara düzensiz sancılarım oluyor ve genellikle de akşamları yoksa ben akşam mı dogum yapıcam

Peki Bebek kilo boy da 2.5 3 hafta önde ise 40 haftada dogum deniliyor 40 hafta nasıl bekliycek bu cocuk ozaman 4 kilo üstü dogar ve 60 cm felan ? suyu azalmıycakmı ?

3 çocugumun ikisi 4 kg civari dogdu , 3. 500 dogdu
uçude 40 haftayi bitirdi
hatta 3.500 olan 41 ide bitiridi :)

Peki Bebek kilo boy da 2.5 3 hafta önde ise 40 haftada dogum deniliyor 40 hafta nasıl bekliycek bu cocuk ozaman 4 kilo üstü dogar ve 60 cm felan ? suyu azalmıycakmı ?
60 cm bebek olmaz, kilo gider ama boy oyle olmuyor
4 kg oglumu ben normal dogrdum
uç çocugumuda normak dogrdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…