Doğum ve arkadaşlarım

Ben hiç böyle şeylere bozulmam.

Ben de kimsenin bebeğine 2 3 aylık olmadan gitmiyorum. Belki öyledir.

Ben de aynı bu şekilde düşünüyorum. Bebeğim 3 4 aylık olmadan ziyarete gelen herkese sinir oldum ben açıkçası. Çiçek olayı da gereksiz geliyor şahsen..

En azından söylemesi gerekirdi 40 ı çıksın veya şu kadarlık olsun gelirim falan diye çok hassasım zaten şu aralar ince düşünüyorum sanırım

lohusalıkla ilgisi yok arkadaşlarınız kendi hayatlarına fazla yogunlaşmışlar muhtemelen sandığınız gibi yakın arkadaş değilmişsiniz demekki bide böyle düşünün.

Çoğu kadın eşinden çiçek görmüyor.Siz arkadaş derdindesiniz.

Sosyal medyayı aktif kullanan biri değilim bnm için çiçek vs seni düşünüyorum anlamına geliyor açıkçası ben gidemediğim doğumlarda mutlska tebrik için yollarım yakınlarıma. Doğumda yeni işte vs

17 gunluk lohusayim.
Lohusalikta minimum insan, maksimum huzur elde edildigini ilk bebegimden sonra kavradim.

Misal su an hali hazirda gelmeyen insanlar benimde kafama takiliyor (ki sizin gibi arkadas degil, baya can-kan dedigimiz ve gelmeyen insanlar) ama onceki seferde geldiklerinde yasadiklarimi dusunup, aman sil sunlari kafandan gelmeyenler sayesinde bebegim de hastalanmiyor diye dusunuyor ve mutlu oluyorum :)

Biraz polyanna olmayi ogrenmek gerekiyor :)

bende çiçek göndermedim hiç
ama hediye alırım kıyafet vs
40 ın çıkmasını bekliyordur yakınındaki veya 2 3 ay geçsin diye bekliyordur hastalık vs den dolayı

Biraz da eşimin arkadaşlarının gelmesinden dolayı takıldım sanırım. Sürekli onun arkadaşları gelip bir şeyler getiriyorlar ki o kadar yıllık samimiyetleri yok benimkiler ortada yok. Eşim arkadaşların vefasızlış hani nerdeler sen her şeylerine koştun demesin diye ben diyorum x inde şu işi varmış bebek şu kadarlık olunca gelcekmiş falan diye

Derdinizi anladim zaten, bosverin elalem icin bahaneler yalanlar sokmayin evliliginize. Yaptiklari vefasizlik mi evet, o halde evinizde boyle anilabilirler.

Kendinizi uzmeyin siz

Bebek şöyle 1 2 aylık olana kadar gelmemeleri doğrusu zaten.
Bebek büyüyecek siz iyileşeceksiniz.

Demekki düşüncesiz bı insan yapacak bişey yok.

Samimi Arkadaşım ve ben birbirimizin doğumlarında hastanede bekledik arkadaşlık budur bence
Diğerleri de sonrasında geldiler
Ben prensiben 40 icikmamis kimseye gitmiyorum önce arayıp tebrik ediyorum
45 . Güne gitmiş olurum mutlaka ama
Kısacası evet arkadaşlarınız ayıp etmiş

Valla biz de çok yakın arkadaşımıza üç hafta sonra mıydı neydi anca gidebilmiştik. O da anneme telde x’e gideceğiz inşallah arkadaşlarla dediğimde “hala gitmedin mi. Bir şey yapıp gitseydin ya bu zamana kadar durulur mu” demesiyle hızlandırdığım bir süreç sonunda oldu. Bazı insanlar böyle durumlarda ne yapılır bilmezler

Ben de iyi niyetli yaklaşmak istiyorum ama üzülüyorum yine de

Çok haklısın benim arkadaşım gece eşimle beraber yanımda kalmıştı ertesi günüde altın takmaya gelmişti daha ben doğuma girmeden çiçekler gelmişti odaya. Arkadaşlığınızı gözden geçirin çok samimi olduğum bi arkadaşımda aramamıştı bile ki doğuma giderken hastaneye gelir belki diye ben onu aramıştım gelirim demişti. Onu tamamen sildim hayatımdan mesela arada aklıma gelir hala sinir olurum çok yakınımdı üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…