- Konu Sahibi mermaid2608
-
Tarihi geç söyle?Herkes doğum anına odaklanmış durumda. Net tarih bekliyorlar. Şu gün desem herkes hemen bilet alacak. Tuvalet vs sıkıntı olacak. Kırmadan nasıl söylenir?
Ben geç söylemiştim. İşe yaramıştı :)Tarihi geç söyle?
Ne biçim karakterleri var bunların ya doğum yapmış kadın rahat edebilmek ister özgürce yeri gelirse cıplak bile emzirmek ister ten teması ister. Benimde bebeğim 15 günlüktü öpmeyin dediğim halde gizlice öpmüşler bebeğim enfeksiyon kaptı gerizekalı insanlarla uğraşmak çok zorBizim ev de cümbür cemaatti. Kimseyi çağırmadığım halde doluştular. Aynı şehirdeyiz, evlerine gitmek bilmediler. Kp, kv, görümce her gün geldi. Doğumdan önce kv, her gün geleceğini söylemişti zaten. Beni çıldırttılar. Temizlik, bakım hiçbir şey istemedim. Yemek bile doğru düzgün pişmedi. Öyle gün boyu oturup laflarıyla lohusa bir insanı çıldırttılar günlerce. Sonunda çocuk hastanelik oldu, Dr eve misafir alma deyince gittiler. Bu sefer de çocuğu hasta ettin dedi bana. Dilerim yaşattıklarını yaşasınlar, Allah yanlarına koymasın. İki senede kendime geldim, o kadar kırdılar ki kalbimi. Yok çocuğuma acıyormuş, yok bir yaşından sonra beni boşvermiş.
Teyzenizle anneniz, diğerleriyle eşiniz konuşacak
Ben de opmeyin dedigimde sanki kufur etmisim gibi tepki vermislerdi..Ne biçim karakterleri var bunların ya doğum yapmış kadın rahat edebilmek ister özgürce yeri gelirse cıplak bile emzirmek ister ten teması ister. Benimde bebeğim 15 günlüktü öpmeyin dediğim halde gizlice öpmüşler bebeğim enfeksiyon kaptı gerizekalı insanlarla uğraşmak çok zor
Aynen öyle, insanların cahil olduğuna inanmıyorum artık. Kendi kızlarına toz dokunmasın ama elin kızlarının psikolojisini bozalım kafasıNe biçim karakterleri var bunların ya doğum yapmış kadın rahat edebilmek ister özgürce yeri gelirse cıplak bile emzirmek ister ten teması ister. Benimde bebeğim 15 günlüktü öpmeyin dediğim halde gizlice öpmüşler bebeğim enfeksiyon kaptı gerizekalı insanlarla uğraşmak çok zor
Bazen onuda hakediyorlar çocuk hasta olunca gelip bakacaklar sanki sormadılar bile düzeldi mi diye sevesi gelen doğursun yaBen de opmeyin dedigimde sanki kufur etmisim gibi tepki vermislerdi..
Bende simdiden kafayi taktim dogum gununu sorup duruyolar .geldiklerinde bide cok kalirlarsa naparim nasil denir kirmadan gidin diyeBu konuda en güzeli acik olmak. Kırılan kırılsın bunun icin kirilacaklarsa da kendileri bilir. Rahat edemem sadece anne babamı istiyorum deyin.
Ben doğum yaptığım gece hastanede gece rrefakatçi olarak sadece eşimle annemi istedim diye kvalidem resmen trip attı. Hiiç umurumda olmadi. Sanki insanlar zamanında kendi yaşadıkları zorlukları unutuyorlar. Destek olmak yerime kendi meraklarını tatmin etmek icin lohusayi ve bebegin sağlığını hiçe sayiyorlar. Bu durumda açıkça sözünü sakınmadan konuşmak en iyisi
35 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 "hafta sonra doğum olacak. Eşim de ben de görev sebebiyle buradayız. İkimizin memleketi de değil. Annem ve babam yanımda. En yakın akrabalar 12 saat uzakta. Doğuma eşimin annesi gelemez büyükbaş hayvanları var. Ama babası, iki ablası, ablasının çocuğu, benim teyzem, kuzenim gelmek istiyorlar. Ben kesinlikle istemiyorum. Çok sıkıntı olacak çünkü. Evde kedim de var. İyice stres olacağım. Eşim, annem zaten yeter. Bu insanlara gelmeyin nasıl denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?