- Konu Sahibi mermaid2608
-
O soylese de esi seyler oncedenTarihi geç söyle?
Care bulman lazim yoksa o sıkıntı streste sütün kesilir35 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 "hafta sonra doğum olacak. Eşim de ben de görev sebebiyle buradayız. İkimizin memleketi de değil. Annem ve babam yanımda. En yakın akrabalar 12 saat uzakta. Doğuma eşimin annesi gelemez büyükbaş hayvanları var. Ama babası, iki ablası, ablasının çocuğu, benim teyzem, kuzenim gelmek istiyorlar. Ben kesinlikle istemiyorum. Çok sıkıntı olacak çünkü. Evde kedim de var. İyice stres olacağım. Eşim, annem zaten yeter. Bu insanlara gelmeyin nasıl denir.
Bu kadar sıkboğaz etmenin mantığını çözemedim? Doğum sonrası seninn doğum şekline bağlı bir sürü temizlik bakım vs işlerin olacak. Belki hergün duş alman gerekecek. Tuvalette sıra mı bekliceksin? Veyahut banyoda. Tamam kalabalık güzel ama günlük. Bence siz kayınpederinizden başkasını şimdilik kabul etmeyin. En uygun dillede annem babam yanımda diğer babamda gelsin tamamız diyin. Veyahut kayınpeder hayvanların başında kalır kayınvalideniz gelir. Yani emzirme vs durumları da olacak. Rahat edemezsiniz. Gerçi bunu onların düşünmesi gerekte neyse. Veyahut merhaba eşinle konuş. Yardımcı olsun onun ailesi sonuçta sen laflanırsan sıkıntı olabilir. Rahat edemem sürekli tuvalet ihtiyacım olur kaldı ki pansuman vs yapılacak sürekli duş almam gerekecek de. Başka alternatif yok yani. Eşin konuşsun ona anlatman daha düzgün ve yanlış anlamasız olur35 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 "hafta sonra doğum olacak. Eşim de ben de görev sebebiyle buradayız. İkimizin memleketi de değil. Annem ve babam yanımda. En yakın akrabalar 12 saat uzakta. Doğuma eşimin annesi gelemez büyükbaş hayvanları var. Ama babası, iki ablası, ablasının çocuğu, benim teyzem, kuzenim gelmek istiyorlar. Ben kesinlikle istemiyorum. Çok sıkıntı olacak çünkü. Evde kedim de var. İyice stres olacağım. Eşim, annem zaten yeter. Bu insanlara gelmeyin nasıl denir.
Gelmek isteyenlere size yakın bir pansiyon veya otel önerseniz hem masraf olmasın diye çok kalamazlar hem de ortak wc/duş kullanımı pek olmaz.35 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 "hafta sonra doğum olacak. Eşim de ben de görev sebebiyle buradayız. İkimizin memleketi de değil. Annem ve babam yanımda. En yakın akrabalar 12 saat uzakta. Doğuma eşimin annesi gelemez büyükbaş hayvanları var. Ama babası, iki ablası, ablasının çocuğu, benim teyzem, kuzenim gelmek istiyorlar. Ben kesinlikle istemiyorum. Çok sıkıntı olacak çünkü. Evde kedim de var. İyice stres olacağım. Eşim, annem zaten yeter. Bu insanlara gelmeyin nasıl denir.
Onu yemezler. Özellikle hoşlarına gider. Çünkü normalde ben sevmem evimde kimse dolabı açsın vs.sizi ararlarsa gelin yardiminiz dokunur cok iyi olur.gelen giden olur yemekleri ,cayi yaparsiniz temizlige yardiminiz dokunur ben de bebekle ilgilenirim diyin.yerimizde az ama gelince sizler ayarlarsiniz bi sekilde diyin.Hepsi gelmekten vazgecer belki
Mantıklı değil mi ya. Ohh beCok mantikli. Sonucta bebek her zaman beklenen tarihte gelmiyor. Arkadasim 14 kasim diye tarih vermisti 4 kasimda dogumu oldu mesela.
Eşim söyler sanırım.Laftan anlamayacak kişilerse öyle yapın diyeceğim de daha sonra sorun yaşamaz mısınız? Kayınvalidenize söyleyin. Anne ben rahat edemem çekinirim, kendimi toparlayınca gelsinler diye. Hem kış, hem ortada birsürü salgın var. Yenidoğanın yanında o kadar yetişkinin ne işi var? Hatta eşiniz söylesin. Doktor şu salgın döneminde kimseyi almayın yanına dedi gibi. Eşinizde bitiyor olay. O söylesin. Siz de kendi tarafınıza söyleyin. Olmazsa anneniz söylesin.
Başıma gelmedi ama az çok durumu gözümde canlandırıyorum. Bence de gelmesinlerKesinlikle kesinlikle gelmesinler. Tum beyin hucrelerinizi maksimum kapasitede calistirip gerekirse atomu parcalayacak enerji uretip bir caresini bulun. Kesinlikle gelmesinler. Not ; ben yandim eller yanmasin diyen bir uye
Öyle düşünüyorumTarihi geç söyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?