doğum yapmamış aralık anneleri buraya

günaydın sabırlı aralık annelerim
bugün nasılız bakalım bende vereyim bugün yoklamayı yine tekimmm
bugün dogum yapan olacakmı bakalım.
doğum yapacaklara allahtan gayret kuvvet sağlık bir nefeste kurtulmalarını diliyorum

merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.bugün taburcu oldum.ayrıntıları daha sonra yazacağım inşallah.doğum yapmayanlara arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.

Dogum yapmamis Aralik anneleri
*burcutemur
*chealnadle
*ECEM2003
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*lora
*rapunzel26
*samira
*SUNiS
*suzi19
*ttuluk
*watergirl[/b]
*fatmanehir çıktı kaldık 12 kişi kızlar.

Bugün doktora gittim, hiç sancım yok ama günüm geçti.(40+5) Doktorum bu gece yatırmak istedi ama ben yarın gelmek istediğimi söyledim. Yarın sabah erkenden gideceğiz ve suni sancı verecekler çünkü bundan sonra beklediğim her saat için bebeğimin hayatı tehlikeye giriyormuş. Şuan içimde ne korku nede heyecan var çok garip.... Bana dua edin arkadaşlar,hakkınızı helal edin....

hadi hayirlisi canim dualarimiz seninle sende bizleri unutma helal olsun
güzel haberlerini bekliyoruza.s.

allah yardımcın olsun burcu....
bende aralık annesiyim
ugs tarihi yarın için dogum diyo ama normal tarihim 30 aralık....
ben 39 haftalık olcam insallah yarın kontrolum var
sabır işi beklemek zor valla.....
size bişey sorcam ben 25 martta adet oldum 1 nisan da bonyo yaptım
sanki bana daha cok var gibi geliyo.... sizin nasıl.....

cnm allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin isallah bebisini bu gidisle benim sonumda sana benzeyecek sanirim ama ben suni sancidan cok korkuyorum bakalim artik allahtan hayirlisi

dualarımız senınle canım allah yardımcın olsun.
darısı bebişini bekleyenlerin başına..

gülbeyzacim bugün hic gelmemissin heralde
dogurdun mu yoksa
ay hadi hayirlisi:teytey:

gülbeyzacim bugün hic gelmemissin heralde
dogurdun mu yoksa
ay hadi hayirlisi:teytey:

günaydın suzicim.

yok kız yok doğurmadım .ama 2günüm kaldı.

cuma günü allahın izniyle sezeryana girecem.

biraz rahatsızdım buyüzden giremedim siteye.

bu arada yılın ilk karını gördük bugün burada.

bizim bebişler karı görüpte gelcekler baksana.

sende durumlar nasıl..

Allah yardimcin olsun canim saglicakla kucagina alirsin insallah amin:Saruboceq:
gecmis olsun bu arada göremeyince dogurdun sandimkaydirigubbakcemile2
ben hala buralardayim doktora gittim acilma yok dedi hala-tatlicadiarzu- ama durumu iyiymis
bekletiyolar bakalim nolcak yarin yine gidicem kontrole ama suni sancidan korkuyorum
hayirlisi bakalim kizim ne zaman gelecek

merhaba arkadaşlar,ben de hala beklemedeyim....
doktor normalde 41. hafta sonuna kadar yani 7 ocak a kadar bekleriz demişti....dün yine kontrolüm vardı....belki de haftaya 40 da suni sancı veririz dedi...kızım 4 kg ya yaklaşıo...doğumda seni zorlar dedi....ben de şimdi suni sancıdan tırsmaya başladım...nette okuudm biraz...artık eskisi kadar emin değilim.....bi yandan diyorum 7 ocak a kadar bekliiim...ama o zamana kadar gelmezse yine suni sancı verecekler ve ben boşa beklemiş olacağım...bilemiyorum yani...siz ne dersiniz????

merhaba chealnadle
valla senin zamanin var 40 a kadar bekleyebilirsin hatta 10 gün daha insallah gelir ben cok yakinim sanirim suni sanci verirler cünkü tik yok ama cok korkuyorum bana da 10 gün daha bekleyelim dediler
yarin benimde kontrolüm var bakalim ne diyecekler insallah suni sanciya kalmaz kizim insallah:Saruboceq:
hakkimizda hayirlisi olsun

merhaba kızlar bende halen burdayım, aralık anneleri buraya baslığına detaylı olarak yazdım belki görmüşsünüzdür, sabah benden nişan geldi ama hiç sanci v.s. çıkmadı...
Benim doktorum suni sanciya kesinlikle karşı, kadın ve daha evvel suni sanciyla çok eziyetli bir doğum yapmış fakat sitede suni sanciyla doğum yapan arkadaslar var; Fas'in da yazdığı üzere bu normal doğumu ne kadar çok istediğinizle ilintili bişey...
Onların da yorumları aralık anneleri buraya baslığında var hemen dün yazmışlar, sağolsunlar...
5-6 kişi kaldık herhalde, artık bundan sonra tek duam bebişlerimiz için en hayırlı zamanda, en hayırlı sekilde gelsinler...
Hepinizi opuyorum azıcık daha sabir...(ben şimdi berbere gidip fön çektireceğim :jeyyar::jeyyar:hihoyyyt)

valla ben de kararsız kaldım...beklemedeyim....bakalım belki kızım müdahaleye gerek kalmadan gelir...salı günü anlaşılacak herşey....allah hepimiz için hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…