arkadaşlr bende ayın 14 ünde doğum yaptım şimdilik iyim daha sonra uzun uzun yazcam hepinizi öptüm
merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.bugün taburcu oldum.ayrıntıları daha sonra yazacağım inşallah.doğum yapmayanlara arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Bugün doktora gittim, hiç sancım yok ama günüm geçti.(40+5) Doktorum bu gece yatırmak istedi ama ben yarın gelmek istediğimi söyledim. Yarın sabah erkenden gideceğiz ve suni sancı verecekler çünkü bundan sonra beklediğim her saat için bebeğimin hayatı tehlikeye giriyormuş. Şuan içimde ne korku nede heyecan var çok garip.... Bana dua edin arkadaşlar,hakkınızı helal edin....
Bugün doktora gittim, hiç sancım yok ama günüm geçti.(40+5) Doktorum bu gece yatırmak istedi ama ben yarın gelmek istediğimi söyledim. Yarın sabah erkenden gideceğiz ve suni sancı verecekler çünkü bundan sonra beklediğim her saat için bebeğimin hayatı tehlikeye giriyormuş. Şuan içimde ne korku nede heyecan var çok garip.... Bana dua edin arkadaşlar,hakkınızı helal edin....
merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.bugün taburcu oldum.ayrıntıları daha sonra yazacağım inşallah.doğum yapmayanlara arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.
günaydın sabırlı aralık annelerim
bugün nasılız bakalım bende vereyim bugün yoklamayı yine tekimmm
bugün dogum yapan olacakmı bakalım.
doğum yapacaklara allahtan gayret kuvvet sağlık bir nefeste kurtulmalarını diliyorum
gülbeyzacim bugün hic gelmemissin heralde
dogurdun mu yoksa
ay hadi hayirlisi:teytey:
günaydın suzicim.
yok kız yok doğurmadım .ama 2günüm kaldı.
cuma günü allahın izniyle sezeryana girecem.
biraz rahatsızdım buyüzden giremedim siteye.
bu arada yılın ilk karını gördük bugün burada.
bizim bebişler karı görüpte gelcekler baksana.
sende durumlar nasıl..
merhaba arkadaşlar,ben de hala beklemedeyim....
doktor normalde 41. hafta sonuna kadar yani 7 ocak a kadar bekleriz demişti....dün yine kontrolüm vardı....belki de haftaya 40 da suni sancı veririz dedi...kızım 4 kg ya yaklaşıo...doğumda seni zorlar dedi....ben de şimdi suni sancıdan tırsmaya başladım...nette okuudm biraz...artık eskisi kadar emin değilim.....bi yandan diyorum 7 ocak a kadar bekliiim...ama o zamana kadar gelmezse yine suni sancı verecekler ve ben boşa beklemiş olacağım...bilemiyorum yani...siz ne dersiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?