doğum yapmamış aralık anneleri buraya

sağol canım yaa tatlı çevirmenim benima.s.
gerçekten partiye son katılmak istiyor baksana gelmiyo beyefendi
40 haftaya az kaldı artık

şekerim hakikaten zor olmalı ya benim de günüm dolmak üzere..e doktor ne diyo senin durumuna daha ne kadar bekleticek seni onu anlamadım..inşallah beni bekletmez daha fazla:Saruboceq:

şekerim hakikaten zor olmalı ya benim de günüm dolmak üzere..e doktor ne diyo senin durumuna daha ne kadar bekleticek seni onu anlamadım..inşallah beni bekletmez daha fazla:Saruboceq:

benim doktorum gecen hafta izne ayrıldı.. tam 40 haftayı doldurmadan 1 gün önce kontrolde ben bana kalsa bekletmem ama bebeğin sağlığı iyi dedi.. ben de beklemeyi tercih ettim. o 1 haftalık izin süresince 2 kere başka bir doktora yönlendirdi bizi. onda da kontroller iyi çıktı.. hatta o gayet iyi durumunuz rahim ağzı da yumuşamış bekleyebilirsin dedi.. ama sık sık kontrol edilmen gerek dedi.. bakalım hayırlısı işte. c.tesi kendi doktorum gelicek ve muhtemelen sezeryan diycek. ben 1 hafta daha beklemek istediğimi söyliycem. Rabbim hayırlısını versin. ben sabrediyorum mevlam ecrini verecektir inşallah.. yani aslında bekleten doktor değil, ben beklemek istiyorum sonuna kadar..

arkadaşlar sabrınızı takdir ediyorum.37+4olarak hiç sabrım kalmamış durumdayım.pzt yada salı sezeryan olucam onu zor bekliyorum.sizleri okudukça iyiki sezeryan istemişim diyorum yoksa taaa yılbaşını bekleyecektim.allah hepimize sabır versin

karga kahvaltısını yapmadan geldim
saat 5.30 dan beri dönüyom yatakta
evin içide soğumuş gece sönmüş herhalde kaloriferler şu anda soğuğa yakın ılık kendine hali yok yani
dışarı ise buzz buzzz
hava çok soğuktu zaten azıcık kar yağmış o da donmuş
hiç yumuşamamış yani hava
arabalar falan zor çalışıyo dünden beri
acayip soğuk burası
allahım hayırlısını versin havalar iyice kötü olmadan alayım bebeğimi kucağıma inşallah:Saruboceq:

benden de günaydın aynen ne kargalar ne de biz kahvaltımızı yaptık... ama şimdi bişeyler atıştırırım galiba şekerimiz düştü:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

Günaydııın......... kimsecikler yok sanırım. Yoklamamı vereyim dedim biz hala buralardayız durumumuz da gayet iyi. Gün akşam acile gidip nst çektirdim herşey gayet sakin, yolunda çıktı. Biz de doktorumuzun gelmesini bekliyoruz. pazartesinden sonra ne zaman isterse o zaman gelebilir oğlum ...

kızlar benim doktorumda tatilde pazartesi gelecek, geldiğinde doktora gitmeyeli 18 gun olmuş olacak, gerci en son gittiğimde dogumun yakın olduğunu ya da tehlikeli bir durum oldugunu gösteren hiç bir şey yoktu sizce 18 gun doktora görünmemiş olmak, nst filan çektirmemek bu haftalar için çok mu?

goldgelb bende senin durumundayımm canımm
benimde doktorum pzt. geliyo.ve bizde yaklaşık 15 gündür gözükmedik
ne ultrasyona nede nst ye girdimm.
bende cok merak etmiştim bu durumu ihşalalhh bi sorun cıkmaz

dr um olmasada 4-5 güne bir nst çekildim ben
pazartesi tekrar çekileceğim
ama hareketleri iyi ise kızlar takmayın kafanıza
herşey yolundadır inşallah

inşallah canım sen 39 +2 misin şafak 5 yazmışsın.. ne guzel bayagı az kalmış pazartesi hersey belli olur sende

pazartesi benimde kontrolüm var
aayy ne diyecek bakalım az kaldı
beklemek ister misin derse bekleyelim diyecem
allahım hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

yay burcu olacak derken benim bebek oğlak burcu olacak sanırım
niye bilmiyorum doğmayacak gibi gelmeye başladı:roflol:
fas tan sonra en kıdemli ben olacam sanırım
ceyrem de bugün sezeryan olcam diyordu
inşallah hayırlı haberleri gelir:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim.günümüz iyice kesinleşti 22 aralık 16.00.
ama heran olabilir.gün içinde kasılmalar 3 den fazla değilse sorun değilmiş.alttan muayene istedi ama ben istekli olmayınca yapmadı..doğumda .sonda lavman da yokmuş rahatladım.

hadi hayırlısı tarihin belli olması ne güzel biz de yarın gideceğiz doktora işallah kesin belli olur.15 16 demişti ama...:uhm:

selam kizlar bende daha doguramadim beklemedeyimm geceleri fecii sancilarim oluyorr
ama dr 5 dk arayla olursa oyle ara dedii
ve bendenn beyaz seffaf kivamli bi akinti geldi o neyin nesii ((

Merhaba Orkidem bende bu sabah gördüm beyaz seffaf bir akinti
acaba nisan dedikleri bu sekilde de olabiliyo mu?
bende agri sanci yok ama kizim cok hareketli acaba hareketli olmasi da sorun olusturur mu?
off bi dogursakta kurtulsak.....

selam kizlar bende daha doguramadim beklemedeyimm geceleri fecii sancilarim oluyorr
ama dr 5 dk arayla olursa oyle ara dedii
ve bendenn beyaz seffaf kivamli bi akinti geldi o neyin nesii ((

son zamanlar benim akıntım da hep öyleydi..
hafif pembemsi ya da kanlı olması gerekiyor nişanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…