-tatlicadiarzu-senin ki partiye en son katılıp tüm dikkatleri ustune çekmek istiyormuş, öyle yazıyor takviminde Adamelcim... valla eşim bu akşam misafir çagirdi bende bunun karşılığında evi sildirip süpürttüm kendisine :jeyyar: :jeyyar:
ah be güzelim 40+6 olarak ben ne yapayım.. valla artık millete cevap vermeye üşendiğimden bazen telefonlara çıkmıyom. anneme ya da eşime duşta, uyuyo filan dedirtiyom.. moralimi bozmuyorum hoş ama laf anlatmaktan çok yoruldum ben.. bi de benim annem bir melek diye bi dizi var.. orda neriman gelini ece doğururken inanmıyodu.. o gelin doğuramaz beceremez diyodu.. ben de o misal kendimle dalga geçiyom.. amma beceriksizim bi bebek bile doğuramıyom diyom.. eşim de kıkır kıkır gülüyokaydirigubbakcemile3 anlıycaaan dalga geçip eyleniyoz basbayaa. pek mutluyuz Allah bozmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şekerim hakikaten zor olmalı ya benim de günüm dolmak üzere..e doktor ne diyo senin durumuna daha ne kadar bekleticek seni onu anlamadım..inşallah beni bekletmez daha fazla:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim.günümüz iyice kesinleşti 22 aralık 16.00.
ama heran olabilir.gün içinde kasılmalar 3 den fazla değilse sorun değilmiş.alttan muayene istedi ama ben istekli olmayınca yapmadı..doğumda .sonda lavman da yokmuş rahatladım.
selam kizlar bende daha doguramadim beklemedeyimm geceleri fecii sancilarim oluyorr
ama dr 5 dk arayla olursa oyle ara dedii
ve bendenn beyaz seffaf kivamli bi akinti geldi o neyin nesii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?