Doğum yapmış emzirme donemi bitmis anneler

Tek çare estetik. Diyorum bir miras kalsa da estetik olsam.

Ya benimki küçük meme. Emzirirken süpper olmuştu emzirme bitince eski haline döndü, sarkma yok, yumuşama var. 2 yila yakin emzirdim.

Emzirme bitince eski boyutuna dönüyor, biraz toparlanıyorlar ama asla eski diriliğine geri dönmüyorlar. Benim göğüsler ilk hamileliğimde 2,5 beden civarı büyüdü, şuanda da durum aynı. Önümde iki balonla geziyor gibiyim. 2 sene sonunda süt macerası bitti ama çok spor yapan bir insan olmama rağmen, gevşek kaldılar. İnsan üzülüyor tabii, bu kadar çabuk gelişen fiziki değişimleri kabul etmek zor. Napalım, iyi tarafından bakacağız artık; en azından o deformasyonun değeceği bir işlevi yerine getiriyorlar, anne sütü! Çok rahatsız ederse de yaşasın estetik cerrahi!

benim zaten küçüktü emzirme döneminde epey büyüdü ama sonrasında tekrar küçüldü hatta olduğundan da küçük şu anda

Ayy insalah dediğiniz gibi olur kuculur birazda olsun..kızım emsin bana yeter ama çok takıyorum koca seyelri);

Birazını benle paylaşabilirsin duyduğuma göre emzirme bitince geri küçülüyormuş ama biraz sarkma oluyormuş. Onun için de egzersiz vs vardır herhalde.

Tek çare estetik. Diyorum bir miras kalsa da estetik olsam.
Ben estetikten korkuyorum bir arkadaşım olmuştu,hissizleşme oluşmuş kalıcı olarak, başka hasarlar da tabi:///
Spora güveniyordum ama..yorum yazan diğer arkadaşlara bakınca o da mı çare olmuyor diye düşündüm..iyi de bu ünlü ablalar nasıl yapıyor bu işi

Hepsi estetik bacım onların gösteriş spor yapıyorlar hepsi.

benim de göğüslerim çok küçüktü çok şükür 23 ay emzirdim ama emzirme bitince şimdi sadece ucu kaldı e tabi deforme oldu vs ama önemli değil çok şükür onu besleyebildim

Emzirme donemi bitince benim pörsük minicik goguslerim oldu şoka girdim yavas yavas toparlanıyor eski haline doner ınsallah

bu kadar büyük şeyler nasıl kuculecek aklım almıyor kafam kadar olmuş :)

Ay insalalh canım insalalh kambur oldum zatii... .ağzından suan bal damliyor:)emzirmek çok güzel ama bu kadar büyüklük çok fena cokk

Oh çok şükür herkesin pörsükmüş. O zaman arada çok göze batmam.

Hamileyken göğüslerim 2 beden büyüdü o halini hiç sevmemiştim taş gibi dursada büyüğe alışkın değilim:) 3-4 ay emzirdim oğlum 10 aylık emmiyor şuan maşallah diyim göğüslerim eski haline kavuştu çok şükür :) ama malesef karın eskisi gibi kalmıyor eskisi gibi gergin kalması için heralde ebru şallı gibi hergün plates yapmak lazım ama nerdeeee biz ev hanımları o vakti nerde bulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…