- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Tek çare estetik. Diyorum bir miras kalsa da estetik olsam.Ben de gülsem mi ağlasam mı bilemedim yorumunuza yaaa:/
Ben de aynı durumdayım. 15aydır emziriyorum hem de ger dk nerdeyse, meme tiryakisi bebemben çocukken daha,ablam dalga geçerdi,”sen evlenip bebeğin olduğunda memelerin yere değecek” diye
Korkulu rüyamdı çocukluktan beri,gerçek olduşimdiden sarkık,emzirmeyi bırakınca nasıl bir hal alıcak düşünmek dahi istemiyorum. 3-5 hareket yapıyorum ama sanmak ki kurtulsun:///
benim zaten küçüktü emzirme döneminde epey büyüdü ama sonrasında tekrar küçüldü hatta olduğundan da küçük şu andaBen çok yere yazdım ama net ve kesin bir cevap alamadım..6 aylik kizim var çok şükür bugüne kadar emzirdim ama göğüslerim çok büyüdü önceden de büyüktü ama bukadar degildi..Rabbim nasip ederse en az iki yıl emzirecem ama bu büyüklük ve sarkma psikolojimiyi bozdu emzirme bitince birazda olsa kuculur mu
Ayy insalah dediğiniz gibi olur kuculur birazda olsun..kızım emsin bana yeter ama çok takıyorum koca seyelri);
Ben estetikten korkuyorumTek çare estetik. Diyorum bir miras kalsa da estetik olsam.
Hepsi estetik bacım onların gösteriş spor yapıyorlar hepsi.Ben estetikten korkuyorumbir arkadaşım olmuştu,hissizleşme oluşmuş kalıcı olarak, başka hasarlar da tabi:///
Spora güveniyordum ama..yorum yazan diğer arkadaşlara bakınca o da mı çare olmuyor diye düşündüm..iyi de bu ünlü ablalar nasıl yapıyor bu işi
benim de göğüslerim çok küçüktü çok şükür 23 ay emzirdim ama emzirme bitince şimdi sadece ucu kaldı e tabi deforme oldu vs ama önemli değil çok şükür onu besleyebildimBen çok yere yazdım ama net ve kesin bir cevap alamadım..6 aylik kizim var çok şükür bugüne kadar emzirdim ama göğüslerim çok büyüdü önceden de büyüktü ama bukadar degildi..Rabbim nasip ederse en az iki yıl emzirecem ama bu büyüklük ve sarkma psikolojimiyi bozdu emzirme bitince birazda olsa kuculur mu
Hahaha geberdim yaaaa:))İğrençleşmek istemiyorum ama benimkiler şu an zorlayınca kendi ağzıma girebiliyor
19 aydır emziriyorum, ikinci bebek
Denemedin değil miİğrençleşmek istemiyorum ama benimkiler şu an zorlayınca kendi ağzıma girebiliyor
19 aydır emziriyorum, ikinci bebek
bu kadar büyük şeyler nasıl kuculecek aklım almıyor kafam kadar olmuş :)Küçülür hatta dizine doğru yolculuğa çıkar memintolar. Küçülmeye tahammül edemeyip terketmeye çalışıyorlar bedeni. Yolculuk kısa sürüyor, dize kadar gidip "neyse kalayım arada biri mıncırır işe yararım" deyip diz hizasında konuşlanmaya karar veriyorlar.
Ay insalalh canım insalalh kambur oldum zatii... .ağzından suan bal damliyor:)emzirmek çok güzel ama bu kadar büyüklük çok fena cokkHiç üzme kendini daha geçen hafta yengem sordu “sen herhangi bişey mi uyguladında küçüldü emzirmeden mi dedi” bariz belliydi benimki kambur olacaktım nerdeyse saklayacam diye ama emzirme bitince iyce farkediliyo küçülüyo tecrübeyle sabit
Oh çok şükür herkesin pörsükmüş. O zaman arada çok göze batmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?