- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.341
canım benim yaa ege de mi hasta oldu
canım bugünde öksürürse götür doktora mutlaka bak bizimki 2 günde gögsüne indi bronşit oldu hemen allah korusun ...
deniz daha iyi dün gece de 1-2 kere öksürdü ilaçlar iyi geliyor herhalde o kadar ilacı bende içsem iyi gelir walla ...
kuzum yaa nası bayılıyor şurup içmeye çook komik ... şurubun şişesini gördüğü gibi ağzını açıyo serseri ...
geçmiş olsun aytenim çok dikkat edin ...bi de doktor bana bol bol ıhlamur rezene papatya ver dedi
deniz biberon kabul etmediği için içiremiyorum ama siz verin egeye yumuşatır gögsünü.burnuna da 2 saatte bir okyanus suyu ... birde coldmix die bi damla var fatma tavsiye etmişti onu da doktoruda kullanabilirsiniz dedi yastığına ondan damlatıyoruz birazda olsa ferahlatıyor burnunu açıyor
aytenn bizde çok giderizz çakırlara kahvaltıya genelde pazar günleri
hicrannn ceylin mi uyandıı gııı nerdesinnnn gidecemm uyuyacamm bakk
istiyom tabii, istemezmi insan ( bu söz babam ve oğlum filminden dolaştı ağzıma yaakaydirigubbakcemile3) istemezmi insan kadının her cevabı böyleydi.
Denizo şurup içmeyi seviyor haa kerata iyi olsun inşlh içsin şuruplarını
coldmix damlayı bir eczaneye sordum bende adam ne olduğunu bile bilmiyordu. bende alsam iyi olacak.
antalyaa hava süperrrrrrrr
bahar geldiiiiii
temizlik yapmak gerekkkk offfff offffff
halılar koltuklarr camlarr vs vs heryer temizlenecekkkkkk
MERVEEEE hg bacımmmm ne yapann
işte benden de bir nostaljik resimmmm en şişko halindennn:roflol::roflol::roflol:
evet aytenn aynen katılıyomm doymak nedir bilmiyoo insann eşim çok severr gözleme genelde o yer hamu işi ...... bu sene artıkk kızımızla giderizzz.. gııı pazar günü bide pazarı oluyooo gitmişkenn alışverişte yapılıyoo..zaten yazınn tümm şehirr sankii çakırlara akın ediyoooo :)))))))))
o zaman bu da bendeniz
8,5 aylık ve 5 aylık hallerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?