Doğum yapmış olan anneler buraya....

Allah allah ne zorluğu varki....
ben sadece mide bulantılarımda zorlanıyorum başka hiçbir zorluğunu görmedim...
ki sen yenisin bide...
biz 23 haftalık olduk...

annaa sende hamilesinn canımmm peki sen normal doğum mu yaptınnn

yaa bende 2. bebeği istiyom ama sezeryanla doğum yaptımm doğumuu

annaa sende hamilesinn canımmm peki sen normal doğum mu yaptınnn

yaa bende 2. bebeği istiyom ama sezeryanla doğum yaptımm doğumuu

kız senin haberin yok mu...
doğuma az kaldı benim...
sezeryan yaptım canım ben...
çok tehlikeli hamilelik geçiriyorum...
biraz bekle...
bizim ikisinin arasında 11 ay olacak...:roflol:
erken doğurursam bilemiyorum artık...kafamçokkarıştı

canım allah muhabbetinizi artırsın. Bende çok severim kalabalık aileleri bir arada olmayı.
babam bizi çok sever ama sevgisini göstermez ama torun olunca başkaymış nerdeyse hergün görmeye geliyorlar :1hug:

ya sahi kızz sezeryanla 2. bebek rası 2 yıl olması lazım diyorlar rskli diyorlar vss senin dr ne dedi sorun olmaz değilmiii senin için yada zormu olur

gözdecim denizo nasıl, bizim egede hasta oldu gece çok ağladı burnu tıkalıydı bide boğazına kaçıp duruyodu öksürüp durdu kuzum benim.

günaydın herkeseee....aytencim hamileyken bile fazla şişmemişsin ki sen bacakların felan gayet zayıf gözüküyo....bitek karnın fırlıycakmış gibi duruyoookafamçokkarıştı
gülcüm Allah yardımcın olsun gerçekten böle durumlarda konuşmak çok zor oluyor en iyisi eşinn konuşması çünkü sen sölesen anlayış göstermezler....
canancım bazıları derken benden bahsetmişsin kayınvalidem sürekli kucağına alıyor evet ben bundan şikayetçiyim çünkü ben her saniye çıocuğumun yanında değilim ve onu ne kadar öslediğimi de herkes biliyor...o yüzden biraz daha ılımlı davranabilir:çok üzgünüm: 10-15 dakika sonrası zaten ayrılıcağım yanlarından mesela aşıya gittiğimizde kadın biliyo boyna çocuğu istiyo benden...eminim bu durum biçok kişiyi rahatsız ederdi...

Son düzenleme:
bende 2 yıll ara vermekkk gerektiğini sanıyordumm hımm demek erkende oluyooo
bende dr gideceğimm bakalım ne diyecekk bana ayyy bende tekrar hamile kalmayııı allahın izniylee..

aytenn canımm benim kızımda aynı şekilde rahatsızz burnu tıkalı öksürüyo arada bi hırıltısı oluyoo... olmazsa drumuza gideceğizz artıkk....
hayır yani biz bide sıcak memlekette yasıyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…