Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben kaynanamın kızımı görmesini çok isterdim en küçük oğluyla evliyim ondan mıdır bilemem ama bizi çok severdi bir çocuğumuz olsunda çok istiyordu allah rahmet eylesin kaynanama görmek nasip olmadı sizinle aynı durumları yaşasam bende kızarmıydım acaba :uhm: ama kayınpederime kızıyorum kucağına aldığı zaman çocuğu iyi tutamıyor götürüyor tv nin dibine kadar izlettiriyor bende hemen elinden alıyorum bir şekilde.

bende 2 yıll ara vermekkk gerektiğini sanıyordumm hımm demek erkende oluyooo
bende dr gideceğimm bakalım ne diyecekk bana ayyy bende tekrar hamile kalmayııı allahın izniylee..

sağol ayşecim yaa evet canım ama bence hasta olmalarıda lazım çünkü bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi ancak hasta ola ola olur. benimki kuzenınden bulaştı.

gözdecim denizo nasıl, bizim egede hasta oldu gece çok ağladı burnu tıkalıydı bide boğazına kaçıp duruyodu öksürüp durdu kuzum benim.

canım benim yaa ege de mi hasta oldu
canım bugünde öksürürse götür doktora mutlaka bak bizimki 2 günde gögsüne indi bronşit oldu hemen allah korusun ...
deniz daha iyi dün gece de 1-2 kere öksürdü ilaçlar iyi geliyor herhalde o kadar ilacı bende içsem iyi gelir walla ...
kuzum yaa nası bayılıyor şurup içmeye çook komik ... şurubun şişesini gördüğü gibi ağzını açıyo serseri ...
geçmiş olsun aytenim çok dikkat edin ...bi de doktor bana bol bol ıhlamur rezene papatya ver dedi
deniz biberon kabul etmediği için içiremiyorum ama siz verin egeye yumuşatır gögsünü.burnuna da 2 saatte bir okyanus suyu ... birde coldmix die bi damla var fatma tavsiye etmişti onu da doktoruda kullanabilirsiniz dedi yastığına ondan damlatıyoruz birazda olsa ferahlatıyor burnunu açıyor

aaaaaaaaaaaaaaaa ne kaynanalar var yaa adama hayatı zehir ederlerrr anlamıyorum yaaa bunlar kendi kaynnaları ile güllük gülüstanlıkmı geçinmişşş onlar kendilerine karıştığında kötü hissetmemişlermi her işe maydonoz oldıklarında kızmamışlarmı eee kendi çektikleri ders olmamışmı bunlara yaaa insan gelinine kendi yaşadıklarını yaşatmaz mantık bu değilmi yaaa anlamıyorum anlamıyorummmmmmmmmmmm:uhm: kaynanaları anlayamıyorum hayır yeri gelir anlaşamazsın fikir ayrılığı olur yeri geliyor annemizlede tartışıp kızılıyoruz bu kadarı normal ama fazlasıııı yuhhhh dedirtirrrrrrr

Allah allah ne zorluğu varki....
ben sadece mide bulantılarımda zorlanıyorum başka hiçbir zorluğunu görmedim...
ki sen yenisin bide...
biz 23 haftalık olduk...

maşallah yaaa baya büyümüşşş yanii sanki 3-4 aylık gibi geliyordu bana sanki bebeklerimiz büyüyorda karnındaki yerinde sayıyor bana da bak yawww:roflol::CüvCüv::ecrin_bebek:

ayten hamileykende hiç kilolu görünmüyorsun sadece göbek var
şimdi alıntı yapmıyım (silmem için beni arar durursun :)) bir resmini çok beğendim güzel hatunsun maşallah

antalyaa hava süperrrrrrrr
bahar geldiiiiii
temizlik yapmak gerekkkk offfff offffff
halılar koltuklarr camlarr vs vs heryer temizlenecekkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…