- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.321
günaydın herkeseee....aytencşm hamileyken bile fazla şişmemişsin ki sen bacakların felan gayet zayıf gözüküyo....bitek karnın fırlıycakmış gibi duruyoooşakkıdı
gülcüm Allah yardımcın olsun gerçekten böle durumlarda konuşmak çok zor oluyor en iyisi eşinn konuşması çünkü sen sölesen anlayış göstermezler....
canancım bazıları derken benden bahsetmişsin kayınvalidem sürekli kucağına alıyor evet ben bundan şikayetçiyim çünkü ben her saniye çıocuğumun yanında değilim ve onu ne kadar öslediğimi de herkes biliyor...o yüzden biraz daha ılımlı davran:çok üzgünüm:abilir 10-15 dakika sonrası zaten ayrılıcağım yanlarından mesela aşıya gittiğimizde kadın biliyo boyna çocuğu istiyo benden...eminim bu durum biçok kişiyi rahatsız ederdi...
bende 2 yıll ara vermekkk gerektiğini sanıyordumm hımm demek erkende oluyooo
bende dr gideceğimm bakalım ne diyecekk bana ayyy bende tekrar hamile kalmayııı allahın izniylee..
gözdecim denizo nasıl, bizim egede hasta oldu gece çok ağladı burnu tıkalıydı bide boğazına kaçıp duruyodu öksürüp durdu kuzum benim.
Ayşecim maşallahhh kızına,dünya güzeli olmuş...
Umut gördüm seni burdasıın,sengözlerimebaksanabCanan da seni merak ediyordu.
Kızlar yarın arayıp geziyi iptal edecem eşimle tartıştık,iptal et anasını satayım dedi zaten anasının yaptığına o da gıcık olmuş,mırın kırın etmiş mutfakta ama kadın oralı olmamış..Olan bize oldu bi gezelim arda tatilimiz var dedik o da yalan oldu.Nefret ediyorum yaa var mı ötesi bi git kadın ya zaten hergün beraberiz madem kardeşin geldi ben gelmeyeyim siz gidin de..yokk beleş gezi kaçar mı,zaten benim annem ne gerek vardı kızım ben gidince siz giderdiniz ben gelmeyim falan diyor o sevindirik olduydu.Ağzı kulaklarına vardı beraber gidicez deyince.kötükedihüso
Gunaydn herkese...
Tesekkurler edacım evet öyle gercekten... a.s.
Dönürüm Allah ıyılıgını versın emı bunlar bırbırlerı ıcın dogmuslar dermısık bırde :roflol:
Allah allah ne zorluğu varki....
ben sadece mide bulantılarımda zorlanıyorum başka hiçbir zorluğunu görmedim...
ki sen yenisin bide...
biz 23 haftalık olduk...
[URL=htt---------------------------------------
maşallah çok yakışmış hamişlik sen galiba 2. yi istiyon ggıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?