- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.461
Seren kız senmı geldın nıye bana haber vermıınnn boncuuk.... Şeniz
Iyı ınsan lafın ustune gelırmıs vallaaa... delikfadulden
nettin kızz,1yaş iyidir iyiicanım bazı bebekler erken başlar benim kız öle oldu şansımıza bazıları 3 yaşına kadar alışamıyor wc korkusu oluyor benim kardeşimin kızı da 1 ay sonra 3 olacak ama hala wc istemiyorr bazen götürebiliyor kardeşim oturak vss işe yaramadı onda abimin oğlu 21 aylık başladı oturağa belli olmuyor işte ama bize çok iş düşüyor burda bence bebeklerimizi alıştırmak için önce oturağa alıştırmak lazım oyuncak gibi yanii sonra her yaptığında bir poyun hediye gibi bişii yapmak lazım bence ben kızıma öle yapmıştım hoşuna gidiyordu ve alıştı öle öle ama alıştırma devresinde ben malatyaya gitmiştim bağ bahçe dolaşıyordu kızım bazen kaçırıyordu tabii o allahın emri bir süre kıyafetlerimiz kirlendi 1 ay kadar ama sonra 1 ayda arada kaçırdı sonrasında alıştı işte ancak tuvaletinin gelip gelmediğini anlayabiliyorlar standartı nedir bilmiyorum araştırmadım ama 2 yaş normaldir herhalde
dünyayı verseler bana yinede öyle bişey diyememSerap ne deyimki ben şimdi,hiç aklım almıyor yetiştirilme tarzı sanırım,asla emrivaki yamamam kimseye,herkesin işi gücü ben miyim canım,onlarında 3 kişiler biri bile düşünmemiş bi telefon açalım diye.
annem gene mutfakta kadın buraya geliyor,gidene kadar bizim hizmetçimiz gibi valla
kayınvalidem misafir gibi oturuyor,yapan varya nasıl olsa..
23 nisan da Safranboluya gidecektik yer ayıttırdık hadi annemde burda diye anneler de gelsinler dedik
kayınvalidemle annemede oda ayırttıkhoş annem olmasaydı ben hayatta kaynananmı peşimize takmazdım da,şimdi bana diyo ki bizim oda 3 kişilik olsun kardeşi de gelecekmişyani anneler hadi neyse de ben teyzesinin masrafını çekmek zorunda mıyım al sana bir emrivaki daha.
niye şaştın bu kadar adı üstünde hamile yaww,hastanelerde yatanlar bile var sıkıntıdan şekercimm..Allah allah ne zorluğu varki....
ben sadece mide bulantılarımda zorlanıyorum başka hiçbir zorluğunu görmedim...
ki sen yenisin bide...
biz 23 haftalık olduk...
hoşbuldukhihoyyyt,evet ankaradayım,bizede beklerimEMELLLLLL hg canımmmmmmmm
niye şaştın bu kadar adı üstünde hamile yaww,hastanelerde yatanlar bile var sıkıntıdan şekercimm..
eksik olmayın cancanlar..ben arada bi bakım kaçıyorum..benımkı galıba diş çıkaracak..yada benim canımı çıkaracak:)bıberonu mıkrofon sanıyo sanırım artık:))iştah gitti..azgınlık desen babasını geçti:)allaha şükür yinede artık sinirsiz danakıyma gibi oldum gülümseyerek geçiyorum:)ama yorgunum ve fırsat bulamıyorumkızlar..şu esnadadudukludeıkıncı posta yemegım pşiyo..yemedı oncekını...ev allahmuhafaza...mok içinde boncukayşe oldum:)hepinizi seviyorum,özlüyorum..arzu bayadır yok..aytenın dediği gbi bilen varsa bi arasın..yakında yıne görüşürüz cancalar..allaha emanet..
yok kıs hicran normal resim koydu betüş hamiş görmedik daha
:tomato::tomato:isteriz isteriz betülü de isteriiiizz
:çok üzgünüm:KOYMUŞUN AMA GÖRMEDİMMMM KAÇIRDIM YAWFF:çok üzgünüm:
BENDENMI BAHSETMISTINIS YOKSAM:lepi:
bu kızzz hamiş değüldü galiba aslanı babası doğurdu sanırsamm:roflol::roflol::roflol:
babasında da su sıra bır tane var ama ben dogurdum o hala doguramadı... :CüvCüv:
:roflol:
:tomato::tomato:
:çok üzgünüm:
He bacım ıkı sayfa once senı konustuyduk... Şeniz
Çok sağol canım.ayşeeeee GEÇMİŞ OLSUNNN
zeyneppp İYİ YOLCULUKLARR
semaaaaa HAYIRLI OLSUN İNCİNİZZZ
ahanda doğuma girmeden 10 dk önceki halim..yaw ne heyacanlı günlerdi be yaaaa..zaman nasıl geçiyo dimi kızlarr
ay canımmm senin de karnın devasaymışşş yaawww...ama yine de güzelliğinden bişi gitmemiş...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?