Doğum yapmış olan anneler buraya....

Tesekkur ederm canım benımmm muckkkss.. Şeniz

kaydirigubbakcemile3
En en ne demek acep aplaa? kaydirigubbakcemile3

Sedacım ozletme artık kendını gel sık sık yaa.... benneyaptımki

Ne demek canım... Şeniz

Ayrıca tesekkur ederım guzel sozlerın ıcın arkidisimmm.... Şeniz

Kızlar Gulsumle bı mantı yapmısız sormayın varya bannaklarınızı yersınz eşim tabak tabak goturdu bu ılk mantımdı harıka olduuu.... delikafadulden :lepi:
isterseniz iki denecuk verebılırım..

yaşasıınn sedacıım..şükürler olsun...inan ismetde benim porselenleri dökücek yakında..huysuzluğu kendini aştı..ama garıbım naapsınn..valla gözünaydın canımbenim...bundan sonrakıler boyle olmicakmış şükür....güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim sedacım...kalpten kalbe bir yol vardır görülmez demiş bi ozan:)...

sen..sen..sen duygucum:)) haremimin gözdesi,latilokumum:)
betülcüm en en demek en enli demek deil hoş en iddalı diyelim biz ona :)hatta sayamadıklarımda var:)

betülcüm en en demek en enli demek deil hoş en iddalı diyelim biz ona :)hatta sayamadıklarımda var:)

Yok sen beni bu akşam mest etmeye karar verdin anladım hep moralimi yükseltiyorsun benim allah senden razı olsun canım benim..herşey gönlünce olsun:1hug:a.s.

Kızlar Gulsumle bı mantı yapmısız sormayın varya bannaklarınızı yersınz eşim tabak tabak goturdu bu ılk mantımdı harıka olduuu.... delikafadulden :lepi:

cokacimcoookcokacimcoook ya normalde mantı sevmem çok ama şimdi yiyesim geldi çok ısrar ettin gönder gariialkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

ay evet benimde aklımdaydı iltifatlardan kendimi kaybettim Umutcum nasıl oldu gerçekten Eda hatırlattı iyi oldu??

Listene katılıyorum,yazmama gerek kalmadı,ama bi şeyi değiştiriyorum,en KARıZMATıK sensin!!vede en gerçekçi!!!Hıı bide en komik:Canandelikafadulden
bu arada ilk kez biri bana yürekli diyo :-O

Son düzenleme:
Bencede Emele katılıyorum en en gerçekçi ve içi dışı bir sensin Umut..Helal olsun vala..Enlerinde daha iyi anladım bunu...

kız bende duymadım apalamayı,cahillik değil bence.komşumda sürekli köylü şivesi konuşuyor ne dediğini hiç anlamıyorum kara cahilim ben:1ninca:

sen de cahalsın ozaman... :roflol::roflol:
kız şaka yaptım tabi ki de cahillik değil...sen de herşeyi ciddiye alıyon heee...klava:

oy oy oyyy maşallah... bak sayemde bişey daha öğrenmiş oldun... :roflol:

bak umutcum beni dinleyip Türkçe konuşsan böyle açıklamak için parmaklarını yormican... ben de kendimi forumun salağı ilan edecektim... neyse ki tek anlamayan ben değilmişim.... :roflol:

Kızlar yaa açlıktan ölürmüyüm sizce bugün öğlen 3 müydü ne biskrem yiyince başka hiçbirşey yemedim bayılcam galiba birazdan gidem yatam bari yaaa.Yarın kesin 500 gram daha vermiş olurum amadelikafadulden

a.s.Şeniza.s.Şeniz

cokacimcoookcokacimcoook ya normalde mantı sevmem çok ama şimdi yiyesim geldi çok ısrar ettin gönder gariialkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

valla harika oldu ya...
ben ağzıma bile almazken ben bile beğendim yani...
ellerimize sağlık betülcüm...
afiyet bal şeker olsun...

benimkiler bitti canı çeken betülden istesin... :icecream:

ya duyguu..vallahii alemmsin:))..sinir tuttu,gülüyorum şimdii:))..canımbenim allah sendende razı olsun..emel bencede canan çok komik hakketen:)doğal matrak hatun:)...
edacım,duygucum eksik olmayın..daha iyi şükür..haftasonu gidicez yıne doktora..adam homurhomur uyusada elimayağımmış..bebeği kaldıramıyo bile garibim..buyuzden cok az girebılıyorum artık..kalpler bir ama...havadabi ısınamadı şöyle güzelcene..bi kafe buluşması ayarlicaz artık kısmet olursa şöyle kalabalık ve rahat..ben yer bile ayarladım sayılır:)allah sağlık versinde...o taraflara gelme durumumuz olursa hemen haber verıcem edacım..

Eee niye yemiyosun kii? gece emziriyoruzda miden kötü olur..bir şeyler atıştır bence...

gülsümcüm....bende seni ciddiye almıyorum zaten emele dediiğin gibi..ama senle uğraşmicam allahtan korkarım..ama bende oyle bi moktan kalp varki,gözlerim önümdekini görmezken kalbim bin km yi görür..

Gülersin tabi tutar sinir benide tuttu zati o sinir:roflol::roflol:
Geçmiş olsun canım çok zor demi aslında eşlerimiz birşey yapmıyor gibi gözüküyor ama elimizi ayğımız doğr söylüyon mesela ben sürekli tutsana bi egeyi lavaboya gıdıcem yemek yapıcam banyo yapıcam şeklindeyimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…