- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.481
ya duyguu..vallahii alemmsin:))..sinir tuttu,gülüyorum şimdii:))..canımbenim allah sendende razı olsun..emel bencede canan çok komik hakketen:)doğal matrak hatun:)...
edacım,duygucum eksik olmayın..daha iyi şükür..haftasonu gidicez yıne doktora..adam homurhomur uyusada elimayağımmış..bebeği kaldıramıyo bile garibim..buyuzden cok az girebılıyorum artık..kalpler bir ama...havadabi ısınamadı şöyle güzelcene..bi kafe buluşması ayarlicaz artık kısmet olursa şöyle kalabalık ve rahat..ben yer bile ayarladım sayılır:)allah sağlık versinde...o taraflara gelme durumumuz olursa hemen haber verıcem edacım..
cokacimcoookcokacimcoook ya normalde mantı sevmem çok ama şimdi yiyesim geldi çok ısrar ettin gönder gariialkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
paraylan olabulu..valla harika oldu ya...
ben ağzıma bile almazken ben bile beğendim yani...
ellerimize sağlık betülcüm...
afiyet bal şeker olsun...
benimkiler bitti canı çeken betülden istesin... :icecream:
kızlar anneler gününde kayınvaldenize ne hediye alcaksınız.
ben ekmek yapma makinesi düşündüm kullanan varmı aranızda kullanışlı bişeymi acaba
betülcüm en en demek en enli demek deil hoş en iddalı diyelim biz ona :)hatta sayamadıklarımda var:)
saol canımAaa iyi hatırlattın canım ekmek yapma makinesi hakkında olumsuz birşey duymadım,kullanan tanıdıklarım var memnunlar ama kilo aldırıyormuş benden söylemesikaydirigubbakcemile3 görümcem sinbonun kullanıyorr..
Ben ne alsam acaba? olmazsa eşimin kardeşine sorarımm
Gonderem canım benım ayıp ettın... kaydirigubbakcemile3
paraylan olabulu..kaydirigubbakcemile3
Merveciiim işte ben o bazılarından biriyim,sengözlerimebaksanabAyça bütün gün yerde debeleniyor,çok da hızlı emekliyor hatta mutfağa kadar yanıma geliyor sürünerek.Artık kucaktan yere inmek istiyor hep.Hiç TV ye bakmıyor hep yerde bişeylerle meşgul,ama hiçbişeyi esirgemiyorum mutfakta bütün dolapları daha o açmadan açıyorum.Çekmeceleri döküyorum önünekaydirigubbakcemile2
Hatta fasülye,nohut kavanozlarını büyükçe bir kaba boşaltıyorum ayyy nasıl zevk alıyor onları elleriyle kavrıyor dağıtıyor,topluyor,döküyor hem zekası gelişiyor,tabi o bu işleri yaparken yanındayım hep allah korusun yutmasın diye.şutarafagitti
Ayy canım beniiim ben kategorilerimi çok beğendiiim...a.s.:sm_cool:
Ne o geçen pat küt yazmıştınız,o neydi yani öyle.:dilcikar:
en yardımseverlere sen kendini de ekle bence,kim ne sorsa hemen cevap verirsin sen.:içelim:
maşaAllah musti'ye annesi..valla musti sürekli yerlerde... apalamayı öğrendi ya... sabah kalkar kalkmaz heryeri süpürüp siliyom... öğleden sonra yine aynı şeyi yapıyom... sürünsün yerlerde yat yat vakit mi geçer ya.. koca adam oldular... hem apalaması da lazım bence.. spor oluyo ona...
Herkese merhabaaaaa......................
umutcum canım sağol beni karizmatik yapmışsın :) bencede sen en duyarlı, en kendine has, en düzgün türkçeyi kullanansın...
nazlımın iki dişi çıktı çıkana kadar ben kendi dişlerimi söktüm diyebilirim :))
Gül kız ben pimpirikli değilim artık bikere, köprü altından çoook sular aktı...
buarada bence en dişi sensin...
gülsümcüm....bende seni ciddiye almıyorum zaten emele dediiğin gibi..ama senle uğraşmicam allahtan korkarım..ama bende oyle bi moktan kalp varki,gözlerim önümdekini görmezken kalbim bin km yi görür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?