Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım bi bahane yaratı ver en kısa zamanda alkisalkisalkis belki bu sefer bebişler izin verirde konuşuruz bol bol

kızlar anneler gününde kayınvaldenize ne hediye alcaksınız.
ben ekmek yapma makinesi düşündüm kullanan varmı aranızda kullanışlı bişeymi acaba

cokacimcoookcokacimcoook ya normalde mantı sevmem çok ama şimdi yiyesim geldi çok ısrar ettin gönder gariialkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

Gonderem canım benım ayıp ettın... kaydirigubbakcemile3

valla harika oldu ya...
ben ağzıma bile almazken ben bile beğendim yani...
ellerimize sağlık betülcüm...
afiyet bal şeker olsun...

benimkiler bitti canı çeken betülden istesin... :icecream:
paraylan olabulu.. kaydirigubbakcemile3

kızlar anneler gününde kayınvaldenize ne hediye alcaksınız.
ben ekmek yapma makinesi düşündüm kullanan varmı aranızda kullanışlı bişeymi acaba

Aaa iyi hatırlattın canım ekmek yapma makinesi hakkında olumsuz birşey duymadım,kullanan tanıdıklarım var memnunlar ama kilo aldırıyormuş benden söylemesikaydirigubbakcemile3 görümcem sinbonun kullanıyorr..

Ben ne alsam acaba? olmazsa eşimin kardeşine sorarımm

saol canım
bakalım araştırmadayım alıcaz sanırım

Gonderem canım benım ayıp ettın... kaydirigubbakcemile3

paraylan olabulu.. kaydirigubbakcemile3

yok vazgeçtimm bu saatte almayayım en iyisi ben kaydirigubbakcemile3karnımdakiler üç gün götürür beni zatikaydirigubbakcemile3

Ben yatıyorum kızlar,Allah rahatlık versin bebişlerimize...

iyi geceler herkese

Ayça'ya maşaAllah canım buluşmaya gelebilseydiniz keşke çok merak ediyorum o hızlı hızlı sürünürkenki hali ne tatlıdır kim bilir, bayılıyorum emekleyen bebişlere..ama bizimkinde bi gelişme yok henüz bu konularda :CüvCüv:

maşaAllah musti'ye annesi..
yat yat vakit mi geçer ha kaydirigubbakcemile3 alemsiz kız..
kah oturuyo, kah yatıyo, kah kucakta geziyo işte şikayet etmedi halinden hiç şu ana kadar kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

arkadaşlar, enlerde seçtiğiniz kategoriler için teşekkür ederim hepinize.. en son yazan umut ve gül size de a.s. insanın burada, klavyenin başından dahi olsa, fiziksel özelliklerden ziyade; karakteristik özelliklerini yansıtabilmiş olması , kendini anlatabiliyor olması ne güzel birşey...seviyorum burayı ve tüm eylül annelerini :sm_cool: :enbuyukkk:

yatcam şinci enleri seçmişiniz de onları okudum yarın geliyoruz inşallah saat 5 buçukta orda oluruz

bu arada beni enlerine koyanlara teşekkürler elleriniz dert görmesin
ben yatıyorum herkese ii geceler

merhaba canım..hiç uğramıyorsun bu aralar..arada bir uğra gel..konuşalım..dertleşelim,gülelim eğlenelim..hee sen ders çalışıyordun dimi..şimdi hatırladım..allh sana kolaylık ve başarılar versin..nazlı bebeğede huzur,sakinlik ve sağlık versin.muck bebinşinle sana...Şeniz

selam milletttt ben geldim kardeşimdeydim yazdığım gibi geldim ceylinimi uyuttum tam pc ye oturcam ağladı gene bıraktım pc gittim gene geldim bu arada canancım filmin çok güzel olmuşşş bende yapıcam bi deneee =))

neysee kısa günü anlatayımm sizeee

dediğim gibi misafirlerim geldi yedik içtik muhabbet sonra gittiler onlar çıktı arkasından bi telefon kardeşim gene evden vazgçmişşş kayın pederi aradı gelin yaww bunlar beni sinir ediyor karı koca dedi akıl verin şunlara kapora verdik oda yanacak diye
tabii fişşek hızı ile hazırlandık gittik oraya ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh ne diyeyim ben kardeşime kii kocasıda aynı albirini vur ötekineee
ulen dedim size akıl veriyoz almıyonuz vermiyoz istiyonuz ya hiç bişeye karışmayın ben seçeyim evi girin oturun yada beni bulaştırmayın kendimi suçlu hissediyom sonra dedim kardeşim başladı abla neden öle diyon seni yoruyoz diyemi al buyur burdan yakk nereye çekti lafıı neyse konuş konuş ikna ettik ben 1 ay değil 10 ay gelirim seninle dolaşırım ama kararsızlık vazgeçmelerin oldukça bende sende rahatsız olucaksın gez beğen aklına yatanları dolaşayımsenle dedim .
benim bebeğim var dedim nasıl bırakıp bırkıp geliyom görüyon bırakmalarda bi yere kadar dedim zırt pırt bırakamam ki yaww dedim hani beğen seçtiklerin arasında karar vermene yardımcı oliim ama sen beğenip karar verip bide vazgeçiyon nasıl olcek bu dedim adama deli derler yahuu
yangından malmı kaçırıyon dedim ama kime diyomm
kayınpederi ve kocası bunu almışlar aralarına beynini ütülüyorlar tabi hergün orası olsun burası olsun algılamada bile yavaşlama oldu kızda tabii 1 kez gördüğü eve ok demiş kaporadan sonra bidaha gidince ev ilk gördüğü gibi gelmemiş ona sıcak değilmiş eendim masrafları varmış biraz bu kadar para vercem caddeye uzak nasıl kızı hergün o yolu götürüp getiricemmm
eee dedim bacım ben sana bunları anlatmıştım yola accık uzak ama o kadar değil yaniyürünmeyecek yol değil otobüse minübüse taş çatlasın 50 mt ama ev site içinde güzel fakat 3.kat asansör yok kızı gene taşıyacan (yeğenim prematüre doğmuştu 6 atlık belki hatırlamayanınız vardı doğumdan sonra ayağının biri bilekten kesildi protezle yürüyor 14 mayısta 3 yaşına girecek)sonracığıma dedim yani bunları sana dedim sen olurmu olmazmı düşündün ok dedin evi beğendim çevreyi beğendim o yol merdiven bişii değil dedin şimdi nolduda çok geldi bunlar sana dedim bilmiyom demezmi bana oooooooooooooffffffffffff dedim offffffffffff sen sabaha kadar düşünn dedim bana net bişii söle ya ok de ya olmaz de kimsede sana neden vazgeçtin veya geçmedin demeyecek kaporanıda alırı alabilirsek dedim ama vazgeçersen bana bırakıcan herşeyi ve gıkdemeyecen dedim ok dedi bakalım nolcekkkkk

gülsümcüm....bende seni ciddiye almıyorum zaten emele dediiğin gibi..ama senle uğraşmicam allahtan korkarım..ama bende oyle bi moktan kalp varki,gözlerim önümdekini görmezken kalbim bin km yi görür..

cevabımı özelden gönderiyorum
herkes döksün bakalım eteğindeki taşları...
ben de bileyim dostumla düşmanımı....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…