- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.501
Ben geldim kızlar kahvaltımız yaptık:)Ege beyi 7.30 da kaldırıyoruz artıkın 8.30da kahvaltısını yapıyor balım benimŞenizSonrada biz yapıyoruz..Erken kalkmak güzel oluyormuş valla ama şöyle 9 olsa bari daha iyi olcek sankiyerimseniben
Hımmm bende reklamımızı gönderem bari:)
Pınar Çocuk Sütü
Naimecim her zaman bekleriz güzel fotolarını:)
Canım Bucadan yakı değilim ben Karşıyadayım:)Hani 35.5 olan karşıyakakaydirigubbakcemile3
Ama İzmirde heryer birbirine yakındır arabayla buca karşıayaka 15 20 dakika otobusle 40 dakikadır...
Yoksa gelcenmi kız:)Beklerim her zaman:1hug:
gülsüm ben burdan yazıyorum..etekte taşım falan day yok..parmaklarını yorma tabiki..sen hiç gelmessen aklıma hergün bikez gelıyosun..bu kız nasıl edecek,sağlıkla tamamına erecekmi diyekendı kendıme kuruntulanıyorum..haklsıın sana dr da bakarım,elimden bişi gelse ne ala...hassas olabılırsın..anlıyorum..ama senın bana verdıgın cevaplarda ben iğnelendim...yazımla dalga gecıyosan geç..benım burda üstün edebi yeteneklerını sergılemek gbı bı nıyetımde yok zaten..karışık ve zenginbi kelıme dağarcıgım var sayılır,arada hoşluk olsun dıye oyle yazışıyorum...ben sana kızgınım..inancına göre kürtaj olmuyosun ama 40 ın cıkmadan beraberlık yaşıyabılıyosun..sonundadda ıkı yavrunun hayatını ve kendı hayatını rıske sokuyosun.benı ne enterese eder ama elımde deil kızgınım..kendını salak yerıne koyma...deilsin kesınlıkle..ama ben kalp kırmayı istemedim..kırılmada bana..benım içimden biçok dua edişimde seninde hayırlısıyla bebeğine kavuşmana dua ediyoorum..kalplerı bılen allah..kırılacak bişi yok ortada..birbirimizi anlayamamışız...mubarek gunleryüzü hürmetine allah kalbinin muradını versin..yolun açık olsun.
kızlar dün büşrayı toyikiye götürdüm kaydirigubbakcemile3
boyu kadar bi bez bebek aldık onunla oynuyo , nasıl çıldırıyo :CüvCüv:
bir de yerde sallanan at, zürafa gibi oyuncaklar var..
bizimkiler onda sallanabilirler mi acaba? gören vardır aranızda..ben link koyayım en iyisi fikir verin kaydirigubbakcemile5
kendileri bebek birde boyu kadar bebeklen oynuyorlar
o tarif ettiğin sallanan atın tekerleklisine ben zeynebi koymuştum o zaman daha 7 aylık falandı çok beğenmişti gayet güzelde duruyordu gerçi ben destekliyordum ama şimdi daha rahat binerler heralde bende öyle bişey almayı düşünüyorum.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
çok güzel canım
çok tatlısınız ...zaman nasıl geçiyor nasıl büyüyorlar nasıl değişiyorlar ...
sağol mervecima.s.Günaydın a.s.
Canan ve Duygucum çok güzel olmuş videolarınız..
fondaki şarkı zaten çok duygusal :çok üzgünüm:
Aaa canım mutlaka beklerim haber ver ama bana yanı bır kac gun once kesın ve net ona gore seni bekliyim:1hug:a.s.İzmire gelicem bir aksilik olmazsa önümüzdeki c.tesi orda olurum gelmişkende seni ve egeyi görmeyi çok isterim. Görümcemin yanına geliyorum izmire ordaki duruma göre ayarlamaya çalışırım inşlh görüşürüz :1hug:
Oyyy Güle güle kullansın mervecım hemen resim istiyorum yaaa erkekler ıcınde varmıydı guzel şeyler:)Bizimde oyuncaklarımız eskidi artıkın...kızlar dün büşrayı toyikiye götürdüm kaydirigubbakcemile3
boyu kadar bi bez bebek aldık onunla oynuyo , nasıl çıldırıyo :CüvCüv:
bir de yerde sallanan at, zürafa gibi oyuncaklar var..
bizimkiler onda sallanabilirler mi acaba? gören vardır aranızda..ben link koyayım en iyisi fikir verin kaydirigubbakcemile5
Umutcum hayırdır neler oluyor_? Sen böyle tartışmalara girme arkadaşım, senin türkçeyi nasıl kullandığın, kaleminin ne kadar sağlam olduğu çok açık ortada..bazen sadece senin yazılarını okumak için girdiğim oluyor..herkes herşeyden anlamaz umutcum, bu yüzden kendini üzme...
Sağol canımcım hemde nasıl büyüyorlarŞeniz
sağol mervecima.s.
Aaa canım mutlaka beklerim haber ver ama bana yanı bır kac gun once kesın ve net ona gore seni bekliyim:1hug:a.s.
Oyyy Güle güle kullansın mervecım hemen resim istiyorum yaaa erkekler ıcınde varmıydı guzel şeyler:)Bizimde oyuncaklarımız eskidi artıkın...
Umut ve Gülsüm bu tarz tartışmaları lütfen bir kenara bırakın...Gülsüm çok ağır yazıyorsun bence...Anlık sinirlerimize hakim olalım...
Mübarek gün kırmayınc birbirinizi Umutcum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?