Doğum yapmış olan anneler buraya....

oooooooo sosyeteler bugün gelmişler teşrif etmişlerrrr
Serencim sen de hoşgeldiiin...Eski artizlerden kim kalmııışşşş....:roflol:

Ebuş sen de düzenli gel arkidişim muhabbetimiz iyiyidi e gelmeyince kopuyor ister istemez.

AAAAAAAAAAAAAA KOKUMU ALDIN SANIRSAMMMMMMMMM
HADİ GEL Bİ HALAY ÇEKELİM BARİ
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
NABER KISSS BEN DE SENİ ÖZLEDİM CANIMMMMMMMMM

ALLAH iyilik versin miniklerimize ebrucum emeklemiyor büşra henüz..
Alttan iki dişimiz var, üst dişleri de yolda sanırım :)
yemekle pek başı hoş değil... en sevdiği şey yoğurt..sebzesini, çorbasını pek yemiyor..emerek doyuyor daha çok, diyebilirim..
yürüteç de almadım ben ... ama işe yarıyor gerçekten oyalamak için sanırım..
bizimki de herşeyden çok çabuk sıkılıyor...bir sürü oyuncaktan bıkıp; yine ıslak mendille veya poşetlerle oynamak istiyor kaydirigubbakcemile3
şimdi salıncak almayı düşünüyorum, bakalım onda belki biraz oyalanır kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:

tabi kısım kambersiz düğün olurmu hiççnaniknanik
jet sosyetesini satın alırım kısııımmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::roflol:

:roflol:HADE EBRÜ HALAY ÇEKEK

HAYDİİ LİLİİLİLİ YAR HAYDİ LİLİLİLİ YARRRR:teytey::teytey:
HOBAAA KOP KOP KOPPP:sm_cool:
kaydirigubbakcemile2

slm kızlar alpberk ı uyuttum geldım tam 2 sayfa yazılmışş ne hoşşkaydirigubbakcemile3 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldınız a.s.isimlerınızı yazarsanız bıde bebşlerın isimlerını sevinırım ben bilmıyomda..
bu arada alp berlde dun aksam çok sevdiğim bi kolyemı koparttı oysakı türkıyeden gelırken yenı yaptırmıştımm...
kızlar benım fransızca çalışmam lazım akşam kociş sınav yapacakta az bakayım kötü not vermesın dimi ama..
..:jeyyar:yerimseniben

FISTIK SANA TAVSIYEM SALINCAK ALMA ONDA DURMUYOR VELETLER YURUTEC AL BENCE VALLA BENIM COK İŞİME YARADI BEN NEREYE TOSUN ORAYA PEŞİMDEN ÇİFTE ATARAK GELİYOR VALLA sırnaşık şey HER ODAYADA GİRİYOR BENCE YURUTEC AL BOSA SALINCAGA PARA VERME DERIM AMA YINEDE SEN BİLİRSİN TATLIMa.s.

CANİKO0M BEN EGENİN ANASI EYLÜL EKİBİNİN DELİ OYNAK ÇENEBAZ SEREN ,:roflol:EYLÜL ANNELERİNİN İLK MÜDAVİNLERİNDENİM
ARADA GİRER CIKARIM sırnaşık şey
EBRUDA NAZIN ANASI (WİSKİ) TEEEE HAMİLELİĞİNDEN BERİ BENDEN İŞKENCE :mymeka:GÖRMEKTEDİR GARİBANDIR KENDİSİ YANİ:roflol::roflol:

[ı]kıssss ebru resım koysana senın ve nazın baksak baksak bÜyÜsek seren kıss sende koyyy ege bey bÜyÜdÜmÜÜÜ senın gÖbek gıttımı duruyomuuu[/ı]

selam kızlarrr cep telefonundan kablosuz neti olan komşum sayesinde beleşten girdim şimdi nete bakim dedim size bi selam çakıp çıkcam nediyonuz be özledim sizi siz beni özlemedinizmi cepten zor oluyor o nedenle kalamicam byyyyyyy

[ı]kıssss ebru resİm koysana senİn ve nazın baksak baksak bÜyÜsek seren kıss sende koyyy ege bey bÜyÜdÜmÜÜÜ senİn gÖbek gİttİmİ duruyomuuu[/ı]

GOBEK COK FAZLA YOK YANI GITTI GIBI KILOMDA 53
54 KILOYLA HAMILE KALMISTIM ŞİMDİ 53 KILOYUM GOREN GENÇ KIZ SANIYO BENİlülülülülülülülülülülülü

Nazın 4 tane dıŞı var ıkı altta ıkı Üstte ama emeklemıyor kıÇını kaldırıp da valla..
YÜrÜteÇ al mervee salıncak da 5 dakıka durur sÖlım :))

[ı]şu göbeğinin bi resmini çek gönder bakem bana[/ı]

YOLLARIM AMA RESIM EKLEME SAYFASINI YOLLASANA BEN SILMISIM

EBRU NAZLA ARAN NASIL BİDE ERKEN CIKARMIS DİŞİNİ
BİZİMKİ HUZ<URSUZ BUARALAR DİŞETİDE KABARMIS BEKLEMEDEYİZ
HAFİF OKSURUYO AMA HASTALIK GIBI DEGIL DİŞ CIKARTAN BEBEKLERDE ARADA OKSURUK OLURMUS NAZDA OLE BİŞEY HİSSETTİNMİ HİÇlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…