- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.861
yafrıııııııııııııııııııııııııııııımmmm minik kuşuuummm bamyammmmm
ayyyyy geldiğini hissettimde geldim baaaaakkkkk
napooonnn ne ediyon cuk ösledim seni nan:mymeka:
:roflol::roflol:sırnaşık şey:sm_cool:
NAZ DA ıYı CANIM ıDARE EDıYORUZ YARAMAZLIKLARA BAŞLADI KUCAKTA DURMAZ OLDU YÜRÜTEÇ ALDIK ŞıMDı BıRAZ ONUNLA TAKILIYOR AMA HERŞEYDEN DE ÇABUK SIKILIYOR BÜŞRA NASIL YEMESı NASIL NELER YAPIYOR EMEKLıYOR MUŞeniz
AAAAAAAAAAAAAA KOKUMU ALDIN SANIRSAMMMMMMMMM
HADİ GEL Bİ HALAY ÇEKELİM BARİ
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
NABER KISSS BEN DE SENİ ÖZLEDİM CANIMMMMMMMMM
oooooooo sosyeteler bugün gelmişler teşrif etmişlerrrr
Serencim sen de hoşgeldiiin...Eski artizlerden kim kalmııışşşş....:roflol:
Ebuş sen de düzenli gel arkidişim muhabbetimiz iyiyidi e gelmeyince kopuyor ister istemez.
ALLAH iyilik versin miniklerimize ebrucum emeklemiyor büşra henüz..
Alttan iki dişimiz var, üst dişleri de yolda sanırım :)
yemekle pek başı hoş değil... en sevdiği şey yoğurt..sebzesini, çorbasını pek yemiyor..emerek doyuyor daha çok, diyebilirim..
yürüteç de almadım ben ... ama işe yarıyor gerçekten oyalamak için sanırım..
bizimki de herşeyden çok çabuk sıkılıyor...bir sürü oyuncaktan bıkıp; yine ıslak mendille veya poşetlerle oynamak istiyor kaydirigubbakcemile3
şimdi salıncak almayı düşünüyorum, bakalım onda belki biraz oyalanır kaydirigubbakcemile2
Umut nerde?Betül nerde?
merak ettim...
slm kızlar alpberk ı uyuttum geldım tam 2 sayfa yazılmışş ne hoşşkaydirigubbakcemile3 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldınız a.s.isimlerınızı yazarsanız bıde bebşlerın isimlerını sevinırım ben bilmıyomda..
bu arada alp berlde dun aksam çok sevdiğim bi kolyemı koparttı oysakı türkıyeden gelırken yenı yaptırmıştımm...
kızlar benım fransızca çalışmam lazım akşam kociş sınav yapacakta az bakayım kötü not vermesın dimi ama....:jeyyar:yerimseniben
Mevlüde
je m'appelle Gül
en chante madame..
Bisous.
[ı]kıssss ebru resİm koysana senİn ve nazın baksak baksak bÜyÜsek seren kıss sende koyyy ege bey bÜyÜdÜmÜÜÜ senİn gÖbek gİttİmİ duruyomuuu[/ı]
gobek cok fazla yok yanı gıttı gıbı kılomda 53
54 kıloyla hamıle kalmıstım şimdi 53 kıloyum goren genç kız sanıyo benilülülülülülülülülülülülü
[ı]şu göbeğinin bi resmini çek gönder bakem bana[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?