Doğum yapmış olan anneler buraya....

AYY DÜNN LC W GıTTıKK SÜPER ıNDıRıMLER VARDIII CAPRı FALAN ALDIMM
ONDAN AYRII KIZIMA BADıLER ETEK SORT YAZLIK ZIBIN VE ELBıSELER ALDIMM FOTO KOYACAKTIM AMA TEL TAMıRDE BENDE EŞıMıN TEL. VAR ONUNDA KABLOSU OLMADIĞINDAN EKLEYEMıYOMMM senağlama

İsmet Yılmaz'ın ilk dişleri hayırlı olsun canım, sağlıkla tamamının çıktığını da görürüz inşAllah..
ben yerinde olsam eşine inanırdım canım ...
özetle söylenebilecek en güzel şeyi de sen demişsin zaten, son cümlende kaydirigubbakcemile5

mervecım pek bi farkı yok..25ede var.bızım burdakı bir milyoncuda...o pahalı olanlar müzikli felan..ama muzıge pek takılmadı benımkı..haldır huldur biyerlere yetişme derdinde..bide dan dun kapılara vura vura gidıyo..fazla para vermeye değicek bi alet deil..insanoğlu dediğin gibi..üsttekı komşumun bebiş emzik almıyomuş benımkının emziğini şakurşukur emmedimi:)burdan buyrun...

AAAA ARKADAŞLAR BU BENİM BASIMADA GELDİİ YAW hani 1 hafta manavgata gitmiştim yaa gelince pc kontrol ettimm bende öyle şeylerle karsılastımm artık kim girdi bilelmem ama fırça attım bendee yalann yokk hiçç sevmem sapıkça seyleriiiii iğrençç ötesiiiii istememm klava:klava:

oyy kalabaluklşmış buralar...umutçum sizinde inciniz hayırlı uğurlu olsunnn...bizimkinin dişini de ilk ben görmüştüm hedşye al dediler bende şapka aldımmm en edeyim herşeyi var bari şapka alayım dedimmm

ay öldüm gülmekten:))).......gül,gülsüm çok matrak bi durum hakketen...herifinde rengi attı..hazzetmez öyle işlerden aslındada..dediğin gbi yaptım mervecim......gül sen adanadamısın hala

Mervecim ben gittim en kötüsünden bi iyi olan salıncağı aldım 40 tl burda 35 tl de var kaydirigubbakcemile3 Canı isterse biniyo istemezse kendi sallıyo yinede oyalıyor çok verme derim ama yinede sen bilirsin...
Yürüteçin lafını etmeden tüm yakın akrabalar uyardı sakın alma şöyle böyle almayı düşünmüyorum o açıdan ama yeğenler kuzenler büyüdü bişey olmadı ama sağlık olsun
dün de oğlum azcık dondurma yedi arkadaşlar çok iştahla baktı verdik oda sevdi bakalım yaza ne yapacağız...

Serencim pınar bebek sütü 6-12 ay yazıyor üzerinde...1-2 ay raf ömrü var zaten pek katkılı olmadığını düşünüyorum...ben ondan veriyorum bazı sabahlar meyve suyu bazı sabahlar bebek sütü... ama yoğurdunu günlük sütlerle yapıyorum kaydirigubbakcemile5

:roflol:
bize de bu yurdun internet kafesinde olmuştu kaydirigubbakcemile3 ekranı elimizle kapatmaya çalışmıştık..akıl işte çeksene fişi kaydirigubbakcemile3
ama arkamız sağımız solumuz insan dolu olduğuundan elimiz ayağımıza karışmıştı :smiley-cool:

MERVıŞıMM canımmm yürüteç daha iyii bence
ben arada balkona çıkıyorumm ben oturuken oda yürüteçte oyalanıyoo mutfaktaa falan işe yarıyoo sen nereye oo orayaa hesabı yaniii

bizim ilk dişimizi dayısı gördü ..
ilk gören hediye alıyormuş dedim tabii,
ertesi günü gitmiş koskocaman bir civciv almış..en kocamanlarından.. büşra korkuyor onu gördüğünde...
deli valla bizim dayımız kaydirigubbakcemile3

sen bana bakma ben herşeyi veriyorum bi alerjisi olmadı şükür.
tavuk veya et suyuna çorba yapıyorum,içine etlerden didkleyip rondoyla çekiyorum
balığı da parmaklarımla mincikleyip salata suyuna batırıp ağzına veriyorum geveleye geveleye yutuyor.cokacimcoook

Kız merviş zaten 2-3 aya yüricekler bundan sonra alma bence yürüteç falan.kaydirigubbakcemile2Biz taaa 5. ayda mı ne almıştık.Yani almadık da bize miras kaldıdelikafadulden

ay kızlarr biz yürüteçii 90 aldıkk salıncakta en kötüsüüü 70-80 yaaa

ben albimini nin mağazasında 45 tl ve 110 tl ye iki çeşit yürüteç gördüm...pahalı olan chicco muymuş unuttum ama diğeri kraft mış...
salıncak ise 110 ve 140 tl idi..daha ucuzunu görmedim ben .. ama salıncağın 4 yaşa kadar kullanılabildiğini düşünürsek, fiyatı makul geliyor :sm_confused:

seren canım bende tavuk hındi kıyma balık verıyorum az az balığı benım kı alerjıkbunyelı bı çocuk once verıyorum sonra belıyorum bişey olmazsa devam ediyorum geçen gun yastık alerjı yapmıştı yuzune değiştirdım geçti tavuktan bahsetmiştin alpberk ede önce alrjı yapmıştım sonra yavaş yavaş alıştırdım b kendı kendımızın doktoruyuz aslında birazda....

ben tuz koyuyorum bazen yemeğine...benımkı tatlıdan cok tuzlu sevıcek gbi..bide suyu hep kaynattığımız için fosforu ucuyo..zyfloaumur mudur ondan vermeyı aksatıyodum artık verıcem..hamıdıye alıyorum ve guvenıyorum..arada mamasını sogutmak ıcın katıyorum kaynamamış suyuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…