Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaaa ne oldu neden bugün kimse yok???
Ayteeen,Duyguuu,Betüüülllll,Deryaaaa,Gözde,NaıME,hALıME,Aslııı,Şerifeeeee,Mihribaaannn,Şeribaaannn,Dürdaneeeeee,Cevriyeeeee???????????????*

aman yarabbim tatlılığa bak ya maşallah
helede o örgü bikiniye bittim
ay çok özendim valla şimdi
nasıl sevinmiştir ayça mutlu olmuştur.

mevldüecim sizde evini kiraya felan verseniz ya bu millet ne kadar akbaba gibi he hemen yokluktan istifade ederler zaten derler ya yedi kat el akrabandar iyidir diye doğru valla

gül kıssss maşallahhhh fatma girik gibimi olcek ne buuuu çirkinnnn, bikiniyede bayıldım bu arada maşallahhhhhhh.

iyiyım canım saol alp berk huyssuz üst dişi çıkıyo az tesı oluyu bu gunde isal gibi ayçanın üzerındekı bıkını örgu mü kısss çok hoşş biz giyemıyoz göbüşlerden ama eylul bebişlerı gıycek bıkınılerii....

Bikiniyi annem yapmış.
deniz çok da ılık değildi aslında ama ben de rahat bıraktım sonra bolca güneşlendi nasıl olsa
bizimki durmadı ki
çok hoşuna gitti biz çıkarttıkça kendi atlamak istedi suya

Ayten Egoşa söyleme kız iz olmasın dedi üstsüz güneşlendi vallakaydirigubbakcemile3

Tünaydın kızlar valla Ayçayı gördüm hemen daldım 41 kere maşallah Ayçaya çok tatlı olmuş...
Geçmişi okuyamadım kızlar hasta olan bebişlerimize annelerine geçmiş olsun..Herkese mutlu günler öpüldünüzŞeniz

Duyguuuu facebook da resimlerini gördüm süper olmuşsuuun
ben en son 67ydim burda sapıttım gene
yaa ne iradelisin..

Valla lömbür lömbür denizze girmeye utandım
off ıstanbula geçince aç yatacam gene...Söz

kızlar benim göğüsler olmuş foraa ege yüzünden yanlış anlamayın yani benim tişort gayet kapalıydı valla.

duygu kızzz avtardaki senmisin solaryumadamı gittin yoksammmmm viş vişş maşallahhh tühhhhhhhhhhhh tühhhhhhhhhhhhhh tühhhhhhhhhhh

Herkese SELAM

Ayçoş çok şeker maşaAllah maviş gözlü güzel kız
diğer mavişimiz Egeye de maşaAllah
Aytencim sen de çok hoş ve formdasın :1rolleyes: a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada resimdeki kayınvalidem elindekide benim fotoğraf makinam ama artık öyle bi makinam yokkk maalesef o fotoğraftan sonraa ege sağolsun elimi bir tostu makina yerdeee, şu anda ne açıkıyo nede sesi çıko ühüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…