- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.921
AyŞecİm naz da İyİ ok Öperİm canım sen de cemreyİ Öp benİm İÇİn
kızlar benİm sÜr dedİĞİm devam sÜtÜ yanİ aptamİl 3 maması normal sÜt vermedİm hİÇ daha bİz de kraftın yÜrÜtecİnİ aldık 40 kÜsÜr mİlyoa mervecİm
serooooooooooooo emzİrİyomusun kıs aferİn
kızlar bebişlere ne zaman tuz ve süt vermeye başlayacaksınız...
mevlüdenin dediği gibi..bunların doktoruda biziz..bugun kontrolumuz vardı..drumuz da oyle dedi...alerjıden konusuyoduk..tıpta ıkı kere ıkı dört deildir çoğukez dedi..çileği cocuklugundan beri yermiş bişi olmazmış..gene yaz suyunu içmiş kabarmış..kendi bile çıkamamaış işin içinden..benımkıde yogurt yıyo bişi olmuyo peynır verıyorum kabarıyo..artık kesın anladımkı peynır..ve aklıma bu peynırlere katılan katkı maddesi neyse ona karşı bir duyarlılık gbi gelıyo ...
MERVE peynırlere katkı maddesı koyuyolarmı..koyuyolarsa ne koyuyolar bi bilgin varmıı
kızlar eşimle dışarı çıktık burda ilk kez yemek yıyecez dışarda neyse gittik oturduk nasıl kırlı piss neyse masyı bıle sılmemişler adam geldı sölebı toparladı elındekı yağlı bezlede sildi eşime dedim kalk ben yemek falan yemıyorum sonra başka bıyer gıttık ordada öle sonra kalktık eve gelıyoduk eşim bi otelın retoranına gidelım dedı gittik neysekı orası daha ıyıydı meger fransızlarınmışş yemegımızı yıyp donduk bazen kapalı olmasına ragmen guvenmıyorum aldıgım yogurda suya sabunaaa.....
2009 yaz sezonunu açtık hadi hayırlı olsuun...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE .!.:umutcum ben Adanadayım hala bak...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?