Doğum yapmış olan anneler buraya....

mevlüdenin dediği gibi..bunların doktoruda biziz..bugun kontrolumuz vardı..drumuz da oyle dedi...alerjıden konusuyoduk..tıpta ıkı kere ıkı dört deildir çoğukez dedi..çileği cocuklugundan beri yermiş bişi olmazmış..gene yaz suyunu içmiş kabarmış..kendi bile çıkamamaış işin içinden..benımkıde yogurt yıyo bişi olmuyo peynır verıyorum kabarıyo..artık kesın anladımkı peynır..ve aklıma bu peynırlere katılan katkı maddesi neyse ona karşı bir duyarlılık gbi gelıyo ...
MERVE peynırlere katkı maddesı koyuyolarmı..koyuyolarsa ne koyuyolar bi bilgin varmıı

AyŞecım naz da ıyı ok Öperım canım sen de cemreyı Öp benım ıÇın
kızlar benım sÜr dedıĞım devam sÜtÜ yanı aptamıl 3 maması normal sÜt vermedım hıÇ daha bız de kraftın yÜrÜtecını aldık 40 kÜsÜr mılyona mervecım
serooooooooooooo emzırıyomusun kıs aferın

umutcum haklısın valla mesela ben alpberk e verdım çilek bişey olmadı arkadasım vermış kabarmış benım dıkkat ettıgım sey bişey verırken diğerını vermıyorum kı anlıyayım mesela3 gun önce cevizi pobottan geçirdı çok çok z suyla verdım bişey oladı şimdi kahvaltısına katıyorumm...
LÜTFEN DIKKAT.... arı sokunca insanlar ölüyolar alerjı böle bişey penisilinde öle çocuklarımızı gözetlemek için yenı verdiğimiz seylerı gunduz verelım kı allah korusun bişey olursaa hemen mudahale edılsinnnnn....

evet bacım hala emıyor cok sukur bole gıderse 1 yasına kadar emer herhalde
hmm senın devam sutu farklı yanı mamayla bırlıkte ben normal sut sanmıstım mersu cnm

umutcum havuzumuz var canım babam almış türkytede gelicek ama bı odam sırf boş canım evımde terasda musait burda kalırsak alıcam valla araplara guven olmaz ya zaten ortak kullanım alanı dıye bişey yok park olsada bişey farketmez pislikten geçilmez....

kızlar bebişlere ne zaman tuz ve süt vermeye başlayacaksınız...

ben çok az tuz koyuyorum canım, sütüde verioruz biz arada şu günlük sütlerden, ablam süte alışsın sonra içmez dedi, kendisinin 3 tane varda ordan tecrübeli. bence artık 8 aylık oldular sütü öyle çokk çokk vermedikten sonra bir zararı olacağını sanmıyorum.

kızlar eşimle dışarı çıktık burda ilk kez yemek yıyecez dışarda neyse gittik oturduk nasıl kırlı piss neyse masyı bıle sılmemişler adam geldı sölebı toparladı elındekı yağlı bezlede sildi eşime dedim kalk ben yemek falan yemıyorum sonra başka bıyer gıttık ordada öle sonra kalktık eve gelıyoduk eşim bi otelın retoranına gidelım dedı gittik neysekı orası daha ıyıydı meger fransızlarınmışş yemegımızı yıyp donduk bazen kapalı olmasına ragmen guvenmıyorum aldıgım yogurda suya sabunaaa.....

umutcum biz labaratuvarda kendimiz yapmıştık peynir ; marketlerde alınan peynir mayası haricinde birşey katmadık ve üç ay olgunlaşma süresinden sonra muhteşem bir peynir olmuştu cokacimcoook
ama sanayi tipi olanlara tat ve aroma verici katkı maddeleri katılıyor...
senin de dediğin gibi katkı maddelerine ismetciğin alerjisi herhalde..
bir de peynirde bulunan proteinlerin süte oranla daha kolay hazmedildiğini biliyorum..
yumurta ile eşdeğer peynirin proteinleri hemen hemen...
ev yapımı taptaze ve yumuşak peynir bulabilsen :1rolleyes: ama nerde tabii...

biz gezmeye gidiyoruz kızlar
muhabbet süper ama :a015: üzülerek ayrılıyorum aranızdan..
bu arada benimki 2-3 gündür gündüz HİÇ uyumuyor yaa :1no2: neden acaba

görüşmek üzere.. :hooray:

yyaa mevlüde gerçekten bu kadarmı pisler yaaaa, ığğğğğğğğğğğğ, alah kolaylık versin canım yaaaaa ben hiççç dayanamam yaaa.

kaynanama yaptırırım işi ne:)..ozaman mervecim ben bu organık sebze ve meyvelerden de verıyorum..ama onlardan dokunan olmadı..ki sen onların katkısız oldguna ınanmadgını ıfade etmiştin..uzun süre korunabıldıklerı ıcın..benımde kafam basmıyo aslında 3 sene nasıl sadece vakumla taze kalabılır..herneyse de..ama dıyorum demekkı peynırdekı ozel bı durum sözkonusu..bioamin diye bişi duydunmu mervecim..cok sıkboğaz ettim..kusura bakma ...
MEVLÜDE çoook haklısın ordakı şeylere güvenmemekle..mumkun mertebe kendınız getirtecek yada temız köylü bi kadın bulup,malzemelerınıde kendın temın edıp yaptrıcaksın ..neblim yaa..çok zor hakketen..ama bak yastıktan olmuş..ben tahmın etmiştim...fesleğenler işe yaradımı buarada..

arkadaşlarr bişey soracagımm güneş mkremii bebeklerimiz içinn zaralımı....

ben dün cihicco nun 50 faktor kremii aldıkk ve bide pudrasını aldımm bogazının altına ve bacakk arasına sürmek içinn sıcak çok terliyolarr pişik kremii sıcakta cıvık cıvıkk iyi değill
dün sürdümm süperdii kuru kuru yattıı termedii bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…