Doğum yapmış olan anneler buraya....

gül yaa ayça çıldırtıcı olmuş...bide hem cok büyümüş hemde ayıpalağı gibi olmuş maşşallah annesi..o örme bikiniyi felan giydirmeyin rica ediyorum...karpuzlusuda fenada,neyse artık...çok fenayım şu sırada....bunlar adama kafayı yedirtir:)))

:roflol::roflol::roflol: çok alemsin sen yaaa demek adamı kapının önüne koyacaksın ne utanmıştır yazık adama kıssss :mymeka:

vermesen şaşardım :mymeka:

serennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn göbeğini koyacaktın nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bu arada buralara takılmadığından bu yana en şakacı neşşeli ben seçildim habaarrrın olaaaaaaaa

ya biz yeni dr değiştirdik uzman dr.adam prof.bizede suyu soğuk günlerde kaynatmayın gerek yok dedi mutlaka hazır su olsun dedi ama sıcaklarda suyun içinde üreme olur havalar ısınınca kaynatın dedi..

kızllaaarr rabbıme bınlerce şukur ya bu gun oğluşum çorba yedi 2 gundur pek bişey yemyodu benım sutumde yetmıyo doğal olarak ay çok mutlu oldum çorba yed bıde az bişey kek yediii allahımmçok mutlu oldum çokkkk

zeynepcim maşallahh sizeeeeee çok tatlısnızzzz.

serencim senin oğlanın değişik bir asrtistliği var yaaa maşallahhh.

saol canom anası gıbı artısttır oğlumkaydirigubbakcemile2

demek tahtıma aday oldun olsun izimden gelenleri görünce baya bi tuykulanıyrumkaydirigubbakcemile

sırnaşık şey
başarılarının devamını dilerim cicimcokacimcoook

slm kızlar gülcüm ayça ya bayıldım maşallah fıstık gibi olmuş çok şeker

bu arada onura süt veriyorum biberonuyla cuk cuk içiyo içine bebe bisküvisi katıyorum bir kaç tane

yemeklerine tuzu lezzeti olsun diye bazılarına az katıyorum bazılarına katmıyorum, bazı günler ona uygun yemeğimiz olursa bizimkilerden yediriyorum

bezimiz de 4+ kullanıyoruz

serenkıs göbek göremedim ben zayıflamışın maşallah

Evet çok çıldırtıcı,burda yanakları tahriş oldu öpülmekten gına geldi,teyzemlerden annemlerden nefret ediyor resmenkaydirigubbakcemile3
örme bikinisi benim favorim giyecek bu yaz..ama genelde üstsüz takılıyordelikafadulden

bu arada ayıpalağı ne demek?kötrü bişey mi dedin sen?

ya biz yeni dr değiştirdik uzman dr.adam prof.bizede suyu soğuk günlerde kaynatmayın gerek yok dedi mutlaka hazır su olsun dedi ama sıcaklarda suyun içinde üreme olur havalar ısınınca kaynatın dedi..
Ben de bayadır kaynatmıyorum,zaten hazır su içiyoz kaynatınca suyun içindeki minerallerde eksiliyormuş hem.

kızlar rüyamda hamiştimmmmmmmm inşallahhh
aaa inşallah mı?kız daha bıdışın çok minikk kıyma onasenağlama

Son düzenleme:

zeynepcim pek güzel çıkmışsınız oğluşunla.

gül ayça bir içim su olmuş valla ya.ne kadar güzel çıkmış öyle.

bizde bezde 4+ kullanıyoruz.bende bazen çorbasına atıyorum tuz ama çok az.zaten artık kendimize yaptığım yemeklerden onada yediriyorum.sütü de gece muhallebisinde
kullanıyorum.

bende bugün oğluşuma mayo aldım.ay çok yakıştı minik kuşuma ya.bi ara koyarım artık fotosunu.

canım yürütecin orta hallisini kullanıyorum ben gayet memnunum 80 tl ye almıştık 3. denemede tutturduk ilki güzel değildi ikincisinin tekerleği tek yöne gidiyordu ama bu iyi diyen boşa dememiş ya 3 ya hiç.

bi de salıncak aldık ben ikisini de kullanıyorum. mama sandalyesi kullanan arkadaşlar bebekleriniz oturarak yiyebiliyor mu

güle güle kullansın canım
salıncak nasıl bişey acaba

bizimki mama sandalyesinde oturmak istemiyo
5 10 dk anca oturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…