Doğum yaptım, bebeğim küvezde

Hamile kalan bir kadın dünyaya bir can getirecekse onun en iyi şartlarda yaşaması ve korunmasından sorumludur. Bunun kötü kalple alakası yok, bütün gebelik kocadan şilayetle geçmiş ama o bebeğe rağmen somut adımlar atılmamış değdi mi yani diyorum ben de. Buna da referansım konu sahibine aynı şekilde bebeğini düşün diye yazılan eski konusu. Elbette bütün anneler ve bebekler iyi olsun ama anneler de kendilerine daha iyi baksınlar gebelikte, değmiyor üç kuruşluk erkek müsvettelerine.
Ha doğru da bunu söylemenin sırası değil.

Size yaptığım yorum için bana çok kızanlar oldu, evet o minicik bebek oradayken sert bir yorumdu belki ama size hep önce kendiniz be bebeğinizin sağlığını düşünün dendi keşke daha farklı olabilseydi bazı şeyler.

Siz şu an bebeğiniz ve kendinize odaklanın lütfen. Kocaymış, borçmuş, aileymiş bunlar ikinci planda şu an.
İzin verirseniz odaklanacak bebeğine. Dikkatinizi çekerim kocasını katan sizsiniz konuya. Bayanın eski konusunu,kocasını bilmem ama çok yersizdi yazdığınız şey. Konu sahibinin canını şu an başka birsey sıkamayacağı için size tepki vermemiş,vermemesi sizde sorun olmadığını göstermiyor

İkiz yiğenlerim var onlarda öyle oldu 27 hafta. 2 ay küvezde kaldılar şimdi 6 aylıklar. Anne sütü ve prematüre özel mama veriyorlardı

Merhaba ben 30 haftalikken gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken doğum yaptım. Kizim 1440 gr doğdu 32 gün kuvozde kaldı. Her prematüre sorun yaşamıyor. Kötü dusunmeyin. Çok şükür 3 yaşında artik yavrum. İnanması zor ama büyüyorlar. Size doğumdan bugüne fotoğraflarını göstersem inanamazsınız.
Annem her bakışta "Rabbim sen ne büyüksün. " der. Cidden mucizeye tanık olmak gibi..

Anne sütü olduğu müddetçe onu verirler sağın götürün bir damlası bile kıymetli. Onun dışında mama takviyesi gerekebilir ama bu da kötü bir şey degil.
Hayatınızdaki tüm olumsuzlukları bir köşeye itin lütfen. Sağlığınız ve bebeğinizden önemli hiç bir sey yok.

Bebeğiniz emin ellerde ve iyi olacak 💕 hiç korkmayın o bi kere tutundu hayata bırakmaz siz de koyvermeyin kendinizi 🎈

Hiç korkmayın Allah'ın izniyle.o bayana da 2 doz yapmışlardı yaşıyor hala bebeği.sizin bebeğiniz daha da iriymiş ve haftası daha büyük.zor bir süreç ama prematüre bebekler çok güçlü oluyor.siz güçlü olun ki o da güçlü olsun
İnsallah. Allahim buyuk. İcim yaniyo bazen yavrum orda. Cok ozluyorum. Ama beklemekten baska carem yok

Geçmiş olsun inşallah bebegin sagliklidr

Back
X