dogum yaptım gene aynı şeyler..

Her nedense ise giderjen okudugum icin burayi
acil deyince cevap yazdim ilk mesaji okudum bunca sayfayi tek tej okumadim

Sabah sabah hiç gülesim yoktu ya ben sıkılınca böyle yapayım o zaman belki benim derdimi dinlemek için de gelenler olur ama böyle şakacı olsun biraz espritüel felan yani diktatör despot değil
Ayy kendimi tutamıyorum piskolojim iyice bozuldu

Site yoneticilerini arastirmaya davet ediyorum. Bu arkadas surekli ayni seyi yapiyor. Konularinda abukluk oldugunu da dusunuyorum. Hatta gecenlerde iyice abartili anlattiklarinda herkesi merakta birakip siteye girip cikis yapiyor kimseye cevap vermiyordu. Ben esinin telefonunu aldigi olayinada zerre inanmiyorum. Esi telefonu 1 hafta elinden aliyor ama nedense arkadas burada konulara cevap yaziyor. Tamam sabit bilgisayarindan yaziyor buda demek evinde de interneti var. Ama ayni gun cep telefonu faturasinin internetten dolayi kabarik gelmesinden esinin kizdigini soyluyor. Bu arada bu arkadas lohusa yeni dogum yapmis evden disari cikmiyor. Akli basinda olan bir insan neden evinde internet varken cepten baglansin wifi diye birsey var. Bana bunlar sacma gelmisti ve ozamanda yazmistim . Tekrar soyluyorum oyun oynuyor baska birsey degil.

Karı Koca garipler zaten boşa yormayin kendinizi

Bir arkadasa bakıp cikicam oyunu oynuyor sadece

Eşinde ama küstahmış annen gelmeyecekmiş hayret yani
benim kızım gelme diyecek ben direk anlarım eşinin öğütlediğini bir ortalığı ayağa kaldırırım ve direk onun kaynanasına telefon açarım sen mi oğlunu öğütledim diye yani gözümden kaçmaz ve kızımın evine de giderim kız annesini silmek ne kadar basit
varsa yoksa erkeğin kendi anası
sende niye hemen boyun eğip anne gelme diyecekmişin , bunada hayret ettim .
Böyle yapmayın işte ,
elin oğlu böyle böyle tepenize çıkar

Olay bu iste millet burada ne oldu diye bakarken o suanda baska yerlerde turluyor

yazık nekadar acı bir kv'nin yenii doğum yapmış lohusa bir kadına bunları söylemesi.Eşinin de arada kalarak ona destek vermesi.Sabırlı olun annenin gelememe gerekçesi ne ise onu anlatın eşinize .Gelmeme nedeni vardır annenizin kv ile eşinizin yanında size hakaret etmediği sürece bişey demeyin gerekirse bulunduğu odadan çocuğu uyutacam diye uzaklaşın.madem 2 ay kadar kalmaya meraklı bir insan neden gelir gelmez söyleniyor.Unutmadan eltinize gitmedi diye kv ile konuşmuyor öylemi bunu dert etmiş içine ama sizin lohusa olduğunuzu unutmuş.Eşinizi tek buldugunuz zaman güzelce anlatın üzüldüğünüzü de belirtin.Hayırlı olsun yavrunuz....

yazıp günahına da girmek istemiyorum belki cidden sıkıntıları vardır ve nete girmesi problem oluyordur o yüzden arada derede fırsat kolluyordur girmek için vs diye iyiniyetli düşünmek istiyorum ama sinirlenmeden edemiyorum ya orda kimse var mı diye sorana kadar yaz sorununu (varsa eğer) biz de öneriler verelim
bu ne yaa oyun oynar gibi

aynen canım bende böyle düşünüyorum ama elde olmadan da kızıyorum
insan dediğin gibi öyle yazana kadar daha açıklayıcı bişey yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…