dogum yaptım gene aynı şeyler..

ben de varım... günlerdir seni düşünüyorum hatta seninle ilgili konu bile açtım.. ne alemdesin ne yaptınız

by by a ben mesaj attım ona bile cvp vermiyor
gelip buraya iki kelime yazıyor
ne saçma sapan..

offfffff byby69 gerçekten artık ilgi çekmeye çalıştığını düşünmeye başladım bu ne artık ya, en son konunun üzerinden haftalar geçiyor yoksun, insanları merakta bırakıyorsun, senin için endişeleniyorlar çünkü kocandan ciddi anlamda korktuğunu hissettiriyorsun, haftalar sonra bi mesaj atıp sonra yine kayboluyorsun ortadan

Geldim. K.bakmayin bebek olunca yzamadim bugun tam 36 gun oldu dogum yapali... o olayin uzerinden cok gecti kocam tlfnu elimden aldi 7 gun sonra tekrar geri verdi arayi duzeltmye calisti kv gelimce o kadar seyler oldki inanin anlatmaya mecalim yok hayla gitmedi evimde kaliuor eltim 10 gume tasinacak o tasinnca gidecekmis guya ama kpederimde geldi iyice yerlesdiler cildirmak izereyim yutuyorummm kocama gelince hep benim yanmda gibi hissettryomus gibi yapiuo takmz kafana bosver annemi bilmeme ne diyor devamli... antalyaya tasincaklarms kvdemler dogrmu bilmiorm ama su am oladar uyusuk durumdAyimki arladaslar... yutuyorum herseyi Allh buyuktur

36 gundur annen hala gelmedimi ? Ne anneler var diyorum suanda. Beklemekten baska caren yok sanirım

öfff sende işin suyunu çıkardın byby69 tenezzül edip seni merak edenlere cevap bile vermiyosun arada bir hortlayıp kimse var mı yazıyosun sıktın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…