aynen kızın kendi ailesi bi tuhaf kocanın ailesi bı tuhaf kendi kurdukları aile daha tuhafailen okadar dar görüşüysesen nasıl evlenme programından buldun kocanı
eskı konuları olmasa pek inanasım yok bu konuya ama ?Bu da bir çelişki aslında 15 günlük bebeğin olacak forumlarda gezineceksin...ve o kötü kocan ve kayivaliden bu duruma göz yumacak..
Şahsen benim 15 günlük bebeğim olacak telefonlara bile cevap vermem bırak net te gezinmeyi...
Ya ben sunu anlayamiyorum. Bu arkadasin cep teli esinde ve zaten kiziyor cep faturasi internetten dolayi yuksek geldi diye. Bu arada lohusa ama genelde yatak odasinda. Bu mesajlari falan nereden yaziyor gercekten anlamadim. Onceki gun kapatilan konusuyla ilgilide yazdim. Millet cevap bekliyor o konusuna bakip cikiyor.
yaaa arkadaşlar sırf merakımdan okuyorum
ya yazık değil mi size boş yere kendinizi yorup yorum yazıyorsunuz hala
kadının tek derdi kocası
dünki korkusu da "kocam beni bırakırsa" diyeydi
ne çocuğu ne de başka bişe umurunda değil
yapmayın ya yazmayın artık gerçekten bu kadına değmiyor
burayı günlük gibi kullanıp yazıp yazıp gidiyor
sinir geldi bana yaa
çocuk olmasa ne hali varsa görsün umrumda değil bana ne de küçücük bebeğin günahı neydi de böyle bi anne babayla büyüyecek
tek derdim o
konu sahibi seçimini yapmış bizlerden beklediği de onun seçimine destek vermek hepsi bu
Allah ım günah yazmasın ama ben yazdıkları bütün konulara baktım üşenmeden okudum ama değişik geldi bana hele herkes burda onu merak ederken o bakıp bakıp çıkması çok tuhaf geldi eğleniyo gibi inanasım gelmiyo yarım yamalak yazıyo cvp vermiyo vs bence kimse düşünmesin merakta etmesin hatun kendi havasında
Bana öyle geliyor ki bu hatun, evin içinde kaynanasıyla muhatap olmasın diye odasına kapanıp bize sarıyor. Burada konuşup içini döküp rahatlıyor, telefonda annesine içini döküp rahatlıyor sonrasında kocam konuşmalarımı okursa diye üç buçuk atıyor
aynen öyle ama kv ile ilgili çokda kötü bişey söylememiş öle kesilip öldürülcek bişiy yok bana göre oda yalan geliyo başka bişi var bu hatunda ya hayal dünyasında yaşıyo yada bişeyler bu hatunda güzel kafa yapıyo neyse dediğim gibi Allah günah yazmasın ama içimden düşünüyosam burdada paylaşabilirim
Bir arkadaş yorumunda yazmıştı, daha önceki konularında epeyce eşine ve kayınvalidesine sayıp sövmüz ağzının pek ayarı yokmuş yani.
konu sahibi için mi bu yorum.konularını okursan hiç de dediğin gibi olmadığını görürsün.kocası neyse kendisi de aynı.ayrıca kaynanaya hizmet eden biri de değilbirde kadın açısından bak o evde hep aşağılanıp hep dayak mı yiyecek..hem her türlü hizmetçilik yapacak.. hemde değersiz görülen bir kadın..insan hayata bir kere gelir..
konu sahibi için mi bu yorum.konularını okursan hiç de dediğin gibi olmadığını görürsün.kocası neyse kendisi de aynı.ayrıca kaynanaya hizmet eden biri de değil
dediğin gibi olsa burada saatler geçiremezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?