dogum yaptım gene aynı şeyler..

belki soran olmuştur ama konu sahibi kocan whatsapta yazdıklarına bile kızacaksa burayı gorse neler yapar acaba

eskı konuları olmasa pek inanasım yok bu konuya ama ?

Ya ben sunu anlayamiyorum. Bu arkadasin cep teli esinde ve zaten kiziyor cep faturasi internetten dolayi yuksek geldi diye. Bu arada lohusa ama genelde yatak odasinda. Bu mesajlari falan nereden yaziyor gercekten anlamadim. Onceki gun kapatilan konusuyla ilgilide yazdim. Millet cevap bekliyor o konusuna bakip cikiyor.

Sen o evden çıkmazsan bugün, çok yakında Allah korusun ama ölün çıkacak.. Sen bi çık herkes sana yardımcı olacak ben inanıyorum..

Konusuna bakıp çıktığını nerden görüyoruz??

bide önceden altta isimler çıkıyodu konuyu okuyan üye ve ziyaretçilerin..şimdi ben göremiyorum nerdeler

Evet günlük yapmış burayı konu sahibi..

Allah ım günah yazmasın ama ben yazdıkları bütün konulara baktım üşenmeden okudum ama değişik geldi bana hele herkes burda onu merak ederken o bakıp bakıp çıkması çok tuhaf geldi eğleniyo gibi inanasım gelmiyo yarım yamalak yazıyo cvp vermiyo vs bence kimse düşünmesin merakta etmesin hatun kendi havasında

Bana öyle geliyor ki bu hatun, evin içinde kaynanasıyla muhatap olmasın diye odasına kapanıp bize sarıyor. Burada konuşup içini döküp rahatlıyor, telefonda annesine içini döküp rahatlıyor sonrasında kocam konuşmalarımı okursa diye üç buçuk atıyor

aynen öyle ama kv ile ilgili çokda kötü bişey söylememiş öle kesilip öldürülcek bişiy yok bana göre oda yalan geliyo başka bişi var bu hatunda ya hayal dünyasında yaşıyo yada bişeyler bu hatunda güzel kafa yapıyo neyse dediğim gibi Allah günah yazmasın ama içimden düşünüyosam burdada paylaşabilirim

Bir arkadaş yorumunda yazmıştı, daha önceki konularında epeyce eşine ve kayınvalidesine sayıp sövmüz ağzının pek ayarı yokmuş yani.

Bir arkadaş yorumunda yazmıştı, daha önceki konularında epeyce eşine ve kayınvalidesine sayıp sövmüz ağzının pek ayarı yokmuş yani.

burda o kadar çok kişi ona akıl vermiş yapabiliceklerini yapması gerekenleri sıralamış saymış normal gelmiyo bana Allah akıl fikir versin herkesin zaman zaman canı yanabiliyo evet herkesin derdi varve madem bu kdr korkun var yaptığın şeylere dikkat edeceksin sayıp sövme nie o kadar konu var ama bu hatunda hiç yerine oturan taş yok

Kisinin profiline baktiginda ne yaptigini en son ne zaman giris yaptigini goruyorsun

birde kadın açısından bak o evde hep aşağılanıp hep dayak mı yiyecek..hem her türlü hizmetçilik yapacak.. hemde değersiz görülen bir kadın..insan hayata bir kere gelir..
konu sahibi için mi bu yorum.konularını okursan hiç de dediğin gibi olmadığını görürsün.kocası neyse kendisi de aynı.ayrıca kaynanaya hizmet eden biri de değil
dediğin gibi olsa burada saatler geçiremezdi

Egem abla, konu sahibi burada antıklarıyla hayal dünyasını geliştireceğine, kayınvalidesi ve eşiyle olan ilişkisini geliştirmeyi denese galiba daha mutlu olacak.

nedense bu söz benii tee 17 ağustosa götürdü Sesimii duyan var mı ....Konu sahibi bu sefer naptı eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…