Anlamiyorum bu dogum olunca illa birileri gelmek zorundami sahsen ben kimseyi istemem.rahat rahat bakarim esimle.Annem gelmdi neymis bizim adetlerde kaynanan bakarmis bu kadinin agzına iş verdi.. kadin 10 gundur evimde bana diyorki hareketlerini duzeltmedikce ben3 aay gitmicem bu evden diyor bebege bakicam itikliuor sen bak ozaman sen dogurduysan dedim tlfnda birilerylenkonusuyor dedikodumu yapiyor dayanamiyorum ya
Öyle desem kocama daha cok inat edecel su an sessiz kalmaya calisiyorum.. anasina laf soyletmiyor ama ben sustugum zamanda 2 gundur esimin yuzune bakmiyorum kendi geliyor yanıma .
Evet tum suç annemde zaten o gelseydi bunlar olmicaktı ya kvdem ozunde iyi bir insan fakat takıntılı birazcık. Neymis ben son ayda oglunun ustunu basini ütulyemedim agırlasamadım diye.. ben seni işinde gücünde bilirdim Hicbosey yapmiyomissin megersem diyo gidip gelp satisiyo bana bgun dediki senin g*tun kalkmis dusuneblyomusunkadın hiç gelmeseymiş bundan bin kat iyiymiş o kadar zoruna gidiyorsa kalmasın
sürekli başına kakmak için bunu kullanacaksa, hazır geldim deyip eve iyice yerleşip seni huzursuz edecekse hiç kalmasın
asıl suç da annende ben olsam annem 20 gün sonra gelmeye kalksa sağol anne artık geçti ayaklandıktan sonra gelmenin bir manası kalmadı sen rahat rahat evinde oturmaya devam et derim
ne vicdansız anneler var kadın loğusa kızını bebeğin sağlığını düşünmüyor
kaynana fırsat bu fırsat deyip olay çıkarıyor
Konisirsm gelecek dersem daha cok knat edecekler kocaminda aklini karisdrdi oda istemiyor artikinat edecek bişey yok
onun anası gelecek seninki gelmeyecek yok öyle bir dünya
o zaman annesiin göndersin
sen susarsan o kapıdan annen degil annenin A sı giremez
Ah be canim soylediklern cokbguzel ama onları söyliyebileceknbir pozisyon yok kv okadarvinatki dedigim dedik nisan 29 esinin dogum gunu o gune kadar gitmeyi dusunmuyor... bana diyorki beninle iyi gecin 2 ay kalırım burda diyor... bugun beni nasıl aglattı bebege bakamıyormusum bebek onu seviyormus beni degil daha neler neler. Kocam bilmio kavgslsrmzi ama anladı kavga ettigimizi bugun onla arami bozmamaya calisiyorum nilmiorm iyimi yapiorum amaBence anneni ara ve gelmesine gerek olmadığını şu an daha iyi hissettiğini söyle.. Kv'ne de "anneciğim size çok çok teşekkür ederim. Bu süreçte beni yalnız bırakmadınız yanımda oldunuz.Sizi daha çok yorup, abime ve yengeme karşı müşkül duruma düşürmek istemem. Siz de biliyorsunuz annemin yaptığı densizliği.. Bu durumda el mecbur katlandık. Sizin kadar ben de kızıyorum onlara ama ne yapalım, onlarda böyleler.. Her şey için, bana bize yardımcı olduğun için minnettarım. Fakat ben kendimi daha iyi hissediyorum. Annemlede konuştum, gelmesine gerek olmadığını söyledim. Çünkü siz bana çok iyi baktınız. Artık bunu burada sonlandıralım, herkes kendi yaşamına ve hayatına dönsün. Biz de yeni yaşamımıza alışalım." de.
Bence herkes depresyona girmiş durumda. KV nizin yaptığı durum tamamiyle diğer gelinine karşı ezikliğinden kaynaklanıyor. Kim bilir neler konuşmuşlardır kadıncağıza.
Eevet bende cok istiyorum kovmak ama elimde olan birşey degilki.. evimi sahiblendi.. cocugum agladgindada bakamiyorsun diyor kocamada bugun onda durmuyor bende duruyor diyordu kocamda sacmalama o onun annesi dedi... ya arkadsim ben kocamla kotu olmamaya calisiyorum sence ne yapmam lagzim kv diyoki bebegni alip gtcem oglumuda... daha onceden bakirkoydevyatti kvdem agir ilaclar kullaniyorYerinde olsam kovarim o KV yi evden o kim ki bebeğim onu sevecek terbiyesiz loğusa kadına yaptığına bak o bebegin bir damla sütü onun yüzünden kesilse nasıl hesap verecek bakalım bide anneme direk kuserdim herhalde ne demek doğuma 20gun sonra sebepsiz gelmek ne ayıp esinde ortada kalmis gibi
Valla isterse bakırköyün tapusunu alsın sıkar biraz bebeği senden almak. Valla bana bunu söyleyecek insanın aklını alırım.Eevet bende cok istiyorum kovmak ama elimde olan birşey degilki.. evimi sahiblendi.. cocugum agladgindada bakamiyorsun diyor kocamada bugun onda durmuyor bende duruyor diyordu kocamda sacmalama o onun annesi dedi... ya arkadsim ben kocamla kotu olmamaya calisiyorum sence ne yapmam lagzim kv diyoki bebegni alip gtcem oglumuda... daha onceden bakirkoydevyatti kvdem agir ilaclar kullaniyor
İş eşinde bittikten sonra istedgnu yaparsın ama bzim kvde bilioki oglu her istedgni yapar duger oglu karısının agzina bakiyo bunun gibi degilAnlamiyorum bu dogum olunca illa birileri gelmek zorundami sahsen ben kimseyi istemem.rahat rahat bakarim esimle.
Ne diyeyimki kavga ediyorum duzgun konuş bak diyorum olmuyo daha cok ustume geliyor senin amacın belli diyorum oglunla beni ayırmak istiyosun laf sokup duruyor devanlı nasık katlancan ya bilmiyorumValla isterse bakırköyün tapusunu alsın sıkar biraz bebeği senden almak. Valla bana bunu söyleyecek insanın aklını alırım.
Bu kadar agir ilaçlar almış akil.sağlığı yerinde olmayan bir insanla lütfen bebeğini yalniz bırakma sakin ol sen logusasin ettiğin dualar allah katında makbul olur bol bol dua et KV bin hayırlı bi şekilde evinden gitmesi için esinle annesini kotulemeden konuş ona annesinin yanlışlarını göster ama kotulemeden iyilikle inş herşey hallour[/QUOT
Allah razı olsun böyle moral yorumları göruncr rahatlıyorum. Dua ediyorum surekli agzmda dualar.. insallh onat etmezde gider eşimede soylemiyorum birsey aglıyorum mesela noldu gine tartıştınızmı diyor meselenn icine girmiyor. Annesi ne dese yapmaya hazr ama benledE iyi arası korkuyorum bizi ayiracak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?