- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Oncelikle bebegin hayırlı olsun canim.Canimm içimde birikimleri çıkarmak için gelip karnına bastırıyorlar.ciksin diyeçok kötü bişey .
derdinizi anlatmaktan ve tuvalette ağlamaktan daha fazlasını yapın ve şu kadını ulu orta bir güzel bozun. delinin zoruna bak!Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
10 gün önce doğum yaptın göbek konuşuluyor dimi yazıklar olsun o kadına kendileri hiç doğurmadı çünkü ya oğlunu kıskanıyosun saçmalıyorsun belli de insan torununa acır bari gelin üzülmesin sütü gider diye de mi düşünemezler anlamıyorum gerçekten yazklar olsun , geçecektir canım sezeryan göbeği hemen inmez kaç kat dikiş var orda biliyomusum sen daha onun şişleri inmedi sabret cevabını da ver içinde tutup şişmeKızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Hiç bilemiyorum. Sizin dediğinizde belki doğumdan sonra dikilmeden yapılan bisey mi bilmiyorum belki iki yöntemi vardır böylede. Ama buda yapiliyo bizzat kendimden biliyorum.Ben de sezeryan oldum,içerdekilerin bastırmayla çıktığını ilk ka duyuyorum alet var onun için, nasıl ki dişçiler ağzımıza bi alet koyuyorlar işlem sırasında, salyayi fazla tükürük salgısını çekiyo sezeryanda da var böyle bir alet, aspirasyon deniyo bu mekanizmaya
Hayatim sezeryan aninda demiyoruz ki. Islem bitiyor, odana geliyorsun. 1 saat sonra geliyor hemsire, karnina bastırıyor, alttan kanama çıksın diye. 1 saat sonra tekrar geliyor tekrar aynısı. Aahhh 1 saat sonra yineBen de sezeryan oldum,içerdekilerin bastırmayla çıktığını ilk ka duyuyorum alet var onun için, nasıl ki dişçiler ağzımıza bi alet koyuyorlar işlem sırasında, salyayi fazla tükürük salgısını çekiyo sezeryanda da var böyle bir alet, aspirasyon deniyo bu mekanizmaya
Hayatim sezeryan aninda demiyoruz ki. Islem bitiyor, odana geliyorsun. 1 saat sonra geliyor hemsire, karnina bastırıyor, alttan kanama çıksın diye. 1 saat sonra tekrar geliyor tekrar aynısı. Aahhh 1 saat sonra yineanlatılır bir acı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?